خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    ✅تخم شربتى

    🔴تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آنهایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.
    🔴تخم شربتی برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است.
    🔴مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
    🔴 کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن: دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.
    🔴نگهداشتن فشار خون متعادل: معمولاً بعد از خوردن غذا به‌ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
    🔴 پیشگیری از دیابت: با متعادل نگهداشتن فشار خون، شانس ابتلا به بیماری دیابت کم میشود
    🔴 تخم شربتی دارای خاصیت عطسه آور، سنگ آور و ملین می باشد
    🔴کمک به رفع احساس تشنگی و عطش
    🔴 حاوی مقادیر فراوان امگا۳ میباشد.
    🔴 از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد و ورم معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.
    🔴خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.
    🔴 از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.
    🔴 در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.
    🔴 از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.
    🔴 به منظور تقویت قلب، تخم شربتی را در عرق بید مشک یا نسترن بریزید و بنوشید.
    🔴به منظور تقویت اعصاب، روزانه یک یا دو بار تخم شربتی را در عرق بادرنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید.
    🔴 برای درمان تنگی نفس و سرفه‌های خشک، یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و آن را جرعه جرعه بنوشید.
    🔴 تخم شربتی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده و تاثیر زیادی در شادابی و جوانی پوست دارد.

    ⛔️مضرات تخم شربتی:

    ۱) اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.
    ۲) زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سر گیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می شود.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    🌴🌴  پیامبر خدا(ص)🌴🌴

    🍃شستن دستها پیش و پس از غذا، شفایی برای تن و مایه برکت در روزی است.

    🌴🌴 پیامبر خدا(ص)🌴🌴

    🍃شستن دستها پیش از غذا، فقر را دور می کند و شستن دستها پس از غذا، اندوه را می راند و چشم را سلامت می دهد.

    🌴🌴 پیامبر خدا(ص) 🌴🌴

    🍃اگر کسی از شما در حالی که خوابید که در دستانش بوی گوشت بود و آن را نشست و آنگاه عارضه ای به وی رسید، مبادا جز خویش را نکوهش کند.

    🌴حضرت علی(ع)🌴🌴

    🍃شستن دستها پیش و پس از غذا، موجب فزون شدن عمر است و سبب زدودن چربی از جامه هاست و دیده را جلا می دهد.

    🌴🌴 امام صادق(ع)🌴🌴

    🍃دستهایتان را پیش و پس از غذا بشویید؛ چرا که فقر را می برد و بر عمر می افزاید.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    🍀 💥🍀 راه های دفع اخلاط حین خواب 🍀💥🍀

    👈 کسی که به سمت راست بخوابد، سودا از بدنش دفع می شود✨

    👈 کسی که به سمت چپ بخوابد، دم از بدنش دفع می شود✨
    tebeirani
    👈 کسی که طاقباز بخوابد، بلغم از بدنش دفع می شود✨

    👈 کسی که به صورت دمر بخوابد، صفرا از بدنش دفع می شود✨

    🌴 انسان ها در حالت نرمال بهتر است به سمت راست بخوابند تا سودا از بدنشان دفع شود🌴

    🌱🌱به طور مثال شخص بلغمی بهتر است طاقباز بخوابد که سردی و تری بدنش دفع شود. کسی که غلبه بلغم دارد، اگر دمر بخوابد، همان مقدار کم صفرا نیز از بدنش خارج می شود🌱🌱
    🍃✨ حکیم دکتر روازاده ✨🍃

    برگرفته از كانال دكتر روازاده
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

     خواص معجون  سیاه دانه و عسل:

    1-از اصلی ترین خواص معجون سیاه دانه  این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

    2- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است.

    3-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد.

    4-ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند.

    5-برای درمان سردردهایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است.

    6-مالیدن این ترکیب  به پوست برای درمان جوش های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد.

    7-تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش  و انگل های روده دارد.

    8- نفخ معده و دل درد های ناشی از آن را درمان می کند.

    9- برای پیشگیری و درمان زخم معده موثر است.

    10-برای بهبود بیماری های پوستی پیسی و لک مفید هست.

    11-می تواند سنگ های کلیه و مثانه را از بین ببرد.

    12-در روزهای پایانی بارداری به کنترل درد و افزایش توان و مقاومت مادران  هنگام زایمان کمک می کند. توجه داشته باشید حتما با مشورت پزشک زنان و یا  متخصص طب سنتی از این معجون استفاده کنید.

    13- موجب افزایش شیر مادران شیرده می شود.

    14- از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند چون اثر معجون سیاه دانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند

    15-باعث کاهش عوارض داروهای شیمی درمانی بر کلیه ها می شود.

    16- با طبع گرم بسیار انرژی زا و باعث از بین رفتن افسردگی می شود.

    17-مصرف یک قاشق مرباخوری از ترکیب روغن سیاه دانه و عسل خالص به نسبت مساوی باعث درمان اضطراب و تپش های قلب و تنظیم ضربان قلب می شود.

    18- سیاه دانه دارای ماده ای هست که در بدن تولید انتی هیستامین می کند به همین دلیل برای درمان حساسیت و آسم بسیار مفید است.

    19- افزایش دهنده طبیعی میل جنسی

    20- افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری حاصل از کمبود تعداد اسپرم

     همیشه شاداب و سالم زندگی کنید.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    شناخت طبایع مو :

    ♠️اگر مو پر پشت و ضخیم و رنگ سیاه غلیظ باشد نشانه از مزاج گرمی مو دارد .

    ♠️اگرمو کم پشت و  اندک و باریک و رنگ سفید باشد نشانه از مزاج سردی مو دارد .

    ♠️ اگر مو جعد و پیچش و بر هم شکسته باشد نشانه از مزاج خشک مو دارد .

    ♠️ اگر مو راست یا صاف و سرخ رنگ و خرمائی باشد نشانه از مزاج تری مو دارد .

    〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
    پایداری و تقویت #مو به چه عواملی بستگی دارد :

    مصرف ماهی دریایی ، خوردن گردو با پنیر شب هنگام برای شام ، مصرف سبزیجات دارای برگ سبز، مغزها (خشکبارایرانی بو نداده ) ، غلات و لبنیات ، دوری از پرخوری و کم خوری ، خوردن و مالیدن میوه آقطی به سر ،دمنوش رقیق گزنه  و مالیدن به سر ( مشروط به آنکه مزاج سر داغ نباشد ) ، دمنوش بابونه ،  ضماد شیرابه گیاه صبر زرد ، چای کوهی به جای چای سیاه ، عرق و یا دمنوش برگ باباآدم ،  اصلاح افزایش خلط بلغم و سودا ، بازساز
    ی خرابی کبد و یا چربی کبد که باعث ریزش موهای تاج سر میشوند ، سیر ( در حد اعتدال خوردن ) ،  پیاز ،  موسیر ،  سیب درختی با پوست ، گلابی ، هلو ، مالیدن شیره درخت انجیر بصورت دوره ای ( مشروط به آنکه حساسیت نداشته باشد ) ، تقویت سنت ایرانی ها با ضماد حنا به سر  ، ضماد مخلوطی از مازو و حنا و زرده تخم مرغ هفته ای سه بار به مدت نیم ساعت ، دانه های سویا ، آب نخود و پودرش به سر مالیدن ،  نوشیدن آب کافی و سلامت مو ، پاکسازی خلط های کهنه و انباشت شده بدن با مصرف مسهلات نوبه ای مثل سکنجبین عسل ، تغذیه مناسب کیفی ، خواب و استراحت کافى ، شستشوى موها بطور مرتب ، شستشوى سر با جوشانده برگ گیاهان  (بیدو خطمى و اسفرزه وبومادارن و بنفشه و شاه تره واسطوخدوس و آب سیاهدانه)، تغذیه مناسب ، اصلاح و کوتاه نگه داشتن مو (خصوصا برای کسانیکه دارای ریزش مو و دارای حرارت بالا هستند) ، دوری از مصرف تنوع رنگها و اسپری های شیمیایی با حرارت دادن ها ، استفاده از صابون های قدیمی بدون قلیایی ، کاهش فشار های عصبی و دوری از غمباد و غصه ها ، دوری از رفتار هیجانی ، استفاده از روغن های گیاهی بصورت نوبه ای ، ضماد عصاره زرده تخم مرغ  محلی ( از روشهای اجدادی مان ) در ملاج سر ، خوردن عرق بابونه 2/1 استکان قبل از غذا ( روشن کننده مو ) ، مالیدن روغن بادام تلخ ( مالیدنش به سر دفع کننده شوره سر و کشتن شپش سر ) ، عرق مورد قبل از غذا 2/1 استکان ( تقویت کننده #رشد موی سر)  ، مالیدن روغن شتر مرغ (حالت دهنده و تقویت کننده موهای ضعیف سر ) ، خوردن عسل کنار ( یعنی عسل سدر تقویت کننده پوست و مو ) ، خوردن شربت خاکشیر با گلاب بصورت ناشتا ( مانع شوره سر و ریزش مو ) هستند .
    〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
    علل #سفیدشدن موی سر من چیست :

    سفید شدن زودرس موها به افزایش خلط سودا و خلط بلغم بدن مربوط است ، کم خونی احتمالی ، هرگاه خلط صفرای زیاد در خون پیدا شود ناگزیرخون ، سودای زیادی را تولید می کند که موجب سفیدی موها و امراض گوناگون سوداوی میشود ، یکی از آشکارترین نشانه های بالا رفتن سن ، سفید شدن موها میباشد ، خلط سودا سبب میشود که موهای سفید چربی کمتری داشته باشند و زبرتر و خشک تر از سایر موها شوند ، عوامل ارثی – کمبود ویتامین – بیماری تیروئید – آسیب گرفتن سیستم ایمنی بدن – رژیم های سخت و طولانی مدت با نظرات عطاری های بیسواد – استفاده از شامپوها و مواد رنگی و شیمیایی – کمبود فلزات در بدن – کم خونی در بدن – مصرف دخانیات و الکل – فعال شدن سلول های تنبل پوست  - و چرب نکردن پیازچه مو با روغن بادام شیرین – گسترش خلط بلغم با خوردن لبنیات زیاد و گوشت گاو و فست فودها – پیری – یائسه شدن در زنان – سوداهای گرم و سرد – بزرگی سایز طحال در اثر تغذیه سردی خوردن – سرمای زیاد محل کار و زندگی – تورم پروستات در مردان – استرس های روحی و شوک ها – بحران صفرا در اثر یک شوک آنی ( مثل خبر مرگ و شادی ناگهانی) ، غذاهای رستورانی .


    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    پاك كردن خالكوبي به روش طب سنتي
    پاك كردن خالكوبي ها
    ايجاد نقوش دائمي و يا با ماندگاري طولاني بر روي پوست! خالكوبي و يا همان تاتو، عملي كه امروزه در ميان بسياري، علي الخصوص جوانان محبوبيت يافته است. اين خالكوبي ها در همه جاي بدن از دست گرفته تا گردن از كمر گرفته تا پا انجام ميگيرد. خالكوبي ها ميتواند دائمي يا با ماندگاري طولاني ايجاد شود. ولي متخصصان هشدار ميدهند كه هر دو نوع خالكوبي براي سلامتي مضر است.
    براي برطرف كردن آثار خال كوبي هاي روي پوست بايد اول با آب گرم نطرون يا بوره ي ارمني كه در آب گرم حل كرده ايد، محل خال كوبي شده را بشوييد، بعد سقز را در عسل حل كنيد و روي آن ضماد گذاريد و آن بايد تا سه روز روي محل بماند و پس از سه روز باز كنيد و موضع را با آب نمك بشوييد، سپس كمي صبر كرده، بعد باز هم به دستور قبلي عمل كنيد و اين كار را تا نتيجه ي كامل ادامه دهيد.
    عسل بلادر را روي قسمت هاي خالكوبي شده بماليد و با سوزن خال كوبي روي آن بزنيد تا عسل هاي بلادر در پوست نفوذ كند. اين عمل باعث مي شود كه پوست خورده شده و زخم شود، بعدا براي بهبود يافتن زخم از پمادرهاي مناسب استفاده كنيد.
    هر روز چند مرتبه يك قطعه زاج سفيد را تر كنيد و روي آن بكشيد و آن قدر اين كار را ادامه دهيد تا كاملا برطرف شود.
    روي خال كوبي ها تيزاب بماليد، پس از چند روز يك لايه از پوست خشك مي شود و بر طرف مي گردد.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آشنايي با بيماري زخم روده


    @tebeirani
    ممكن است روده به علت سرطان يا تيفوييد زخم شود.
    علائم:
    مدفوع خوني، احساس ناراحتي در شكم (بالاي ناف چپ يا راست) كه با مصرف غذا كمتر مي شود.
    اين علائم بر اثر اعتياد، بيماري كرون روده، استرس و شوك روحي، سيگار، الكل، عدم استراحت كافي، تغذيه نامناسب (غذاهاي آماده، سرخ شده، سس ها ...) كمي مصرف پروتئين ممكن است روي مي دهد.
    از اين عوامل پرهيز كنيد:
    افزاينده اسيد معده (ترش مزه ها «آلو – لواشك»، گوشت، سركه، آبليمو، قند و ...)
    مصرف نكردن غذاهاي آماده يا چرب يا آبكي يا خميري يا سرخ كرده
    نخوردن مايعات بين غذا.
    مصرف نكردن سردي جات بخصوص ماست چرب. نخوردن دوغ.
    چاي، كاهو، هندوانه، فلفل سبزي دلمه اي، نيمرو، اغذيه نفاخ مصرف نكنيد.
    راه هاي درمان:
    عسل ملين است و قندهاي موجود در آن به مراتب بهتر از قند يا شكر معمولي در بدن مصرف مي شوند. افراد مبتلا به يبوست مزمن، با مصرف دو ليوان شير و عسل يا دو ليوان آب گرم و عسل در روز، از كندي تخليه مزاج راحت مي شوند.
    مصرف عسل در حالت ناشتا به خصوص در صورت محلول در آب براي درمان زخم روده مؤثر است.
    يك قاشق غذا خوري بارهنگ با يك ليوان عرق نعناع به مدت ده دقيقه جوشانده و بعد با يك قاشق غذا خوري عسل مخلوط كرده و هر شب يك ليوان قبل از خواب ميل شو د و بستگي به مقدار زخم از 7 روز الي 14 تا 40 روز تكرار شود.
    انجير و عسل را به نسبت مساوي با هم مخلوط كرده و هر روز ميل نماييد.
    جوشانده 20 گرم برگ و ريشه كاسني به مدت ده دقيقه و بعد از صاف كرده با عسل صبحها به عنوان ناشتا به مدت حداقل ده روز ميل شود.
    خوردن نعناع تازه همراه با غذا يا نصف استكان عرق نعناع بعد از هر غذا.
    بلافاصله بعد از غذا يك قاشق غذا خوري پودر گلپر ميل شود.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    یك عصر خوش طعم پاييزي با چاي انار✅

    يكي از دمنوش هاي بسيار خوشمزه و درعين حال پرخاصيت كه اين روزها مي تواند عصر پاييزي شما را دل انگيز تر كند چاي انار است. كافي است كمي حوصله كنيد و يك قاچ انار دان كنيد و در قوري بريزيد و البته كمي بيشتر از چاي معمولي بگذاريد تا خوب دم بكشد.
    انارسرشار از آنتي اكسيدان بوده (حدوداً به اندازه چاي سبز) و داراي مقادير زيادي ويتامين C و پتاسيم مي باشد.
    يك عصر خوش طعم پاييزي با چاي انار
    مواد لازم:
    انار دانه شده/ يك فنجان
    چوب دارچين/ دو تكه كوچك
    گلپر/ چند پر
    چاي خشك سياه/ يك قاشق چايخوري
    نبات/ مقداري
    طرز تهيه
    1. يك انار را دان كرده و به همراه چوب دارچين و كمي چاي خشك معمولي و چند پر گلپر داخل قوري بريزيد و پس از به جوش آوردن آب، قوري را با آب جوشيده پر كرده و بگذاريد روي بخار كتري تا خوب دم بكشد.
    2. زمان دم كشيدن چاي انار اگر بدون چاي خشك باشد 25 دقيقه و اگر با چاي خشك همراه باشد 40 دقيقه است.
    3. مي توانيد به جاي آب از آب انار براي جوش آوردن و ريختن داخل قوري استفاده كنيد كه در اين صورت رنگ چاي شما بي نظير خواهد شد. در پايان مي توانيد به هنگام ريختن چاي در فنجان ها كمي نبات به قوري چاي اضافه كنيد تا كمي از ترشي درآيد.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    رفع ضعف و سستي عضلات

    @tebeirani
    اگر شما هم دچار سستي و ضعف عضلاني هستيد، حتما اين مقاله را بخوانيد تا با عمل به اين نكات به زودي با اين بيماري خطرناك خداحافظي كنيد.
    صبح ها شير عسل، شيرخرما (هر روز يكي از اين دو، يك روز در ميان) حليم گندم گوشت(هفته اي يك بار).
    خوردن مقداري روغن بنفشه معطر بين روز.
    شام حتما بخوريد.
    شب ها بعد از شام تا وقت خواب، يك ليوان آب سيب رسيده طبيعي تازه مخلوط با عسل آويشن.
    قبل از خواب سياهدانه با عسل بخوريد.
    خوردن كشمش انگور قرمز.
    هر 6 ساعت، دو عدد شاه بلوط بخوريد.
    و اما يك نكته ي مهم:
    هر گاه به حمام مي رويد 30 گرم آويشن بجوشانيد و داخل وان حمام يا تشت بريزيد سپس در حمام گرم (آب وان حمام دماي 40درجه داشته باشد)، خود را با آن ماساژ دهيد.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani


    📢📢آیا می دانید که نوشیدن زیاد آب منشاء بسیاری از بیماری ها است!

    💦بر خلاف آنچه اکنون بسیاری از مردم و پزشکان بر این باورند که نوشیدن هرچه بیشتر آب نه تنها ضرری برای بدن ندارد، بلکه برای سلامتی نیز مفید است و حتی توصیه به خوردن روزانه ۸ لیوان آب می کنند، اصولاً زیاد آب خوردن سر منشاء خیلی از بیماری ها می تواند باشد. سلامت بدن در کم آب خوردن هست و همان مقدار که تشنه می شوید، نوشیدن آب کفایت می کند.

    🌾افراد بر حسب نوع طبعشان، در احساس نیاز به آب و تشنگی متفاوت هستند. به طور معمول افرادی که بیشتر احساس تشنگی می کنند و نیاز به آب دارند، دارای طبیعتی گرم هستند، مخصوصاً گرم و خشک و افرادی که دارای طبیعت سرد هستند، احساس تشنگی کمتری پیدا می کنند و کلاً نیاز بدنشان به آب کمتر است.

    🍀فرایند تنظیم تعادل (بالانس) آب و الکترولیت ها در بدن، بسیار پیچیده بوده و نیازمند هماهنگی دقیق تعداد زیادی از ارگان ها و سلول های بدن است. وقتی که حجم زیادی از آب وارد بدن می شود، عملاً کلیه و همه سیستم های متعادل کننده آب و الکترولیت های بدن، یک فرایند پیچیده و زمان بر را شروع می کنند تا با توجه به شرایط درونی و محیطی فرد، این حجم زیاد آب مصرفی را در بدن ساماندهی نمایند و در واقع ارگان های بدن به صورت غیر لازم و توسط خود فرد، در مقابل انجام کار زیاد و تحمیلی جهت تنظیم آب و الکترولیت قرار می گیرند و باعث فرسودگی و پیری زودرس این ارگان ها می شود.

    🌴🌴در حدیثی از حضرت رسول (ص) آمده است:
    دل های خویش را با زیاد خوردن و زیاد نوشیدن نمیرانید، که دل چون زراعت است، وقتی آب آن زیاد شد، خواهد مرد. (نهج الفصاحه ، حدیث ۲۴۸۹)

    👈متاسفانه این تصور در ذهن مردم جا افتاده است که تمام نیاز بدن به آب فقط از طریق نوشیدن آب تامین می شود. اما این گفته هرگز مورد تایید نیست. این انتخاب به سلیقه فردی و امکانات موجود تغذیه ای بستگی دارد. افرادی که روزانه از گروه های مختلف غذایی استفاده می کنند و مرتباً میوه و سبزیجات تازه می خورند، نیازی به نوشیدن هشت لیوان آب در طول شبانه روز نخواهند داشت. زیرا میزان قابل توجهی آب در مواد مصرفی آنان وجود دارد و در نتیجه، کمتر دچار کم آبی می شوند.

    👌بنابراین توصیه می شود هرگاه احساس تشنگی کامل کردید و به اصطلاح عطش صادق پیدا کردید، به میزان رفع تشنگی تان آب سالم جوشیده نوش جان کنید.

    دکتر روازاده

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    روش تشخیص مزاج‌ها
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    درباره مزاج‌های گرم و سرد، ابن سینا در قانون در طب می‌نویسد: اجناس الدلایل التی منها یتعرف احوال الامزجه عشره. (یعنی مزاج‌ها را از ده راه می‌توان شناخت.)

    در خلاصه الحکمه آمده است لامسه بهترین و سریع‌ترین راه ورود به تشخیص مزاج‌ها است. درک این روش حتی برای افراد عادی نیز تا حدودی آسان است. لذا این راه را بر سایر راه‌ها مقدم داشته‌اند. طبیب باید خود مزاج معتدل داشته باشد، و اگر از لمس متوجه اختلاف دما نگردد، خواهد دانست که آن شخص، دارای مزاج معتدل است. اگر شخص لمس کننده خود مزاج معتدل نداشته باشد و بر این حال خود اطلاع داشته باشد، باز می‌تواند به تشخیص مزاج افراد دیگر بپردازد. یعنی اگر طبیب خود درجه حرارت بدنش گرم‌تر از مزاج معتدل باشد و دست به بدن شخص معتدل‌المزاجی بزند، با اینکه حس سردی می‌کند، مع‌هذا چون توجه به این نکته دارد که خودش گرم مزاج است، و به کیفیت اعتدال مزاج هم از راه دقت و تمرین در حس لمس آشنا است، لذا حکم غلطی درباره مزاج آن شخص نخواهد داد.

    چون لمس نماید و منفعل گردد لامس از پوست ملموس به سخونت و گرمی در بلدان معتدل‌الهوا دلالت می‌نماید بر حرارت مزاج ملموس و اگر منفعل گردد از آن به برودت دلالت می‌کند بر برودت مزاج او بدون آنکه به سبب امر خارجی عارضی آن را سخونت و برودت عارض شده باشد. معنی این جمله این است که اگر طبیب، به وسیله حس لمس احساس گرمی یا سردی در شخصی نماید، دلالت بر گرمی یا سردی مزاج آن شخص دارد، مشروط بر این که این گرمی و سردی به سبب امر خارجی عارض نشده باشد؛ و در مباحث جداگانه‌ای تحت عنوان: سخنات و مبردات، کلیه عوامل گرم کننده و سرد کننده بدن را که باعث افزایش یا کاهش درجه حرارت اشخاص می‌شود ذکر کرده‌اند. در سال‌های اخیر نرم‌افزارهایی نیز برای تشخیص مزاج طراحی شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به آزمون مزاج‌سنجی که در سایت طبایع ارائه شده است اشاره کرد. و البته نظر یک پزشک حاذق دقیق‌تر خواهد بود.

    مزاج و سال‌های عمر:
    قدما معتقد بودند ارتباط تنگاتنگی مابین سال‌های عمر انسان و مزاج او وجود دارد.

    کودکی، مزاج کودک گرم و تر است (خون).
    جوانی، جوانان مزاجی گرم و خشک دارند (صفرا).
    میانسالی، مزاج در میانسالها سرد و خشک است (سودا).
    پیری، در پیری مزاج شخص به طرف سردی و تری می‌گراید (بلغم).

    🍃🌿🌾🍂🍃🌿🌾🍂🍃🌿🌾🍂
    مزاج و فصول سال:

    قدما معتقد بودند.
    بهار، گرم و تر است. در این فصل غلبه مزاج خونی زیاد روی می‌دهد. تغییرات کیفی خون در این فصل ظهوری کامل دارد.
    تابستان، گرم و خشک است و هم مزاج صفراء است. از علایم این مزاج، تشنگی است.
    پاییز، سرد و خشک است و به مزاج سوداء نزدیک است. خشکی پوست از علایم این فصل است.
    زمستان، سرد و تر بوده و غلبه بلغم در این فصل زیاد بروز می‌کند. کندی هضم و بیماری سرماخوردگی بیشتر در این فصل دیده می‌شود.

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    مزاج اعضاء بدن:

    قلب گرم و خشک.
    شریان گرم و خشک.
    ورید گرم و خشک.
    خون گرم و تر.
    کبد گرم و تر.
    گوشت گرم و تر.
    کلیه گرم و تر.
    طحال گرم و تر.
    مو خشک و سرد.
    استخوان خشک و سرد.
    زرد پی خشک و سرد.
    غضروف خشک و سرد.
    عصب خشک و سرد.
    چربی تر و سرد.
    مغز تر و سرد.
    نخاع تر و سرد.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    🌻 نقرس و اسید اوریک را با نگاهی به طب سنتی چگونه درمان کنیم :

    الف : #نقرس ( یا اوره )چگونه تشکیل میشود :

    اسید اوریک در بعضی مواقع هم منشا گرمی صفرا و هم منشاء سردی سودا را دارد . این بیمارى در اثر زیاد شدن اسید اوریک خون و فعال شدن خلط سودای خون و جمع شدن رسوبات اوراتها در لابلاى مفاصل (مفصل انگشت بزرگ پا) فعال میشود و در مردان چند برابر بیشتر از زنان است .
    ب : علائم نقرس :

    هر دردی که در انگشتان پا و شست پا نمایان شود و یا گرفتگی شدید و سفت شدن ماهیچه پای چپ از زانو به پایین آن را نقرس گویند.

    راههای تشخیص نقرس در مزاج سرد ها عبارتند از : بالا بودن کلسترول و اسید اوریک خون ، سنگریزه در کلیه ها و کیستهای کلیوی است .

    راههای تشخیص نقرس در مزاج گرم هاعبارتند از : بالا بودن گلیسیرید و اسید اوریک بالا ، کبد چرب با گرید یک و دو ، هپاتیت ، بزرگی سایز کبد و افزایش آنزیم کبدی است .

    التهاب مفاصل و درد در مفاصل اندام تحتانی و در درجه اول انگشت شست پاست ، مچ پا،‌ پاشنه‌ها، زانوها، مچ انگشتان دست‌ها و آرنج هستند .

    ج : عوامل تشدید کننده نقرس :

    1= گوشت خوری فراوان (بالاخص گاو و گوساله و چندان فرقی بین قرمز و سفید ندارد) ، مصرف مشروبات الکلی ، سرطان خون در بدن ، نارسایی در کلیه ها ، گرسنگی‌های طولانی و مفرط، چاقی و مسمومیت با سرب ، چاقی زیاد و پرخوری .

    2= مصرف تخم مرغ با ماهی ، عامل پیدا شدن امراض ناعلاج پوستی مثل برص و جذام ، فلجی ، نقرس و بواسیر میگردد .

    3= تذکر مهم درباره گوشت گاو و گوساله : گوشت گاو چاق کننده بالاخص در مزاج بلغمی ها – تقویت کننده بدن و دیر هضم است و خون غلیظ تولید کرده و باعث بیماری سوداوی مانند سرطان – جذام – ورم طحال – بیماری پوستی – وسواس – سیاتیک – بیماری مفصلی – بالارفتن بخارات سرد و غلیظ به بالای بدن - تولید بوی بد در بدن – ناراحتی قلبی – زایمان زودرس میشوند و بهترین نوع گوشت گاو بر اساس آیه قرآن در سوره بقره گاو زرد و بهترین خوردن آن فصل بهار میباشد و مصلح گوشت گاو از قبیل دارچین – فلفل – زنجبیل – پیاز – سکنجبین – گلپر- سیر – ترتیزک – زیره میباشند.

    د : رژیم های غذائی و داروهای گیاهی برای جلوگیری از رشد نقرس شامل :

    1= امام علی(ع): خوردن انجیر، انسدادها را نرم می کند و برای بادهای قولنج، سودمند است. در روز، از آن فراوان بخورید و آن را در شب هم بخورید؛ اما فراوان،نه. ( گرم مزاج ها بایستی در مصرف زیاده روی نکنند )

    2= مکارم الاخلاق: -به نقل از ابوذر- سینی ای از انجیر به پیامبر(ص) هدیه شد. به اصحابش فرمود: «بخورید؛ چرا که اگر بنا بود بگویم میوه ای از بهشت است، همین میوه را می گفتم؛ زیرا میوه ای است بدون هسته. آن را بخورید؛ زیرا بواسیر را ریشه کن می سازد و برای نقرس سودمند است.»

    3= رژیمی برای مبتلایان به اسیداوریک : خوددارى از مصرف گوشت مخصوصا حیوانات جوان ، دل ، قلوه ، جگر، مغز، کله پاچه ، ماهى ، خاویار، تخم مرغ ، دوغ خیلى ترش ، چاى پررنگ ، کاکائو، قهوه ، باقلا، لوبیا .

    4= خوردن خیار یا آب آن با اندکی نمک – کنگر فرنگی یا آرتیشو فرنگی – فلوس – برگ انگور – سیر کاهنده اسید اوریک و حل کننده اورات هستند .

    5= انگور ( با مزاج گرم و تر ) : اگر تا چهل روز صبح ناشتا فقط انگور بخورید و بدن را لاغر می کند و اسید اوریک خون را کاهش داده و سمومات بدن را دفع نموده و کم خونی را درمان و خون را تصفیه می نماید و نیز فشار خون را پایین می آورد .

    6= گیاه اشنان ( با مزاج گرم و خشک ) : خوردن کمی اشنان روزانه 5 گرم ، باعث تصفیه خون و کاهش اوره میگردد .

    7= غذاهای مفید برای کاهش نقرس : غذاهائی که از مواد کلسیم و فسفردار برخوردارند : کشک – انواع کلم – پونه – مرزه – پودر سنجد – چهارمغز خشکبار بونداده مثل پسته و فندوق و بادام و گردو – کنجد با پوست به صورت خام – سبزی جات – میوه جات بالاخص انگور قرمز – روغن زیتون – نور مستقیم آفتاب – تناول کله جوش – خرما و شیره خرما – نرمش روزانه - درمان با آب خیار – آب کدوی مسمایی

    8= روزه داری در این بیماران باعث می شود که از مصرف غذاهای اضافی جلوگیری کرده و اسید اوریک خون را پایین بیاورد و مشکلات بعدی نیز کمتر میشود.

    9= خوردن سیر رافع شدید نقرس است و لیکن زیاده روی در مصرف آن موجب سوختن خون میشود و برای چشم ، شش ، بواسیر ، زنان حامله و افراد دارای شکم درد مضر است .

    10= دمنوشهای ریشه قاصدک 7 گرم ، بومادران 7 گرم ، دم اسب 7 گرم با پوست بید 7 گرم ،،یک قاشق غذاخوری از مخلوط گیاهان فوق را در 5/1 لیوان آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد و سپس آنرا صاف کرده و روزی دوبار یک دوم از آنرا میل شود.

    11= ضماد مخلوط کاسنی ، روغن بنفشه ، آرد جو با سرکه به محل درد .

    🌱🌿 كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    گیاهان کاهش دهنده قندخون + روش مصرف:

    یکی از مشکلات گسترده مردم جهان، ابتلا به بیماری دیابت است که روزبه‌روز به آمار آن افزوده می‌شود. از مهم‌ترین علل افزایش آمار ابتلا به دیابت، تغذیه غلط و نداشتن تحرک است اما می‌توان برای مقابله با این بیماری، با تصحیح نوع تغذیه و رعایت رژیم غذایی و داشتن تحرک کافی، تا حد زیادی عوارض جانبی و عواقب آن را کاهش داد. اگرچه افراد مبتلا، باید تحت‌نظر پزشک متخصص باشند و به توصیه‌های او عمل کنند ولی در مواردی که مشکل دیابت حاد نباشد، می‌توان از گیاهان دارویی و داروهای گیاهی مربوطه استفاده کرد. ناگفته نماند که بسیاری از گیاهان به دلیل داشتن الیاف (فیبر) در کاهش قندخون موثر هستند. در بین گیاهانی که اثر کاهش قندخون آنها قابل ملاحظه است می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد.

    دانه شنبلیله
    شنبلیله گیاهی با نام علمی TRIGONELLA FOOENUM GRACEUM و از خانواده نخود است. با وجودی که تاثیرهای مختلفی از جمله خواص ضددرد، ضدالتهاب، افزایش‌دهنده میل جنسی، مقوی قلب، صفراآور، کاهش‌دهنده کلسترول، چربی خون و فشار خون از آن گزارش شده است اما اثر قابل‌توجهی در کاهش قندخون دارد.

    روش مصرف: برای مصرف این گیاه، یک گرم پودر دانه را به مدت حداقل ۳ ساعت در یک استکان آب سرد بریزید، سپس آن را صاف و میل کنید. این عمل را می‌توان روزی ۵ بار تکرار کرد. مصرف روزانه ۵ گرم پودر دانه به طور خوراکی اشکالی ندارد.

    به دلیل تلخ‌بودن پودر دانه شنبلیله، در برخی کشورها آن را به صورت قرص تولید می‌کنند. مصرف دانه‌های این گیاه به خاطر داشتن بافتی سفت و سخت، بی‌تاثیر است بنابراین آنها را با آسیاب پودر و سپس استفاده کنید. درضمن می‌توان پودر شنبلیله را همراه با موادغذایی مصرف کرد؛ مثلا مخلوط آن با ماست.

    گیاه گالگا
    گالگا گیاهی با نام علمی GALEGA OFFICINALIS و از خانواده نخود است. در گذشته آن را به عنوان یک گیاه مدر، معرق، تب‌بر و ضدتشنج استفاده می‌کردند. همچنین مدت‌ها از این گیاه برای افزایش شیر مادران استفاده می‌شد که در حال حاضر نیز کاربرد دارد. یکی از مهم‌ترین خواص این گیاه، کاهش قندخون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ است. خوشبختانه از آن فرآورده‌ای به صورت قرص به نام گالگا تهیه شده که در داروخانه‌ها عرضه می‌شود.

    روش مصرف: مقدار مصرف قرص در راهنمای همراه دارو ذکر شده است.

    گیاه سیر و پیاز
    سیر و پیاز از جمله گیاهان کاهش‌دهنده قندخون هستند و البته اثر سیر به مراتب بیشتر از پیاز است. در صورتی که این گیاهان مرتب مصرف شوند تا حدی قندخون کاهش می‌یابد. می‌توان از فرآورده‌های قرص و کپسول تهیه‌شده از سیر هم برای کاهش قندخون استفاده کرد. البته فرآورده‌های صنعتی سیر بیشتر برای کاهش کلسترول و چربی خون به بازار عرضه شده‌اند زیرا در این موارد تاثیر بسزایی دارد اگرچه مصرف آنها تا حدی کاهش قندخون را به دنبال دارد.

    روش مصرف: قرص سیر را می‌توانید روزانه ۱ تا ۳ عدد به طور خوراکی مصرف کنید.

    گیاهان دیگر
    گیاهان دیگری که به طور معمول در دسترس هستند و می‌توان آنها را در رژیم غذایی گنجاند و باعث کاهش قندخون می‌شوند عبارتند از:

    هویج، گشنیز، کنگرفرنگی، کرفس، کدو تنبل، زیتون، جین‌سینگ، جو، یونجه، کاسنی، انار، توت سفید، ثعلب، سماق، شوید، عدس، عناب و خرفه. در بین گیاهان مذکور سماق، عدس، انار، کدو تنبل، جو و عناب از اثرات قوی‌تری برخوردارند.

    یکی از میوه‌هایی که برعکس انتظار باعث کاهش قندخون می‌شود، انگور است. خیلی‌ها تصور می‌کنند چون انگور شیرین است باعث افزایش قندخون می‌شود در حالی که قند موجود در ترکیب‌های انگور، فروکتوز است که باعث افزایش قندخون نمی‌شود. نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که عنصر کروم در ترکیبات انگور به میزان قابل توجهی وجود دارد و این ماده در کاهش قندخون موثر است.

    افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف انگور حد تعادل را رعایت کنند زیرا ممکن است مصرف بیش‌از حد آن باعث افزایش قندخون شود. مصرف کشمش یا مویز با چای (که از زمان قدیم و در حال حاضر نیز معمول است) گواهی بر نتایج تحقیقات جدید مبنی بر تاثیر این میوه بر کاهش قندخون است.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
    🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani

    🌺 9 راهکار رفع خشکی لب

    خشکی لب یکی از مشکلاتی است که خیلی از خانم‌ها را مخصوصا در این ایام سال که هوا رو به سردی می‌رود، آزار می‌دهد. اگر شما هم یکی از این جماعت هستید، توصیه‌های زیر را جدی بگیرید:...

     خشکی لب یکی از مشکلاتی است که خیلی از خانم‌ها را مخصوصا در این ایام سال که هوا رو به سردی می‌رود، آزار می‌دهد.

     

    اگر شما هم یکی از این جماعت هستید، توصیه‌های زیر را جدی بگیرید:...

    ۱. دور رژلب‌های مات و خشک را خط بکشید. رژلب‌های چرب و مایع، بهترین مواد آرایشی برای لب‌های خانم‌هایی است که از خشکی لب رنج می‌برند.

     ۲. اگر با استفاده از رژلب دچار خشکی لب می‌شوید، بهتر است قبل از استفاده از آن، لب‌های خود را با کمی پماد ویتامین A چرب کنید.

     ۳. در صورت نیاز، لب‌های خود را با شوینده‌های ملایمی مانند صابون‌های کرم‌دار یا شامپو بچه بشویید.

     ۴. دو قاشق چایخوری شکر و یک قاشق‌خوری عسل را با هم ترکیب و این خمیر را ۵ دقیقه روی لب‌های خشک و ترک‌خورده‌تان بگذارید. این کار را ۲ بار در روز تکرار کنید تا لب‌هایتان نرم‌تر شوند. می‌توانید این خمیر را برای از بین رفتن پوسته‌های لب، کمی روی آنها مالش دهید و در نهایت هم با آب ولرم بشویید.

     ۵. قبل از خواب، ترکیبی از عسل و گلیسیرین درست کنید و آن را روی لب‌هایتان بزنید. این ترکیب را صبح که بیدار شدید، از روی لب خود با آب ولرم پاک کنید و معجزه آن را در نرم شدن لب‌هایتان ببینید.

    ۶. یک مشت پر، برگ گل سرخ شسته‌شده را در مقدار کمی شیر به مدت چند ساعت، خیس کنید. سپس با مخلوط کردن برگ‌های گل و شیر، خمیر یکنواختی درست کنید و آن را روزی ۲ بار روی لب‌های پوسته‌پوسته‌شده یا ترک‌خورده بگذارید. قرار دادن این خمیر روی لب‌ها، پیش از رفتن به رختخواب، کمک زیادی به نرم‌تر شدن پوست لب می‌کند.

    ۷. روزی ۴ بار روغن طبیعی نارگیل یا کرچک روی لب‌های خشک خود بزنید. این روغن‌ها، از قوی‌ترین و موثرترین نرم‌کننده‌های طبیعی لب در روزهای سرد و خشک سال محسوب می‌شوند.

     ۸. استفاده از وازلین، کره و روغن مخصوص پوست بچه‌ها هم در نرم کردن لب‌ها تاثیر دارد.

     ۹. هنگام غذا خوردن، دستمال را روی دهانتان نکشید بلکه گوشه‌ای از دستمال‌های نرم و لطیف را آرام روی لب‌هایتان بگذارید

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    @tebeirani

    🌺گیاهان کم کننده میل جنسی :   

    1- 5/0 تا 1 گرم تخم سداب را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.

    توجه: مصرف مقادیر زیاد سداب، سمی است.

     

    2- 2 تا 4 گرم تخم یا میوه پنج انگشت را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.

     

    3- روزی سه بار و هر بار یک تا دو فنجان آب انار ترش میل کنید.

     

    4- روزی سه بار و هر بار یک فنجان آب ترنج (بالنگ) میل کنید.

     

    5- حداقل روزی یک بار، مقداری عدس بپزید و همراه غذا میل کنید.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    👈بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    👈بهترين و به روز ترين مطالب سلامت و سبک زندگى سالم👇
    @tebeirani
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani


    از تدابیر تندرستی آدمیان از نگاه پزشکی پارسی، یکی هم توصیه به این است که بدن باید تحت‌تأثیر گرمای تابستان و سرمای زمستان قرار گیرد؛ چیزی که امروزه اصلا رعایت نمی‌شود و چنان در منزل و محل کار از تهویه مطبوع! بهره می‌بریم که معمولا لباس کارمان می‌تواند یکی باشد و در همه فصول، با یک لباس نازک خانگی در خانه به سر می‌بریم!
    در طراحی کرسی‌ها، همیشه هوای اتاق کرسی، سرد و بدون یک وسیله گرمایشی است؛ یعنی سر و بخشی از تنه در معرض سرما هستند و نیمه پایینی بدن و به‌ویژه پاها، گرم می‌شوند؛ یک طراحی هوشمندانه! و البته که افراد، سر خود را در خواب، با کلاهی نازک یا روسری نازک نخی می‌پوشانند....
    خوب است به دوستان خود توصیه کنیم از زیادی گرم‌کردن یا سردکردن محل اقامت و به‌ویژه خانه‌های خود پرهیز کنند و بگذارند مادر طبیعت با تغییرات آب‌وهوایی خدایی خود، بدن‌هایشان را بسازد.
    فواید این کار و کرسی‌داشتن، بسیار فراتر از صرفه‌جویی در سوخت و انرژی است. کرسی نیز، به‌مانند بسیاری از سنت‌های ایرانی، یک طراحی هوشمندانه و حکیمانه سلامت‌محور دارد.

    چه خوب که کرسی‌هایمان را جایی دور از تلویزیون برپا کنیم و شب‌ها با اعضای خانواده، دور از جعبه فریبنده جادو، با میوه و آجیل دور آن جمع شویم و به هم لبخند بزنیم و گپ‌وگفت کنیم و شعری بخوانیم و متلی بگوییم و از حال هم باخبر شویم که در چنین رفتار رٶیایی، فواید بسیار نهفته است.

    تندرستی هم‌نشین‌مان باد.

    دکتر ناصر رضایی پور

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani


    📌 كمبود ويتامين ها را چگونه تشخيص بدهيم؟



    1- درد در انگشت ها, پشت ساق پا وکف پا (کلسیم, پتاسیم, منیزیم)

    2- شکاف درگوشه لب ها (گروه ویتامین B)

    3- احساس خستگی (B2)

    4- خواب رفتن وکرخی دست وپا (B6 و B12)

    5- جوش های قرمز در بازوها وگونه ها (A وD)

    6- افسردگی (D)

    7- ریزش موی شدید (B)

    8- اختلالات دید شبانه (A)

    9- بی اشتهایی (B)

    10- حالت تهوع, یبوست ونفخ (B12)

    11- خونریزی لثه وزخم هایی که دیر خوب میشن (C)

    12- سردرد و سر گیجه (B3)

    13- اسهال (B9)

    14- بی خوابی (B5)

    15- خشکی پوست (A وB)

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    @tebeirani

    گل پنيرك ضددرد و سرفه و التهاب


    دم کرده ی گل ها به خاطر داشتن موسیلاژ، یکی از داروهای خوب ضد سرفه است. هم چنین به عنوان ضد نزله(زکام) و تورم دهان و گلو مصرف می شود. از سویی چون دارای خاصیت قابض ضعیف است، تا حدی به عنوان ضداسهال عمل می کند.

    در طب عوام از خوراکی آن، به منظور مشکلات مثانه و به صورت ضماد موضعی در التیام زخم ها استفاده می شود. از رنگ آن(آنتوسیانین های آن)، برای مواد غذایی استفاده می شود.
    پنیرک

    طریقه و مقدار مصرف

    تهیه چای: بر روی 2 گرم از گل ها، یک لیوان آب سرد ریخته و حداکثر 5 دقیقه می جوشانیم. هم چنین می توان بر روی همین مقدار گل، یک لیوان آب در حال جوشیدن ریخته و پس از 15 دقیقه، صاف نموده و میل کنیم.

    نکات قابل توجه

    1- اثرات گل پنیرک، عمدتا مربوط به موسیلاژ و آنتوسیانین آن است که یکی از مهم ترین داروهای ضد سرفه و مفید برای رفع گرفتگی صدا است.

    2- بهتر است پس از صاف کردن دم کرده، گل را کمی فشار داد تا تمام موسیلاژ استخراج شده و تفاله را دور بریزیم.

    3- هنگام تهیه ی فرآورده، نباید بیش از 5 دقیقه آن را بجوشانیم، چون باعث هیدرولیز موسیلاژ و کم اثر شدن محصول می شود.

    4- در منابع جدید مصرف گیاه را برای درمان کم خونی، مفید گزارش نموده اند.

    مهمترین اثرات گزارش شده گل پنیرک:

    ضد درد، ضد التهاب، ضد عفونی کننده، قابض، ملین، ادرار آور، خلط آور و مقوی رحم.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    👈بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    👈بهترين و به روز ترين مطالب سلامت و سبک زندگى سالم👇
    @tebeirani
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    @tebeirani

    ((درمان بيماريهاي معده با گياهان))

    روش های درمان:

    الف: با آرد گندم و عسل و زعفران حلوا درست نموده و میل نمایید.
    ب: ریشه و برگ تازه کرفس را کوبیده و با مقدار کافی عسل مخلوط نموده و روزی سه بار هر وعده یک قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید .
    ج: شیر و عسل برای معده بسیار نافع است و روده ها را نرم میکند. به سالمندان توصیه میشود اگر میخواهند شیر در معده آنها سریع تر هضم شود با عسل میل نمایند.

    درمان زخم معده:

    الف: انجیر و عسل را به نسبت مساوی مخلوط نموده و میل نمایید بسیار نافع است.
    ب: 20 گرم برگ و ریشه کاسنی را در یک لیتر آب بجوشانید و صاف کرده آن را با عسل صبح ناشتا دو فنجان میل نمایید.
    ج: هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری عسل میل نمایید.

    درمان درد معده:

    امام صادق (ع) فرموده است" خوردن عسل با آب گرم درد معده را برطرف میکند."

    هنریش و رویز در کاوشهای خود در سالهای مختلف عسل را برای درمان دردهای معده مفید دانسته اند.

    درمان نفخ معده:

    امام صادق (ع) "خوردن عسل با سیاه دانه جهت رفع گازهای شکم (نفخ معده) مفید است".


    الف: کره و عسل برای نفخ معده مفید است.
    ب: یک قاشق چای خوری پودر زنیان را با یک استکان عسل مخلوط نموده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری میل نمایید.
    ج: تخم کرفس 15 گرم . بادیان (رازیانه) 10 گرم . زنیان 10 گرم . همه را نرم کوبیده و با 250 گرم عسل مخلوط نمایید و روزی سه قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید.

    درمان ترش کردن معده:

    در موقع ترش کردن معده و باد گلو (آروغ زدن ) و بدون اراده آب از دهان جاری شدن که از علایم سردی معده است جهت معالجه باید تا بهبودی کامل صبح ناشتا به میزان یک قاشق مربا خوری عسل میل نمایید.


    درمان آروغ زدن (سکسکه)

    الف: فلفل سیاه نیم مثقال. زنجبیل نیم مثقال. سراب یک مثقال . گل ارمنی یک مثقال . همه را نرم کوبیده و با یک استکان عسل مخلوط و روزی سه قاشق چای خوری میل نمایید.
    روزی یک قاشق چای خوری میل نمایید و پس از بهبودی مصرف را قطع کنید.

    درمان ورم معده:

    سه قاشق غذاخوری پودر ریحان را در یک لیتر آب دم کرده و صاف کرده آن را با 250 گرم عسل مخلوط روزانه سه استکان مصرف کنید درمان کننده ورم معده ، روده و یبوست است.
    (با اجازه جناب دکتر).
    طرز تهیه دوغ کفیر:
    شرط اول درست کردن کفیر داشتن قارچ سفید رنگی است که فقط در شیر زنده می ماند و عامل تغییر دهنده شیر است. به دست آوردن قارچ کفیر آن قدر که به نظر می آید دشوار نیست؛ این قارچ در شیر به سرعت رشد می کند و پس از سه چهار هفته حجم آن دوبرابر می شود؛ کسانی که از این قارچ دارند می توانند هر ماه قدری از آن را به جای آن که دور بیندازند میان دوستان خود تقسیم کنند. بنابراین راه به دست آوردن قارچ کفیر پیدا کردن یکی از این کسان است، و انی کسان در جامع ما پیدا می شوند.

    برای درست کردن 1 لیتر کفیر ، 3 تا 4 گردو قارچ کفیر زنده را در ظرف بلوری یا چینی شسته و خشک کرده ای می گذاریم و 1 لیتر شیر خامه گرفته سرد روی آن می ریزیم. سپس در ظرف را محکم می بندیم و آن را در جای تاریکی که گرمای آن حدود 20 درجه سانتی گرارد باشید می خوابانیم. قارچ کفیر در حرارت زیر 20 درجه و در نور زیاد از فعالیت می افتد.
    کفیر را می توان به مدت 12، 18، 24، 36 و 48 ساعت خواباند؛ به این ترتیب 5 درجه کفیر به دست می آید، که اهل فن خواص متفاوتی برای آن ها ذکر می کنند. اگر زمان خواباندن از 48 ساعت بیشتر شود مقداری قارچ در شیر شناور می شود که قابل مصرف نیست.
    قارچ کفیر را باید همیشه در شیر نگه داشت، و گرنه می میرد. هفته ای یک بار باید قارچ و ظرف آن را با آب ولرم بشوییم و باز شیر تازه روی قارچ بریزیم. کفیر آماده را باید صاف کنیم و در یخچال نگه داریم . برای صاف کردن کفیر یا بریدن قارچ آن نباید وسایل فلزی به کار بریم

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    👈بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    👈بهترين و به روز ترين مطالب سلامت و سبک زندگى سالم👇
    @tebeirani
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    @tebeirani
    گلپر

    معرفی
    گلپر گیاهی گلدار، علفی و چندساله از تیرهٔ چتریان است.این گیاه بومی ایران است و در ناحیه‌های نمناک کوهستانی ایران و مناطق پیرامونی می‌روید.همهٔ گونه‌های سردهٔ گلپران معطر هستند و برخی گونه‌ها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه کاربرد دارند.گونه‌های دیگری از گلپر (مثل گونه کاندیکانز)در صنعت داروسازی کاربرد دارد.


    خواص دارویی
    ۱-اسانس گلپر به عنوان آنتی اکسیدان در کاهش خطرات قلبی عروقی و کاهش مقادیر لیپوپروتیئن های سرم نقش دارد.

    ۲-مقوی معده و سایر اندام‌ های گوارش است.

    ۳-ضد نفخ است.

    ۴-ترشحات معده را زیاد کرده و سموم بدن را دفع می ‌کند.

    ۵-ضد عفونی ‌کننده و میکروب کش قوی است.

    ۶-باعث ازدیاد شیر مادر است.

    ۷-خوردن کم آن باعث شادی و نشاط می ‌شود.

    ۸-برای هضم غذا موثر است.

    ۹-برای کمردردهای ناشی از رطوبت مفید است و می توان آن را همراه با غذا میل کرد.

    ۱۰-قطع کننده ی بلغم و دفع کننده ی باد و نفخ شکم است.

    ۱۱-بهترین دارو برای معالجه ی هیستری است.

    ۱۲-دم کرده ی ریشه ی آن برای رفع ناراحتی‌ های عصبی مفید است.

    ۱۳-برای تقویت حافظه کاربرد دارد.

    ۱۴-ضماد گلپر با موم و روغن جهت تسکین سیاتیک مفید است.

    ۱۵-ضماد گلپر با روغن زیتون برای از بین بردن سیاهى زیر چشم و مالیدن پخته ی آن با سرکه و پوست انار جهت بواسیر نافع است.

    ۱۶-پاشیدن گرد گلپر روى زخم ‌هاى خوره ‏اى و جذام سودمند می ‏باشد.


    مضرات
    ۱-مصرف زیاد گلپر سبب سقط جنین می ‌شود، از این رو خانم‌ های باردار در خوردن زیاد آن مجاز نیستند.

    ۲-با وجود تمام خواص مثبت گلپر نباید از گرد گلپر به مقادیر زیاد استفاده کرد چون ایجاد تپش قلب می کند.

    ۳-مقدار مجاز مصرف پودر دانه گلپر، 4 گرم در روز است.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    @tebeirani
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان