خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۰۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🍍🍍🍍🍍🍍🍍
    🍍
    🍍 @matalebetebeeslamik


    🍒آناناس و سلامت کلیه‌ها🍒

    افرادی که از مشکلات کلیوی رنج می‌برند می‌توانند بدون نگرانی آناناس میل کنند و از خواص آن بهره‌مند شوند. چون کلیه‌ها را انباشته از پتاسیم نمی‌کند.

    🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #خواص_میوه‌ها
    خواص درمانی #به_دانه
    🍃🍃 @samamherb

    خواص درمانی به دانه :
    این میوه به دلیل داشتن ترکیبی به نام «پکتین» که از کربوهیدرات‌های پیچیده است، خواص دارویی دارد و به درمان اسهال کمک می‌کند. این میوه دارای خاصیت تقویت‌کننده‌ی معده و التیام ورم روده و مقوی قلب، #ضدنفخ، ادرارآور، #قاعده‌آور و #خلط‌آور است و نقش موثری در بهبود بیماری‌های ریوی دارد.

    به در طب سنتی
    از نظر طب قدیم ایران بهِ شیرین، گرم و تر و بهِ ترش، سرد و خشک است. روغن به، سرد و تر و قابض و به دانه سرد و تر است.

    * به تقویت کننده قلب است.
    * #ادرارآور است.
    * #نرم_کننده_سینه است.
    * #مقوی_معده و دستگاه هاضمه است.
    * #قابض است.
    * خونریزی را بند می‌آورد.
    * بهِ ترش #مسهل است.
    * بهِ ترش برای #تنگی_نفس مفید است.
    * بهِ ترش #استفراغ را بند می‌آورد.
    * اسهال‌های ساده و #اسهال_خونی را درمان می‌کند.
    * به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است.
    * خونریزی از رحم را متوقف می‌کند.
    * اثر مفید روی بواسیر درد.
    * برای هضم غذا مفید است.
    🍃🍃 @samamherb

    خواص به دانه

    * داخل میوه‌ی «به» دانه‌هایی به رنگ قهوه‌ای یا قهوه‌ای تیره وجود دارد. این دانه‌ها منبع بسیار خوبی از موسیلاژ (لعاب) هستند و حدود 20 تا 22 درصد وزن دانه را لعاب روی آن تشکیل می‌دهد.

    * دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، #سرفه و #گرفتگی_صدا نقش بسزایی دارند.

    * به علاوه، آن‌ها در مصارف صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند به طوری که از لعاب این دانه در محصولات آرایشی و مجعد کردن موها استفاده می‌شود. البته یکی دیگر از موارد مصرف لعاب دانه «به» آهار دادن پارچه‌های گران‌قیمت است.

    * به دانه دارای خواص #ضدباکتریایی قوی است. می توانید از آن برای رفع #بوی_بد_دهان ، گلو درد و آفت های دهان استفاده کنید.

    * لعاب به دانه به درمان #سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید.

    * لعاب موجود در به دانه به رفع #گلودرد و سرفه های خشک کمک می کند.

    * به دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد. از طرف دیگر، به دانه سرشار از فیبر و ویتامین C است که هر دو به کنترل وزن کمک می کنند. زمانی که آن را به غذایی اضافه می کنید، طعم خوبی به آن می دهد.

    * به دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند. به دانه برای درمان #زخم_معده مفید است، #یبوست و #اسهال را برطرف می کند و به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن است.

    * نکته ی جالب دیگر این است که زمانی که با مواد غذایی ترکیب می شود، به گوارش آن ها کمک می کند ؛ به عنوان نمونه، اگر به گوشت اضافه شود، باعث گوارش پروتئین می شود.

    * مصرف به دانه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. به دانه حاوی پکتین است که #کلسترول خون را پایین می آورد. به دانه به استحکام بیشتر رگ ها و جلوگیری از #تصلب_شراین کمک می کند و می تواند #فشار_خون را کاهش دهد.

    * به دانه خاصیت دیگری هم دارد و آن مبارزه با سرطان است. #سرطان معمولاً در اثر فعالیت رایکال های آزاد به وجود می آید. به دانه حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که با این رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می کنند.
    🍃🍃 @samamherb

    طرز استفاده از به دانه
    * برای مصرف به دانه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌های آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید.

    * همچنین می‌توانید چند «دانه به» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید.

    * جوشانده‌ی دانه به:
    30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آن‌قدر بجوشانید تا به صورت ژله در آید.

    نکته: دانه‌ی #به را هرگز نجوید
    توجه داشته باشید که دانه «به» را باید فقط به طریقی که گفته شد، مصرف کرد و هرگز نباید آن را به صورت له‌شده یا خردشده، جوشاند و خورد، زیرا با این کار، موادی به نام آمیگدالین در «دانه به» تجزیه (هیدرولیز) می‌شوند و اسید سیانیوریک تولید می‌کنند که اسیدی خطرناک است. با مکیدن یا خوردن دانه به، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می‌شود. در این صورت خطر تولید اسید سیانیوریک وجود ندارد، اسید سیانیوریک فقط با له یا خرد شدن دانه در محیط معده تولید می‌شود.
  • ۰۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #گیاهان_داروئی
    #میخک
    🍃🍃 @samamherb

    گل میخک (نام علمی:Dianthus) این گل در ابتدا توسط گیاه‌شناس یونانی تئوفرستوس (Theopharastus)، دیانتوس (Dianthus) نامیده شد که گل بومی منطقه خاور نزدیک است.
    برخی از پژوهشگران بر این باورند که نام میخک از کلمه‌ی تاجگذاری یا تاج خورشید گرفته شده است؛ زیرا این گل٬ یکی از گل‌هایی بود که در مراسم تاجگذاری پادشاهان یونان استفاده می‌شد. این گل٬ امروزه بیشتر نشانه عشق، افتخار، برتری و جذابیت می‌باشد. میخک قرمز کم رنگ، نشانگر تحسین و میخک قرمز پر رنگ نشانگر عشق و احساسات بسیار عمیق است.
    🍃🍃 @samamherb

    خواص دارویی:
    میخک یعنی خشک شده غنچه درخت میخک از دو هزار سال پیش به عنوان ادویه به کار می‌رفته‌است. میخک از نظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است.

    ۱)برای رفع #دندان_درد و #گوش_درد یک قطرع از اسانس میخک و یا روغن آنرا روی دندان بمالید و یا در گوش بچکانید.

    ۲)میخک تقویت کننده مغز می‌باشد و کسانیکه حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند.

    ۳)میخک از #سرطان جلوگیری کرده و حتی درمان کننده سرطان می‌باشد.

    ۴)برای رفع #سردرد مفید است

    ۵)در برطرف کردن فلج و لقوه موثر است

    ۶)ضعف اعصاب را درمان می‌کند

    ۷)برای رفع #تنگی_نفس مفید است

    ۸)کسانیکه مبتلا به بیماری #سوواس هستند برای درمان آن باید میخک بخورند

    ۹) #مقوی_معده و جهاز هاضمه‌است

    ۱۰) کبد و کلیه را تقویت می‌کند

    ۱۱) #سکسکه را برطرف می‌کند

    ۱۲) برای #تقویت_نیروی_جنسی سرد مزاجان مفید است بدین منظور باید ۲ گرم از پودر میخک را با شیر مخلوط کرده و هر روز بمدت یک هفته از آن استفاده کرد

    ۱۳)کسانیکه قطره قطره ادرار می‌کنند برای درمان آن باید چای میخک بنوشند

    ۱۴)میخک #اشتهاآرو است

    ۱۵)بدن را تقویت می‌کند

    ۱۶)برای ترمیم قرنیه چشم و برطرف کردن لکه در چشم، می‌توان چند قطره از محلول آبی میخک در چشم بچکانید.

    ۱۷)میخک #تب_بر است

    ۸)میخک #کرم_کش است و داروهای کرم کش دارای میخک می‌باشند

    ۱۹) برای #گردش_خون و قلب مفید است

    ۲۰) #اسهال و #دل_درد را تقویت می‌کند

    ۲۱)برای درمان #کمردرد، چای میخک و یا دو قطره اسانس میخک را با آب گرم و یا چائی مخلوط کرده و بنوشید.

    ۲۲)نوشیدن یک فنجان چای میخک بعد از غذا گاز و #دردمعده را از بین می‌برد

    ۲۳)استفاده از میخک گرفتگی عضله را از بین می‌برد.

    ۲۴)عصاره این گیاه بهترین درمان برای #آفت های دهانی می باشد.
  • ۰۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    درمان عفونت قارچی واژن با عسل و ماست
    🍃🍃🍚🐝 @samamherb

    یکی از مشکلات شایعی که ممکن است برای مادران باردار در طول دوران بارداری ایجاد شود، عفونت قارچی واژن می باشد.

     یکی از مشکلات شایعی که ممکن است برای مادران باردار در طول دوران بارداری ایجاد شود، عفونت قارچی واژن می‌باشد. اگر خانمی‌قبل از دوران بارداری به این عفونت مبتلا شده باشد، ممکن است در طول دوران بارداری هم به آن مبتلا شود.

    به زنان باردار توصیه می‌شود که علایم عفونت قارچی واژن را بشناسند و به محض مواجهه با آن، سریعا به پزشک متخصص زنان مراجعه کنند.

    علایم عفونت قارچی واژن شامل موارد زیر می‌باشد:

    ۱- ترشحات واژن: یکی از شایع ترین علایم عفونت قارچی در طول دوران بارداری، ترشحات سفیدرنگی است که از ناحیه واژن خارج می‌شود. هم چنین ممکن است به رنگ سبز یا زرد هم باشد. مقدار این ترشحات می‌تواند زیاد یا کم باشد.

    ۲- خارش و سوزش: ناحیه تناسلی این بانوان معمولا متورم می‌باشد و در طول بارداری احساس خارش و سوزش در این ناحیه دارند. سوزش این ناحیه ممکن است شدید شود و شدت سوزش در هنگام رابطه جنسی با همسر و ادرار کردن بسیار بدتر می‌شود.

    ۳- بوی واژن: موقع عفونت قارچی، بوی نامطبوعی ایجاد می‌شود. البته بوی نامطبوع واژن و یا ترشحات واژن، در بیماری هایی نظیر واژینوباکتریال نیز دیده می‌شود. آزمایش ترشحات توسط پزشک متخصص، در تشخیص قطعی و دقیق بیماری به پزشک کمک می‌کند.

    تذکر

    ترشحات طبیعی واژن در زنان را نباید با عفونت قارچی اشتباه گرفت. ترشحات طبیعی شبیه ترشحات زنان قبل از قاعدگی می‌باشد. اگر در مورد طبیعی یا غیر طبیعی بودن این ترشحات شک دارید، با پزشک خود مشورت نمایید.

    اگرچه امکان درمان طبیعی عفونت قارچی واژن در دوران بارداری وجود دارد، اما به دلیل اهمیت این دوران بهتر است مادران مبتلا تحت نظر پزشک متخصص زنان به درمان این بیماری بپردازند.

     🍃🍃🍚🐝 @samamherb

    پیشگیری از عفونت قارچی واژن در دوران بارداری

    ۱- بانوان باید به خشک و تمیز بودن واژن خود در تمام طول زندگی، بویژه در دوران بارداری توجه کافی داشته باشند.

    ۲- برای خشک کردن ناحیه واژن، از دستمال تمیز استفاده کنید و از جلو به عقب خشک کنید تا میکروب های ناحیه عقب به جلو وارد نشوند.

    ۳- در دوران بارداری از لباس زیر نخی و شلوار گشاد استفاده کنید تا هوا به خوبی در این ناحیه جریان داشته باشد.

    ۴- مصرف یک لیوان ماست برای کاهش ابتلا به عفونت قارچی بسیار مناسب است.

     🍃🍃🍚🐝 @samamherb

    اهمیت درمان عفونت قارچی حین بارداری

    اگرچه امکان درمان طبیعی عفونت قارچی واژن در دوران بارداری وجود دارد، اما به دلیل اهمیت این دوران بهتر است مادران مبتلا تحت نظر پزشک متخصص زنان به درمان این بیماری بپردازند و اگر مایل باشند راه های طبیعی درمان را هم در منزل انجام دهند.

    درمان عفونت قارچی واژن در بارداری بسیار مهم است، زیرا سلامت جنین مطرح است و احتمال به دنیا آمدن نوزاد بیمار از مادر مبتلا بسیار بالاست. عفونت قارچی واژن در مادر، به صورت مشکلاتی در دهان و پوست نوزاد بروز می‌کند. بثورات پوستی در این نوزادان به سختی درمان می‌شود.

    🍃🍃🍚🐝 @samamherb

    برخی از راه‌های درمان عفونت قارچی 

    - خوردن ماست به این دسته از بیماران توصیه می‌شود.

    - همچنین می‌توانید در ناحیه واژن خود کمی ماست بمالید. ماست حاوی موادی است که عفونت های قارچی را از بین می‌برد. روزانه چند قاشق ماست به این ناحیه بمالید و بگذارید تا خشک شود و سپس آن را بشویید و خشک کنید. ماست استفاده شده باید از نوع ساده باشد و باید از مصرف ماست با طعم های مختلف مثلا ماست موسیر و ماست بادنجان پرهیز کرد.

    - مصرف چند حبه سیر و یا قرص سیر بسیار مفید می‌باشد. سیر هم مانند ماست، عفونت های قارچی واژن را از بین می‌برد.

    - خوردن زغال اخته و یا آب قره قروت برای از بین بردن عفونت قارچی مناسب می‌باشد.

    - مادران بارداری که به عفونت قارچی واژن مبتلا هستند، باید مصرف موادغذایی شیرین و قند و شکر را کاهش دهند. مصرف قند و شیرینی ها، رشد قارچ ها را سریع تر و بیشتر می‌کند.

    - استفاده از کرم های ضد قارچ با تجویز پزشک متخصص، برای از بین بردن عفونت قارچی مناسب است.

    - چند قطره روغن درخت چای را در یک لیوان آب بریزید و سپس تامپون را به این مواد آغشته کنید و وارد ناحیه واژن کنید. اگر این کار را چند روز و روزی سه مرتبه انجام دهید، عفونت قارچی از بین خواهد رفت.

    - استفاده از سرکه سیب : ناحیه واژن را با سرکه سیب شست و شو دهید.

     - استفاده از عسل : مقداری عسل ار به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به ناحیه واژن خود بمالید تا علایم بیماری تسکین یابد. سپس عسل را پاک کنید و واژن را به خوبی بشویید.
  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تذکرچند تذکر مهم 

    - معمولا در دوران بارداری از داروهای خوراکی برای از بین بردن عفونت قارچی استفاده نمیشود، مگر در شرایط خاص که پزشک تجویز کند، زیرا احتمال جذب و وارد شدن آن به بدن جنین و اثرات سوء آن بر جنین وجود دارد.

    - حتی قبل از استعمال موضعی از مواد بالا مثل ماست و عسل و روغن درخت چای نیز با پزشک متخصص خود مشورت کنید تا ضرری برای شما نداشته باشند.

    - هنگام ابتلا به عفونت قارچی واژن و کمی پس از بهبودی، نباید برای تمیز کردن واژن از دوش واژینال استفاده کنید، زیرا استفاده از آن در دوران بارداری بسیار خطرناک است.

    - هنگام ابتلا به عفونت قارچی واژن در بارداری از رابطه جنسی با همسر خود پرهیز کنید، زیرا وضعیت بیماری‌تان را بدتر می‌کند.

    - هنگام استفاده از تامپون در بارداری دقت کنید و از پزشک خود اجازه لازم را کسب کنید. در ماه های ابتدایی بارداری و در برخی زنان، استفاده نادرست از تامپون، مشکلاتی از جمله خونریزی را ایجاد می‌کند.
  • leftPublish
  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    غذاهایی که نباید به کودکان زیر یک سال بدهید:
    🍃🍃👼👼 @samamherb

    کوچولویتان را از شیر گرفته اید؟ نگران این هستید که چه غذاهایی را می تواند بخورد و چه غذاهایی را نمی تواند؟ شاید آنقدر نقل قول های مختلف شنیده اید که کاملا گیج شدید، اما دیگر نیازی به ناراحتی نیست، ما لیستی از غذاهایی که نباید به کودک خود بدهید را تهیه کردیم. به خواندن این مقاله ادامه دهید تا بیشتر یاد بگیرید.

     معمولا بعد از 5 ماهگی دیگر می توانید به کودک خود غیر از شیر غذا نیز بدهید. غذاهای متنوعی وجود دارد که می توانید با آنها شروع کنید، و البته غذاهایی هم هست که باید از آنها بپرهیزید. ما 10 مورد از آنهایی را که نباید استفاده کنید را معرفی می کنیم. 


    1- سفیده تخم مرغ
    سفیده تخم مرغ یکی از منابع غنی پروتئین است و مزایای فراوانی دارد، اما برای کودکانی که کمتر از یک سال دارند ممکن است خطرناک باشد. باکتری های موجود در سفیده تخم مرغ ممکن است باعث ناراحتی معده و تحریک دیگر مشکلات در کودک شود.

    2-سبزیجات خام
    سبزیجات منبع غنی مواد مغذی هستند و استفاده از آنها مانع بروز بسیاری از بیماری های مزمن می شود. با این حال، سبزیجاتی مانند هویج می توانند باعث خفگی کودک شوند، و باید از آنها پرهیز کرد.

    3- کره بادام زمینی
    کره بادام زمینی سرشار از پتاسیم، پروتئین و فیبر است. با این حال چسبندگی آن می تواند باعث رسوبات و مشکلات دهان و دندان برای کودک شود.

    4- غذاهای کنسرو شده
    خوردن غذاهای کنسرو شده شاید راحت باشد اما برای کودک بسیار خطرناک است. ممکن است کودک دچار عفونت بوتولیسم یا دیگر باکتری ها شود.

    5- آجیل های کامل
    آجیل ها سرشار از فیبر، ویتامین E، و ال-آرژینین هستند. با این حال اندازه آجیل ها می تواند باعث انسداد مری، و در نهایت خفگی کودک شود. پس از دادن آجیل های کامل به کودک خودداری کنید.

    6- عسل
    عسل یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین شیرین کننده های طبیعی است. مهم نیست تا چه حد به خواص درمانی عسل معتقد هستید، این غذا برای کودک خطرناک است. عسل حاوی اسپور و دیگر مواردی است که می تواند باعث ایجاد عفونت در کودک شود.

    7-ماهی
    ماهی برای پوست، قلب، و موی یک فرد بالغ مفید است. با این حال، ماهی می تواند باعث تحریک آلرژی و آثار منفی روی کودکان شود. غذاهای دریای که مقدار بالایی جیوه دارند نیز برای سلامت کودک بسیار خطرناک هستند.

    8- میوه های خانواده مرکبات
    میوه هایی مانند پرتقال، لیمو و دیگر مرکبات سالم هستند و حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C، کلسیم، و پتاسیم هستند. با این وجود این میوه ها بسیار اسیدی هستند و می توانند منجر به انواع مشکلات معده برای بچه شوند. پس تا یک سالگی کودک سعی کنید از دادن مرکبات به او پرهیز کنید.

    9- شیر کامل
    به شکل طبیعی کودک با خوردن شیر هیچ مشکلی ندارد چون خود شیرخوار است. اما شیر گاو با آن همه پروتئین و مواد معدنی که دارد برای کودکان زیر 12 ماه مناسب نیست.

    10- آبمیوه
    آبمیوه سرشار از مزیت برای سلامتی است، و مزه اش نیز عالیست. با این حال آبمیوه به خصوص نوع بسته بندی شده اش حاوی مواد نگه دارنده ایست که سیستم گوارش کودک قادر به هضم آنها نیست. پس به کودک خود آبمیوه ندهید، و قبل از وارد کردن آبمیوه طبیعی به برنامه غذایی کودک حتما با پزشک هماهنگ کنید.

    به خاطر بسپارید اصول غذا دادن به کودک را رعایت کنید. ابتدا با غذاهای پوره شده شروع کنید و کم کم دیگر انواع غذا را به برنامه غذایی او بیاورید.
    منبع: سلامت نیوز
  • ۰۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مواد غذائی جهت افزایش هوش کودکان
    🍃🍃👼👼 @samamherb

    محققان آمریكایی به این نتیجه دست یافتند كه مصرف پنج ماده غذایی می‌تواند باعث افزایش هوش كودكان شود.

    اولین ماده غذایی ماهی سالمون - ماهی آزاد - است:
    این ماهی منبع غنی از پروتئین و اسیدهای چرب چون امگا 3 است. این مواد می‌توانند سیستم عصبی را تقویت كنند.
    👼👼 @samamherb

    دومین ماده غذایی سیب زمینی شیرین است:
    بهتر آن است كه ابتدا سیب‌زمینی را به ورقه‌های نازك بریده و با دارچین آن را دودی كنید. این ماده غذایی سرشار از آنتی اكسیدان و ویتامین آ است و می‌تواند با فعال كردن عصب‌ها، قدرت تفكر را بالا ببرد.
    👼👼 @samamherb

    تخم مرغ سومین ماده غذایی است:
    بهتر است روز را با تهیه املت خوشمزه با تخم‌مرغ‌های تازه آغاز كنید. تخم مرغ‌های خانگی منبع غنی از چولاین كه باعث گسترش فعالیت مغزی و حافظه می‌شود، هستند و برای كودكان بسیار مفید است. چولاین نوعی ویتامین حلال در آب بوده و جزو گروه ویتامین‌های ب است.
    👼👼 @samamherb

    توت فرنگی و قره قاط نیز جزو چهارمین مواد غذایی مفید و مغذی برای كودكان هستند. می‌توانید با مخلوط كردن این میوه‌ها با ماست، یك دسر خوشمزه برای كودكان تهیه كنید. این میوه‌ها سرشار از آنتی اكسیدان هستند كه ادراك، حافظه و ارتباط ذهنی را در كودك تقویت كرده و باعث رشد فكری و قدرت تمركز می‌شود.
    👼👼 @samamherb

    پنجمین ماده مغذی برای كودكان حبوبات است:
    حبوباتی چون لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، عدس، لپه و سایر حبوبات منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند كه باعث خون‌سازی در رگ‌ها و تقویت سلول‌های عصبی می‌شوند. می‌توانید از این حبوبات در سالاد، سوپ و یا آش‌های مختلف استفاده کنید
  • ۰۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مصرف عسل در دوران بارداری
    🍃🍃🐝🐝 @samamherb

    باوجود شفابخش بودن و خواص بیشمار عسل طبیعی بسیاری از زنان از مصرف عسل در دوران بارداری امتناع می کنند و از وجود باکتری هایی که فکر می کنند ممکن است در ترکیب عسل باشند و سم بوتولینوم تولید کنند می ترسند. گفته می شود که ممکن است در عسل باکتری ای وجود داشته باشد که این سم را تولید کند اما محیط اسیدی عسل طبیعی اجازه رشد باکتری ها را نمی دهد و خاصیت ضد میکروب بودن یکی از خواص بسیار مهم عسل طبیعی هست. به فرض اگر باکتری مذکور در عسل باشد و از بین هم نرود اسید قوی معده مادر حتما آن را از بین می برد. پس مادران نباید نگران این موضوع باشند مادامی که عسل ارگانیک و طبیعی مصرف می کنند. این موضوع ثابت شده است که عسل به هیچ وجه برای جنین ضرر ندارد.
    🍃🍃🐝🐝 @samamherb

    دوران بارداری معمولا با حالت تهوع، سوزش سرسینه و گاهی سرماخوردگی و گرفتگی بینی همراه است. زنان باردار می توانند تمام این دردها را با مصرف عسل بهبود ببخشند.

    توجه: اگرچه نسخه های طبیعی متعددی وجود دارد که زنان باردار می توانند استفاده کنند اما به دلیل اهمیت دوران بارداری و متفاوت بودن وضع سلامت مادران قبل از مصرف آنها، باید با پزشک خود یا متخصص طب سنتی مشورت نمایند.

    مصرف عسل در دوران بارداری می تواند سوزش سر سینه را بهبود ببخشد. در اوایل بارداری سوزش سر سینه به دلیل ترشحات هورمونی اتفاق می افتد و در ماه های آخر دوران بارداری نیز وقتی بچه تمام ارگان های داخلی مادر را به بالا فشار می دهد رخ می دهد. یک لیوان شیر داغ با یک قاشق مرباخوری عسل بهترین درمان برای این احساس ناخوشایند است این معجون باید شب و قبل از خواب مصرف شود.

    بیشتر زنان باردار از تهوع صبحگاهی رنج می برند به ویژه در سه ماه اول بارداری. در بعضی مواقع این حالت تهوع و استفراغ اینقدر شدید است که باعث کاهش وزن مادر می شود و مشکلاتی را برای مادر و جنین به وجود می آورد.دارویی که می تواند این حالت را درمان کند زنجفیل هست که این قابلیت را دارد که درد سیستم گوارشی را تسکین دهد و به گردش خون کمک کند. معجون عسل و زنجبیل این توانایی را دارد که به تهوع صبحگاهی خاتمه دهد. البته پزشکان استفاده این معجون را در هفته های اول بارداری توصیه نمی کنند چرا که گردش خون بالا در این دوران توصیه نمی شود.

    نه ماه زمان زیادی هست و حتما مادر یک بار را سرما می خورد. و اجتناب از سرماخودگی کار سختی هست. ویتامین ث طبیعی و عسل به مادران آینده کمک می کنند تا از مشکلات سرماخوردگی و یا سرفه های شدید رهایی یابند. ناراحتی ناشی از گلودرد و گرفتگی بینی با کمک یک فنجان چای و لیمو که با عسل شیرین شده باشد می تواند بهبود یابد.
    🍃🍃🐝🐝 @samamherb

    مصرف عسل طبیعی در دوران بارداری ضرر ندارد به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نشود. مصرف عسل در دوران بارداری روزانه نباید بیشتر از دو الی 3 قاشق غذاخوری باشد. به طور کلی هیچ گونه زیاده روی ای برای بدن انسان مفید نیست. مادران آینده باید به نوزادان خود مواد مغذی متنوعی برسانند تا از رشد صحیح آنها مطمئن باشند. عسل برای بدن مادر مواد معدنی، ویتامین ها و انرژی ای که در دوران بارداری نیاز دارد تامین می کند. طبق نظر کارشناسان مادران باید از خوردن قندهای مصنوعی مثل ساخارین شدیدا اجتناب کنند و عسل و خرما بهترین مواد قندی سالم قابل استفاده در دوران بارداری هستند.
  • ۰۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    معجون عسل و لیمو (معجون سلامتی)
    🍃🍋🐝 @samamherb

    تصفیه کننده سیستم لنفاوی:

    کمبود آب در سیستم لنفاوی عامل بروز انواع بیماری هاست. کمبود آب و مایعات لازم در سیستم لنفاوی، احساس خستگی مفرط و بی حالی، اختلال در خواب، یبوست، فشار خون بالا یا پایین، استرس و عملکرد نامناسب ذهنی را به همراه دارد.

    با مصرف این نوشیدنی به طور ناشتا به تمامی سیستم لنفاوی آبرسانی می شود و این امر علاوه بر رفع علایم یاد شده، سیستم ایمنی بدن را نیز بهبود می بخشد.

    🍃🍋🐝 @samamherb


    انرژی بخش است و روحیه فرد را افزایش می دهد؛

    اگر احساس خستگی و ناراحتی می کنید، از این مخلوط استفاده کنید. عسل موجود در آن به عنوان انرژی دهنده بدون کالری عمل می کند.لیمو آنزیم هایی را که باعث درست هضم شدن غذا می شود فعال می کند و علاوه بر آن، بوی لیمو آرام بخشی طبیعی به حساب می آید.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    مجرای ادراری را تمیز و به عنوان مدر عمل می کند:

    عسل عامل قوی ضدباکتریایی است که توان مقابله با چندین عفونت را دارد. هنگامی که عسل با لیمو و آب که هر ۲ مدر است و سموم بدن را دفع می کند، مخلوط شود به شکل بهتری مجرای ادراری را پاکسازی می کند. برای زنانی که مشکل عفونت مجرای ادراری دارند، مصرف این نوشیدنی مفید است. این مخلوط عفونت ادراری را کاهش می دهد.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    سلامت دهان را بهبود می بخشد:

    طبیعت اسیدی لیموی ترکیب شده با عسل و آب به طور آنی بوی بددهان را از بین می برد.

    لیمو دهان را تمیز می کند و غدد بزاقی را فعال می سازد و باکتری های مضر را از بین می برد. با افزودن آن به عسل و آب، باکتری و ذرات غذا را که اغلب در دهان و گلو باقی می ماند، می شوید. علت دیگر بوی بد دهان ایجاد لایه سفید روی زبان است. (که اغلب حاوی باکتری و ماده غذایی در حال فاسد شدن است) این مخلوط به طور موثر آن لایه را از بین می برد در نتیجه بوی نامطلوب دهان رفع می شود.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    با یبوست مقابله می کند:

    این مخلوط درمان فوری یبوست است. روده ها را تحریک می کند و مدفوع را از حالت خشکی خارج می کند.

    معده را پاکسازی می کند و عملکرد کولون را بهبود می بخشد

    هر فردی به مرور دچار تراکم سموم در معده می شود. موادغذایی هضم نشده، سلول روده ای و باکتری های مرده، لایه داخلی معده را می پوشاند و در نتیجه منجر به بیماری می شود. با مصرف مخلوط آب لیمو، عسل و آب ولرم، دیواره روده به ویژه کولون تحریک می شود و سموم را از بدن دفع می کند تا روده ها بهتر عمل کند. با این کار بدن قادر است ماده مغذی را بهتر جذب و سموم را از بدن خارج کند. این تراکم سموم اغلب باعث احساس نفخ می شود.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    عمل هضم را بهبود می بخشد:

    ترکیبی از آب ولرم، لیمو و عسل سیستم هاضمه بدن را تقویت می کند. علاوه بر آن لیمو کبد را برای تولید صفرای بیشتر تحریک می کند، لیمو با افزودن اسید اضافه به سیستم گوارشی کمک می کند و در دفع سموم از بدن نیز مفید است. عسل به عنوان یک ضدباکتری عمل می کند و هر نوع عفونت موجود در بدن را از بین می برد و به تولید مخاط روده ای که سموم را از بدن دفع می کند کمک می کند.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    وزن را کاهش می دهد:

    پکتین نوعی فیبر موجود در این محلول، احساس سیری در فرد ایجاد می کند. مخلوط آب ولرم، عسل و لیمو یک محیط قلیایی در معده ایجاد می کند که در کاهش وزن موثر است.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    باعث صافی پوست می شود:

    لیمو، خون را تمیز و در تولید سلول های جدید به بدن کمک می کند. آب و عسل به طور ویژه، قدرت بازسازی پوست را افزایش می دهد و در تقویت کلاژن موثر است. پس اگر پوستی شاداب می خواهید هر روز ناشتا از این مخلوط استفاده کنید.
    🍃🍋🐝 @samamherb

    نکاتی برای تهیه و مصرف این مخلوط:

    این مخلوط به طور ناشتا قبل از مسواک زدن یا شستن دهان مصرف شود. برای تهیه این مخلوط، آب نصف لیموی تازه و یک قاشق مرباخوری عسل طبیعی را به یک لیوان آب ولرم اضافه و بلافاصله مصرف کنید و تا یک ساعت پس از آن از مصرف چای یا قهوه بپرهیزید.
  • ۰۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دمنوش گل سرخ
    ☕️☕️ @samamherb
    🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

    ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده)، ۲ قاشق غذاخوری.

    خواص: این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ در درمان یبوست های تازه و کهنه ، تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.
  • leftPublish
  • ۰۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دمنوش بادرنجبویه و زیفون
    ☕️☕️ @samamherb

    ترکیبات: بادرنجبویه،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

    خواص: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است. بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.
  • ۰۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بنفشه و خواص آن در طب سنتی
    🍃🍃 @samamherb

    بَنَفشه نام نوعی گل است از تیره بنفشگان (Violaceae) که بیشتر در نواحی معتدل جهان یافت می‌شود. گلی است با ساقه‌ای کوتاه و رنگ آن بنفش، یا زرد و بنفش است. این گیاه دارای خواص درمانی و پزشکی نیز هست.
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    مشخصات ریخت‌شناسی
    گیاهی است علفی و پایا و دارای برگ هایی که از محل مشترکی در ناحیه یقه خارج می‌شوند. برگ‌های آن قلبی شکل، دارای دمبرگ دراز و واقع بر روی سطح زمین هستند، زیرا ساقه هوایی مشخص دراین گیاه وجود ندارد. درکناره دمبرگ آن، جوانه‌های جانبی ظاهر می‌شود. گلهای آن منفرد، زیبا و به رنگ بنفش، بندرت سفید یا گلی و معطر است. دمگل‌های دراز گل که از بین دمبرگ‌ها منشاء می‌گیرند، قبل از منتهی شدن به گل، حالت خمیده شبیه عصا پیدا می‌کنند. میوه‌های بنفشه پوشینه، کروی، پوشیده از کرک ومحتوی دانه‌هایی به رنگ زرد با لکه‌ای سفید هستند. گل‌های زیبا ومعطر بنفشه در اوایل بهار ظاهر می‌شود، درتابستان گلهایی عاری از گلبرگ در بین دمبرگ‌های آن ظاهر می‌شود که همیشه به حالت مخفی درآن باقی می ماند.
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    بنفشه در طب سنتی
    بر اساس طب سنتی ایران تمامی قسمت‌های بنفشه از جمله برگ، گل، دانه، ریشه، و سرشاخه‌های گل‌دار مصرف دارویی دارند.

    بنفشه مرطوب، تند، سرد واندکی تلخ است و دارای ویژگی هایی چون : ضد التهاب، خلط آور، محرک، ادرار آور (مدر)، ضد تومور، ضد رماتیسم، ملین، ضد میکروب، معرق، مسهل، تثبیت کنندۀ دیوارۀ مویرگ‌ها و تصفیه کنندۀ خون است.

    شربت تهیه شده از دم کردۀ آن را برای درمان سرفه می‌توان استفاده کرد. به دلیل غنی بودن از لحاظ مواد صابونی، خلطآور خوبی است و باعث تقویت و استحکام خونی می‌شود. دو قاشق غذاخوری از پودر گیاه را در نیم لیتر آب جوشیده ریخته و با اضافه کردن مقداری شیر و عسل آن را مصرف می‌کنند.

    دم کرده بنفشه را بعد از تغلیظ به صورت کمپرس برای درمان بیماریهای پوستی می‌توان استفاده نمود. برای درمان رماتیسم می‌توان از کمپرس دمکرده گیاه بر روی موضع، روزی دوبار استفاده کرد. از پودر گیاه و آب خمیری درست می‌شود که برای بهبودی زخمها و جراحات مفید است .

    دانه بنفشه به مقدار ۶ تا ۱۰ گرم، در اطفالاثر ملین داشته و مصرف ۷ تا ۱۵ گرم آن در ۱۵۰ گرم آب، اثر مسهلی ملایم ظاهر می‌کند. از روغن بنفشه می‌توان برای جلوگیری از ریزش موی سر، شوره سر، خارش پوستی، زیبایی پوست، ورم لثه، سردرد و خونریزی بینی استفاده کرد
  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کفیر و طرز تهیه نوشیدنی آن در منزل از مطالب قبلی کانال می‌باشد.
    پایان هفته ها یک یا دو مطلب پر استقبال قبلی مجددا در کانال ارسال می شود. چون طبق بازدیدها مشخص است که بسیاری از دوستان مطالب قبلی را بازدید نکرده اند.
    🌺🌺 از دوستانی که این مطلب برایشان تکراری است پوزش می خواهم 🌺🌺
  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    نوشیدنی کفیر

    نوشیدنی کفیر نوعی نوشیدنی است که از مجموعه ای از باکتری های زنده و مفید برای بدن تشکیل شده است.
    -کفیر از پوکی استخوان جلوگیری میکند
    -مخمرهای موجود درآن قادر به ساخت اسید فولیک است،کمبود اسیدفولیک در خانم ها بویژه خانم های باردار شایع است.
    -سرشار از ویتامین های گروه ب مانند نیاسین،پیردوکسین و اسید فولیک،غنی ازکلسیم،فیبر و پروتیین است.
    -کفیر نوشیدنی موثر در زیبایی پوست،مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا،ممانعت از نفخ روده ای است.
    -کفیر ارزش تغذیه ای شیر را داراست و به دلیل وجود باکتری و مخمر لاکتیک خواص درمانی زیادی را شامل میشود،بنابراین توصیه میشود افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز،کفیر را جایگزین شیر کنند.
    -کفیر در درمان بیماری های گوارشی،درمان فشارخون و درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپراکتیویتی موثر است.

  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کفیر

    کفیر، نوشیدنی غیرطبیعی تخمیری حاصل از شیر است که از کوه‌های قفقاز در روسیه سرچشمه گرفته‌است.

    در روسیه به منظور معالجه یا جلوگیری از بعضی امراض مورد استفاده قرار می‌گیرد. از لحاظ درمان‌شناسی و تغذیه‌ای، سرآغاز مصرف آن در بعضی از مناطق جهان، آسیای جنوب غربی، اروپای شمالی و شرقی، آمریکای شمالی و ژاپن بوده‌است. مصرف کفیر در جمهوری‌های شوروی سابق، مجارستان و هلند سال‌های زیادی است که توسعه یافته و در سوئد، نروژ، آلمان و فنلاند به‌خوبی شناخته شده و در مصر، استرالیا و برزیل به‌خوبی و در آمریکا و ژاپن به طور چشمگیری رشد داشته‌است.

    بر اساس پاره‌ای از فرضیات، کفیر اولین بار توسط چوپانان عشایر قفقازی و در اثر تخمیر شدن شیر تازه‌ای که در ظرف چرمی خود حمل می‌کردند کشف شد. اما بیش از این نیز، در کوه‌های قفقاز، کفیر به داشتن خواص درمانی نسبت داده می‌شد.

    در گذشته، نوبل لائورتا الایه متچانیتکوف آغازگر مطالعه بر روی خواص کفیر در اوایل سال ۱۹۰۰ میلادی بود.

    محقق کانادایی، «تد فارنرث» [پانویس ۲] کفیر را به علت طعم شامپاینی طبیعی و داشتن فهرست بی‌پایان خواص سلامت‌بخش، شامپاینفراورده‌های لبنی نامیده‌است.

    منبع: ویکی پدیا
    🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄?🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
  • ۰۱:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    زرشک
    🍃🍃 @samamherb

    زرشک درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌است. به ریشهٔ درخت زرشک «آئر خیس» گفته می‌شود.

    انتهای بهار و ابتدای تابستان فصل شکوفه دادن بوته زرشک است، غنچه‌های زرد رنگ زرشک در فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود می‌گیرند.

    زرشک بومی مناطق معتدل و نیمه استوایی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی است. کشور ایران بزرگترین تولیدکننده زرشک در دنیا است که در این میان استان خراسان و شهرستان قائنات با در اختیار داشتن نزدیک به ۹۷ درصد از اراضی زیرکشت این محصول، تولید ۹۵ درصد از زرشک دنیا را در اختیار دارد.

    خواص دارویی
    ریشه، پوست و ساقه
    سبوس و ریشه زرشک حاوی مواد شیمیایی به نام آلکالوئید ایزوکوئینولین است. این ترکیبات دارای خواص آنتی بیوتیکی دارد. برخی ازآن‌ها باعث پائین آوردن تب، کاهش تورم و فشار خون شده و به تنظیم ضربان قلب و انقباض عضلات قلب کمک می‌کنند.

    👈برای برطرف کردن سوزش ادرار مفید است.

    👈 واریس را درمان می‌کند.

    👈 نقرس و رماتیسم را برطرف می‌کند.

    👈 بی اشتهایی را برطرف می‌کند.

    👈 اعمال دستگاه گوارش را منظم می‌کند و سوء هاضمه را از بین می‌برد.

    👈 برای درمان زردی و یرقان موثر است.

    👈 آنهایی که مبتلا به ورم طحال هستند می‌توانند برای معالجه از این گیاه کمک بگیرند.

    👈 برای معالجه بواسیر نافع است.

    👈برای شست‌وشوی چشم، می‌توان از جوشانده ریشه و ساقه زرشک استفاده کرد.
  • ۰۱:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خواص خرما
    🍃🍃 @samamherb

    درخت خرما خواص بيشماري درد و مي توان گفت كه از تمام قسمتهاي اين درخت مي توان استفاده كرد و يك ضرب المثل عربي مي گويد كه خواص درخت خرما باندازه روزهاي سال است.
    از برگ و شاخه درخت خرما سبد و فرش تهيه مي كنند . از هسته آن نان و از ميوه خرما شراب و عسل . همانطور كه مي دانيم خرما تنها ميوه ايست كه در صحرا وجود دارد و طبيعت اين درخت را به مردم صحرا داده است كه تمام احتياجات خود را از آنر فع مي كنند .
    مردم صحرا هسته درخت خرما را در كرده و از آن نان مي پزند يا در اين هسته را بو داده و از آن بعنوان قهوه استفاده مي كنند زيرا دم كرده آن بسيار مطبوع است و يا حتي اين در را در آب براي چند روز خيس كرده و بعنوان غذاي مقوي به شترهاي خود مي دهند و معتقدند كه اين غذا از گندم و جو مقوي تر است .
    اعراب از قديم اعتقاد داشتند كه خرما انرژي خورشيد را گرفته و در خود ذخيره مي كنند و اين انرژي با خوردن خرما به بدن آنها منتقل مي شود .
    اعراب از خرماي كال نيز استفاده مي كنند و معتقدند كه اثرات درماني بسياري درد من جمله خرماي سبز تقويت كننده اعمال جنسي و انرژي زا يم باشد . حتي هسته خرماي سبز را نيز در كرده و پمادي از آن تهيه مي كنند كه براي زخمهاي آلات تناسلي بكار يم رود .
    اثر ديگر معجزه آساي هسته خرما از بين بردن تورم پلك هاي چشم است براي اين منظور پمادي از در هسته خرما درست كرده و آنرا روي چشم مي گذارند اين پماد براي رشد مژه هاي چشم نيز بهترين دارو است .
    زندگي پرمشغله و ناراحتي هاي رواني كه ميل جنسي را در بعضي از اشخاص از بين مي برد بهترين علاجش خوردن مداو م خرما است كه ميل جنسي را باين اشخاص باز مي گرداند . در زمانهاي قديم همواره خرما را براي قدرت و انرژي بكار مي برده اند و هنوز بهترين ميوه براي بازيافتن انرژي و قدرت جواني است .
    گلهاي درخت خرما نيز خاصيت دارويي دارند . طعم گلهاي درخت خرما تلخ است و اثر مسهلي درد.
  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خرما
    🍃🍃 @samamherb

    خرما ميوه اي بسيار قديمي است و نام آن در كتاب مقدس 42 بار تكرار شده است . اين ميوه پرخاصيت براي مردم شكورهاي راوپايي و آمريكايي تا حدي ناآشنا است و آنرا فقط در كيك و شيريني مصرف مي كنند ولي در خاورميانه و مخصوصا در كشورهاي عربي بعنوان يك غذاي اصلي بكار مي رود .
    يهوديان معتقدند درخت خرما در فلسطين و يا اسرائيل امروزي بفراواني وجود داشته است بطوريكه در ناحيه بين درياي گاليله و درياي مدره جنگل بزرگي از درخت خرما بوده است .
    مسلمانان معتقدند كه حضرت محمد (ص) اين درخت را خلق كرده اند . در ديانت مسيح ، برگ درخت خرما سنبل و نشانه شهادت و روح شهدائي است كه در راه ديانت حضرت مسيح جان باخته اند.

    خرما داراي 25 درصد ساكاروز ، 50درصد گلوكز ، و مواد آلبومينوئيدي ، پكتين و آب مي باشد . بعلاوه داراي ويتامينهاي مختلف منجمله ويتامين A,B,C,E و مقداري املاح معدني مي باشد.
  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شکر تیغال
    🍃🍃 @samamherb

    شِکَرتیغال (Echinops) سرده‌ای از گیاهان چندساله‌است. نام‌های دیگر آن در قدیم شکرتیار، خارشکر و تیغ قندک بوده‌است. شکر تیغال که براحتی در آب حل می‌شود دارای ۲۳ درصد قند ترهالوز، طعمی شیرین و لعاب‌دار است و بعنوان لینت‌بخش و برطرف‌کننده سرفه و نیز پائین آورنده تب مصرف می‌شود.

    گیاهان این سرده را خارشکرها و قندرونک‌ها هم نامیده‌اند.

    این سرده در ایران ۵۴ گونه گیاه علفی چندسالهٔ خاردار دارد که معمولاً انحصاری ایران‌اند.

    شکرتیغال گیاهی است خاردار بشکل خارخسک که گل‌هایش به‌شکل گلوله‌ای خاردار و آبی‌رنگ در انتهای ساقه قرار دارند. این گیاه در سراسر بر قدیم می‌روید. بر روی برگ‌ها و ساقه ٔ این گیاه حشره‌ای از راسته ٔ قاب‌بالان بنام خزوکک برای نگهداری تخم‌ها و نوزاد خود پیله‌ای می‌تند به اندازه یک فندق که سفیدرنگ است. نوزاد پس از آن‌که به حشره بالغ بدل شد پیله را سوراخ می‌کند و از آن خارج میشود. جنس پیله ٔ این حشره که از ترشحات گیاه شکرتیغال ساخته شده ترکیبی از مواد سلولزی و نشاسته و مواد ازته و به‌مقدار زیاد (در حدود ۲۵ درصد) قند مخصوصی بنام ترهالوز است. در پزشکی قدیم از این پیله که بنام شکرتیغال یا گل تیغال مینامند بعنوان ملین و متعادل کنندهٔ دستگاه گوارش استفاده می‌کردند. در بازار منظور از شکرتیغال همین گل تیغال پیله ٔ خزوکک است و خودگیاه را بنام تیغال مینامند.

    گیاهان مولد شیرابه‌های قندی (مان) شکرتیغال در اغلب استان‌های ایران به ویژه خراسان فارس(جهرم) اصفهان کرمان کرمانشاه همدان لرستان شاهرود مازندران و تهران در بلندای ۱۸۰۰ متری از سطح دریا رویش و پراکندگی داشته و جمع‌آوری محصول نیز کم و بیش در این مناطق صورت می‌گیرد. در بسیاری از مناطق ایران به رغم وجود و وفور گیاه شکرتیغال آثاری از فعالیت و وجود حشره مشاهده نمی‌شود.
  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    گیاه خارشتر
    🍃🍃 @samamherb

    خارشُتُر یا آدور (نام علمی Alhagi) گیاهی است پایا از خانواده باقلائیان (Papilionaceae یا Fabaceae) از زیرخانواده باقالی‌ها (Faboideae) و یکی از بنشن‌ها بشمار می‌رود. نام دیگر آن علف ترنجبین است.

    میوه این خانواده ناشکوفا است. بوته‌های آن نیمه‌درختچه‌ای و نیمه‌چوبی است که تا ارتفاع ۵۰ تا ۱۵۰ سانتی‌متر می‌رسد. ساقه‌های آن سبزرنگ با خارهای تیز نوک‌زرد است. ∗ ادرارآور و ضد سیاه‌سرفه و تب و لرز است.∗ کاسبرگ آن بدون کرک، زنگ‌مانند و با پنج دندانه مثلثلی کوتاه نوک تیز است. دانه‌های آن در درون نیامک پهلوی هم قرار دارند.∗

    خارشتر از نظر پزشکی پزشکی سنتی دارای طبع سرد است و برای رفع صفرا و سنگ کلیه و مثانه مؤثر است. خارشتر یکی از علوفه‌های خوراکی برای دام ها بویژه بزها است.∗ این گیاه مقاوم به سرما و دارای ریشه عمیق است و به آب کمی نیاز دارد. خارشتر برای گیاهانی مانند غلات و چغندر به عنوان علف هرز بشمار می‌آید.

    ریشه‌های خارشتر گاه تا ژرفای ۵ تا ۷ متر هم می‌رسد. میوه آن را ترنجبین (تَراَنگَبین) می‌نامند که به معنی عسل تر است. این گیاه در شوره‌زارهای ایران، عربستان، صحرای سینا، سوریه و هند و پاکستان تا ارتفاع ۴۰۰ متری از سطح دریا می‌روید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان