خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    [۷/۱۲/۲۰۱۵، ۱۹:۱۴] نازی مهنیا: انبه

    فواید انبه:

    1)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است .

    2)انبه تقويت كننده قواي جنسي است .

    3)رنگ صورت را درخشان مي كند .

    4)دهان را خوشبو مي كند .

    5)ادرار آور است .

    6)يبوست را برطرف مي كند .

    7)انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند .

    8)انبه تميز كننده خون مي باشد .

    9)خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد .

    10)انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود .

    11)براي رفع اسهال مفيد است .

    12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد .

    13)براي درمان بواسير مفيد است .

    14)عطش را برطرف مي كند.

    15)انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .

    خواص مغز هسته انبه:

    انبه داراي هسته بزرگي است كه در وسط آن مغز آن قرار درد كه بجاي مغز بادام مي توان از آن در شيريني جات استفاده كرد .

    مغز هسته انبه از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است .

    1-خوردن مغز هسته اسهال را برطرف مي كند .

    2-براي معالجه سرماخوردگي مصرف مي شود .

    3-سرفه هاي سخت را درمان مي كند .

    4-درمان كننده بواسير خوني است .

    5-خانم هائيكه دچار خونريزي از رحم مي باشند و يا بين دو عادت ماهيانه خونريزي دارند براي رفع آن بايد از مغز انبه استفاده كنند .

    6-مغز هسته انبه كرم كش و ضد اسهال است .

    7-براي تسكين آسم و تنگي نفس مفيد است .

    8-ضد استفراغ است .

    ديگر خواص درخت انبه:

    1.گل انبه سرد و خشك است و اسهال را رفع مي كند .

    2.اگر شكوفه درخت انبه را خشك كرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شكر بخورند سرعت انزال را معالجه مي كند .

    3.صمغ درخت انبه را با روغن و آبليمو مخلوط كنيد براي ناراحتي هاي پوست مفيد است .

    4.براي برطرف كردن ريزش مو ، آب برگهاي درخت انبه را روي سر بماليد .

    5.براي تقويت دندان و لثه دم كرده برگ درخت انبه را مضمضه كنيد .
    [۷/۱۲/۲۰۱۵، ۱۹:۱۴] نازی مهنیا: سیاه‌دانه

    معرفی
    گیاهی یک‌ساله و گلدار و بومی جنوب غربی آسیا است.در ایران این گیاه به‌ویژه در اراک و اصفهان به فراوانی می‌روید.از دانهٔ این گیاه به عنوان ادویه استفاده می‌شود.سیاه‌دانه مزه‌ای تلخ و ادویه‌ای دارد با کمی ته‌مزهٔ توت فرنگی. از سیاه‌دانه در شیرینی‌جات و شربت‌ها و لیکورها استفاده می‌شود.بر گونه‌ای از نان پاکستانی معروف به نان پیشاوری همیشه سیاه‌دانه می‌پاشند.سیاهدانه در فرهنگ زرتشتی از بهترین داروهاست و همیشه بدست ایرانیان بکارمیرفته است.سیاهدانه برای افزایش نیروی ایمنی جان و تن سودمند است.سیاه دانه و روغن آن موثرترین و مفیدترین چیزی است که برای تقریباً هر بیماری, آلرژی یا حساسیت و حتا بیماری های جدی مانند نفس تنگی(asthma ),دیابیت,اختلالات در سیستم دفاعی بدن, زردی یا (Hepatit),ایدز(AIDS)و حتا سرطان دارو میباشد.


    خواص دارویی
    ۱-خوردن دانه‌ی سیاه‌دانه قاعده آور است, مسمومیت خون را درمان, بدن را تقویت، دل درد و یبوست را درمان,جنین را خارج و زنان وضع حمل کرده را تقویت می‌کند.


    ۲-برای درمان زهر رتیل، به مدت 3 روز و هر روز 3 مثقال از دانه‌ی آن را همراه با آب گرم میل کنید.


    ۳-برای درمان درد پشت سر,25 گرم از پودر دانه‌ی سیاه‌دانه را در 100 گرم عسل مخلوط نموده و میل کنید.


    ۴-برای درمان زانودرد و سیاتیک, 40 روز و هر روز نصف یک استکان آب جوشانده‌ی سیاه‌دانه را میل کنید.


    ۵-برای درمان هموروئید، خاکستر سیاه‌دانه و رب مورد را مخلوط نموده، میل کنید.


    ۶-برای درمان درد رحم و زایمان, پودر سیاه‌دانه را با عسل و روغن مخلوط نموده,میل کنید.


    ۷-سیاه‌دانه را بکوبید و بر زگیل ضماد کنید, پس از چند بار تکرار زگیل را از بین می‌برد.


    ۸-برای درمان آسم و سنگ کلیه, 10 گرم سیاه‌دانه را با آب گرم و عسل مخلوط نموده,میل کنید.


    ۹-برای کشتن انگل‌های معده و روده, سیاه‌دانه را در سرکه دم کرده و میل نمایید.


    ۱۰-برای درمان جوش‌های جوانی, پودر سیاه‌دانه را در سرکه مخلوط کرده و شب‌ها بر محل ضماد کنید.


    ۱۱-برای درمان رماتیسم و فروکش نمودن جوش‌های زیرپوستی, پودر سیاه‌دانه را با روغن کنجد مخلوط کرده و ضماد کنید.


    ۱۲-برای جلوگیری از ریزش موها و رویاندن موهای ریخته شده, پودر سیاه‌دانه و حنا را در روغن سوسن مخلوط کرده و بر سر ضماد کنید.


    ۱۳-مالیدن جوهر سیاه‌دانه بر کمر سبب تمدد اعصاب شده و قدرت جنسی را افزایش می‌دهد.


    ۱۴-مالیدن جوهر سیاه‌دانه بر صورت باعث جوان شدن پوست صورت می‌شود.


    مضرات
    مورد خاصی تا کنون دیده نشده است.
  • ۲۰:۲۰   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ستون فقرات شما ۶ دشمن دارد

    ١) شکم بزرگ:

    در این حالت، چون تعادل انحنای کمری یا لوردوز به هم می‌خورد ستون مهره‌ها ناچار است انحنای مهره‌های سینه‌ای یا کیفوز را بیشتر کند و همین امر به گودی زیاد کمر، قوز پشتی و بر هم خوردن راستای قرار گرفتن سر و انحنای گردنی منجر می‌شود و درد ایجاد می‌شود.

    ۲) بد خوابیدن:

    وقتی اصول صحیح خواب را رعایت نمی‌کنید می‌بینید که صبح روز بعد از شدت درد قادر به بلند شدن نیستید. بهتر است به پهلو بخوابید و بالش شما فاصله شانه تا سر را پر کند. اگر به پشت بخوابید، قوس گردنی شما در صورت مناسب نبودن بالش به جای تمایل به عقب، به جلو می‌آید و آرتروز گردنی و درد ایجاد می‌شود. بدون بالش خوابیدن یا بالش کوتاه همان‌قدر بد هستند که انتخاب بالش بلند. دمر هم نخوابید و اگر مجبورید یک بالش زیر شکم و لگن خود بگذارید تا گودی کمرتان زیاد نشود و محل اتصال مهره آخر کمر به باسن دردناک نشود. تشک شما نباید زیادی نرم یا زیادی سفت باشد.

    ٣) بغل کردن بچه‌ها:

    بستن حامل‌هایی که بچه‌ها را در آن می‌گذارید به ستون مهره شما فشار می‌آورد. اگر می‌خواهید فرزندتان را بغل کنید او را به پهلو تکیه بدهید، یعنی یک پایش جلو و پای دیگر بچه عقب باشد تا وزن او به ذذذد وارد شود.

    ۴) نشستن چهار زانو یا دو زانو:

    وقتی چهار زانو یا دو زانو می‌نشینید باعث تخریب غضروف خود می‌شوید. روی صندلی استاندارد بنشینید و زاویه ١٢٠ درجه را رعایت کنید. قوز به جلو (زاویه کمتر از ٩٠) و یا عمود نشستن راستاها را به هم می‌زند و بدن ما سعی می‌کند به عضلات منطقه فشار بیاورد تا در حد ممکن راستاهای طبیعی را حفظ کنند و همین عامل، درد را به وجود می‌آورد. پا، باسن، پشت و کتف شما باید نقاط تماس هنگام نشستن صحیح باشند.

    ۵) ایستادن طولانی:

    معمولا به دلیل وجود شکم برآمده در چاق‌ها و یا عضلات ضعیف کمری در لاغرها و از همه بدتر عدم رعایت اصول صحیح ایستادن، به دنبال طولانی ایستادن دردها شروع می‌شوند. وقتی می‌ایستید باید یک پا جلوتر از دیگری باشد و پای دیگر ١۵ سانتی‌متر بالاتر باشد تا فشار وزن‌تان عملا تقسیم شود. پاها را مرتب با حفظ همین ١۵ سانتی‌متر از زانو خم کنید تا لوردوز کمری زیاد نشود و درد و خستگی به وجود نیاید. در بعضی مشاغل، داشتن زیرپایی الزامی است.

    ۶) بلند کردن جسم سنگین:

    رعایت اصول بلند کردن اجسام مهم است. جسم را با دست بگیرید. یک پا اهرم و پای دیگر جلو باشد. دست‌ها به بدن چسبیده باشد و از راستای دست‌ها نیرو بگیرید نه از کمرتان.
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    حتما بخوووونین
    نکات آموزنده

    نکات مهم و مفید سلامتی

    - داغي كف پا:كساني كه كف پاي آنها داغ مي‎‎‎شود، سه روز چاي نخورند و به جاي آن به روش صحيح آب بنوشن .

    - پوكي استخوان از زانو درد شروع مي‎‎‎شود.

    - كلسيم را با فسفر مصرف كنيد، مثلا پنير با گردو.

    - پنير را در شب استفاده كنيد نه صبح.

    - به جاي پنير پاستوريزه، از پنير محلي كه مطمئن است ، استفاده نماييد.

    - براي بالارفتن ضريب هوشي بچه‎‎‎ها درشب امتحان پنير باگردو به همراه نعنا يا پونه و پياز بدهيد.

    - هميشه در شب، در تاريكي مطلق بخوابيد و
  • ۲۰:۲۲   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✔ تمام اتفاقات بدن در طول ۲۴ ساعت شبانه روز

    شاید هیچوقت به این موضوع حتی فکر هم نمی کنیم که وقتی در طول بیست و چهار ساعت شبانه روز مشغول فعالیت و خواب هستیم بدن ما چه فعالیت هایی را تجربه می کند و در کل در طول یک روز کامل در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد! اما چه بسا دانستن این موضوع ارتباط مستقیم با عملکرد صحیح سیستم بدن و سلامتی ما دارد. اتفاقاتی که برای بدن ما در طول ۲۴ ساعت می افتد بشرح زیر است:

    ✅ ساعت شش صبح: با ترشح هیدرو کورتیزون، اعضای بدن بیدار می شوند. بدین طریق بدن بطور آهسته خودش را برای بیدار شدن آماده میکند. متابولیسم به فعالیت در می آید و برای فعالیت روزانه ما پروتئین و انرژی ذخیره شده به جریان در می آید.

    ✅ ساعت هفت صبح: هنوز بدن ضعیف است، پس وقت ورزش نیست چون در این ساعت با ورزش فقط به قلب فشار وارد می شود. به جای ورزش صبحانه بخورید چون دستگاه گوارش در این زمان بخوبی کار میکند.

    ✅ ساعت هشت صبح: مقدار زیادی هورمون در این ساعت ترشح میشود. سیگار کشیدن در این ساعت بیشتر از هر ساعت دیگری باعث تنگ شدن عروق می شود.

    ✅ ساعت نه صبح: بدن سفت و سخت بیدار است و زمانی است که نیروی زیادی را در اختیار دارد. در صورت نیاز به تزریق هر آمپولی این ساعت بهترین موقع است. چون هر گونه عوارض ناشی از تزریق آمپول در این زمان به حداقل می رسد و بدن در مقابل اشعه ایکس مقاوم است.

    ✅ ساعت ده صبح: ساعتی که ارگانیسم به خودش می آید و اعلام آمادگی می کند. بدن انرژی زیادی را در اختیار دارد و حرارت بدن بالاست. نکته مهم اینکه بین ساعتهای ده تا دوازده احتمال سکته های قلبی بیشتر از هر زمان دیگر است.

    ✅ ساعت یازده صبح: بدن در بهترین حالت و زمان خود قرار دارد. ضربان قلب و میزان گردش خون به اندازه ای مناسب است که ممکن است در معاینات قلبی (اکتروکاردیو گرافی) اشتباهاتی رخ بدهد و اگر مشکلی در قلب وجود داشته باشد در این لحظه دیده نشود. بدن کاملاً آماده است تا مسائل ریاضی و سخت ترین فرمول ها را حل کند.

    ✅ ساعت دوازده ظهر: دقت افراد کم و انسان دچار خواب آلودگی می شود. اسید معده زیاد ترشح میشود و خون رسانی به مغز کاهش پیدا میکند. برای خون رسانی به دیگر اعضای بدن از معده استفاده بیشتری میشود. افرادی که عادت به خواب نیمروزی دارند حدوداً تا سی درصد خطر سکته قلبی در آنها کمتر از دیگران است.

    ✅ ساعت سیزده: بدن از تب وتاب می افتد. بهره وری در اواسط روز بیست درصد کاهش پیدا میکند. همه اعضای بدن در پایین ترین سطح فعالیت میباشند. در این ساعت فقط کیسه صفرا است که خوب فعالیت میکند و مشغول هضم غذای نیمروزی است.

    ✅ ساعت چهارده: احساس خستگی بروز میکند چون فشار و ترشح هورمون ها کم میشود. برای افرادی که از دندانپزشکی ترس دارند این ساعت بهترین زمان است چون افراد در این ساعت کمتر احساس درد میکنند. این وضعیت تا سی دقیقه ادامه خواهد داشت.

    ✅ ساعت پانزده: در این زمان انرژی دوباره به بدن بر میگردد و حافظه خوب کار میکند و مرحله دوم از بهره وری آغاز می شود. ولی کمتر از آن چیزی که بدن در صبح داشت.

    ✅ ساعت شانزده: برای ورزش کردن بهترین ساعت است فشار و گردش خون بدن در بهترین حالت است.

    ✅ ساعت هفده: فعالیت ارگانها به بالاترین حد خود می رسد. نیرو افزایش پیدا میکند، اکسیژن زیادی استفاده میشود، کلیه ومثانه خوب کار میکند. زمانی است که ناخنها و موها خوب رشد میکند، اسید معده افزایش پیدا میکند به همین دلیل در این ساعت احتمال خونریزی هم بیشتر است.

    ✅ ساعت هیجده: الآن زمان مناسبی برای خوردن شام است. پانکراس در این ساعت فعالیت خوبی دارد.

    ✅ ساعت نوزده: میزان فشار خون و ضربان نبض کاهش پیدا میکند. به همین دلیل کسانی که از داروهای کاهش دهنده فشار خون استفاده میکنند باید دقت بیشتری داشته باشند. چون داروهای فشار خون در این زمان باید با احتیاط بیشتری مصرف شود. تاثیر دارو های ضد افسردگی در این ساعت خیلی زیاد است.

    ✅ ساعت بیست: میزان چربی کبد کاهش می یابد و خون کثیف از هر زمان بیشتر به قلب می رسد. کسانی که آلرژی یا آسم دارند در این ساعت باید از دارو هایشان استفاده کنند. آنتی بیوتیکها از این قاعده مستثنی نیستند چون در این ساعت بیشترین تاثیر را دارند.

    ✅ ساعت بیست و یک: عملکرد ترشح غدد در این ساعت به پایان می رسد. هر چیزی از این به بعد وارد معده میشود و عملیات هضم و جذب غذا به کندی انجام میشود که این مسئله میتواند خیلی خطرناک باشد چون باقیمانده غذا به مخاط روده حمله کرده و مخاط روده را دچار آسیب میکند.

    ✅ ساعت بیست و دو: سیستم دفاعی بدن به حالت آماده باش در می آید. کسانی که سیگار میکشند باید بدانند که از این ساعت به بعد بدن سمومی مثل نیکوتین را خیلی سخت دفع میکند.

    ✅ ساعت بیست و سه: بدن ارگانیسم ترشح هورمونها را که در طول روز فعال بوده است متوقف میکند آرامش بسراغ بدن می آید و جسم احساس راحتی میکنى
  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ** خانم ها، هفته اي 10000 قدم برداريد **
    پياده روي يک نمونه ورزش ساده و راحتي است که براي بدن مفيد بوده و افراد تنها با يکبار امتحان کردن به خاصيت کاهش وزن آن پي خواهند برد. به اين معنا که در عرض 5ماه پياده روي و بدون مراجعه به باشگاههاي ورزشي و يا استفاده از رژيم هاي غذايي خاص، وزن تان به طرز چشمگيري کاهش مي يابد يعني چيزي حدود 20 پوند. علاوه بر اين مي توانيد در کنار کاهش وزن، سلامت خود را تضمين کرده و به عضلات خود فرم مناسبي دهيد. بايد گفت که دو عامل مهم وزن بدن و محل پياده روي در کاهش وزن به وسيله پياده روي نقش بسزايي را ايفا مي کنند.به طور مثال اگر راه رفتن با سرعت متوسط 4 مايل در ساعت باشد به راحتي مي توان در اين تايم 400 کالري را سوزاند. البته لازم نيست که حتما در يک روز اين مقدار پياده روي داشته باشيد، مي توانيد برنامه خود را متعادل کرده و سريع تر نتيجه بگيريد. همچنين در اين راه نياز است که پياده روي را با فعاليت هاي روزمره خود وفق دهيد. استفاده از وسيله گام شمار نيز شما را در رسيدن به هدفتان ياري خواهد کرد.انجمن پزشکي آمريکا توصيه دارد که استفاده از اين وسيله بسيار کارآمد بوده و کاهش وزن را بهتر کنترل مي کند. گام شمار داراي قابليت هاي فوق العاده اي مي باشد که بهتر است در فاصله اي نزديک به ران ها قرار گيرد. اين وسيله با نشان دادن تعداد گام ها در طول روز کمک بزرگي را به شما مي کند. چند قدم براي کاهش وزنتان لازم است؟زمان و مسافت پياده روي براي هدف کاهش وزن شاخص هاي نسبي هستند به طوري که برخي لازم است 2000قدم را در يک مايل بردارند تا کالري سوزي داشته باشند و برخي ديگر نيز تنها با 100 گام کاهش وزن خواهند داشت. به اين منظور لازم است به الگوي زير توجه داشته باشيد: 1 مايل = 100 کالري سوزانده و 2000 گام 1 پوند = 3500 کالري کاهش وزن 1پوند در هفته = 500 کالري در روزپوند در هفته لازم است روزانه 10000 گام را داشته باشيد. براي آنکه در اين راه دلسرد نشده و ترک عادت نداشته باشيد توصيه مي شود به وسيله راهکارهايي چون استفاده از تردميل، داشتن يک همراه، تغيير مکان هاي پياده روي و استفاده از موسيقي مورد علاقه خود را به پياده روي علاقه مند کنيد.
  • leftPublish
  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    لوییز هی درکتاب شفای درون میگه:

    تمام بیماری ها از افکار سرچشمه میگیرند یعنی افکار ما هستند که بیماریها را تولید میکنند:

    تیرویید:
    وجود بغضی در گلو كه تركیده نمی شود

    سرطان:
    ناشی از نبخشیدن است

    بیماری قند:
    بخاطر افسوس گذشته ها را خوردن

    سردرد:
    انتقاد از خود وترس

    زکام:
    آشفتگی ذهنی

    درد:
    نیاز به محبت وآغوش گرم

    فشار خون:
    مشکل عاطفی دراز مدتی که حل نشده

    پس بیاید ذهن مان را بشوییم :

    دیگران را ببخشیم
    خودمان را ببخشیم
    بدانیم هر کسی در سطح آگاهیش عمل کرده

    حتی خودمان:

    گذشته را رها کنیم
    لباس شادی به تن کنیم
    کارهایی را انجام دهیم که فکر می کنیم از عهده انجام ان برنمی اییم
    اﻧﺴﺎن ﮐﻪ ﻏﺮق ﺷﻮد
    ﻗﻄﻌﺎً می میرد
    ﭼﻪ در درﯾﺎ
    ﭼﻪ در رؤﯾﺎ
    چه در دروغ
    ﭼﻪ در ﮔﻨﺎﻩ
    چه در خوشی
    چه در قدرت
    چه در جهل
    چه در انکار
    چه در حسد
    چه در بخل
    چه در کینه
    چه در انتقام
    مواظب باشیم غرق ﻧﺸﻮﻳﻢ! انسان بودن، خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد
    …√
  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    در گفت ‌و گویی با دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به موضوع تب و تغذیه مناسب در زمان وقوع آن پرداخته شده است که اهمیت زیادی دارد!
    دکتر! لطفا بفرمایید چرا تب می ‌کنیم؟
    افزایش دمای بدن از حد نرمال خود را که حول 37 درجه سانتی‌ گراد است، تب می ‌نامیم و در واقع تب، یک سازوکار دفاعی بدن در برابر عوامل عفونی و بیماری ‌زا است. بدن سعی می‌ کند به واسطه ترشح میانجی‌ هایی که به آن ها مواد تب ‌زا می‌ گوییم، دمای خود را افزایش دهد تا شرایط رشد و تکثیر را برای میکروب ‌ها نامساعد کند.
    برای کنترل تب چه کارهایی می ‌توانیم انجام دهیم؟
    اولین اقدامی که باید بکنیم این است که عامل اصلی را بشناسیم و سعی در درمان آن داشته باشیم. بعد از این کار به عنوان یک درمان نگهدارنده سعی می‌ شود سریعا دمای بدن پایین آورده شود. زیرا افزایش دمای بدن که با افزایش متابولیسم همراه است، اگر از یک حدی بالاتر رود به ویژه در افرادی که ایمنی ضعیف ‌تری دارند، مانند کودکان و سالمندان می ‌تواند به دستگاه عصبی مرکزی آسیب بسیار برساند.
    یک درمان سنتی که در ایران و بسیاری از نقاط جهان مرسوم بود، پاشویه است. این درمان هنوز هم ارزش خود را حفظ کرده و حتی در کلینیک ‌ها و بیمارستان ‌ها استفاده می ‌شود.
    آیا این موضوع صحت دارد که حین تب نباید به بیمار چیزی داد تا بخورد؟
    خیر. در واقع در گذشته ‌ای نه چندان دور به عنوان نمونه 3 دهه پیش اعتقاد بر این بود که وقتی شخص به ویژه کودکی تب می‌ کند نباید به او غذایی داد زیرا دمای بدن بالاتر می ‌رود. مادربزرگ‌ ها می ‌گفتند بچه سنگین می ‌شود و حال او بدتر خواهد شد. این موضوع از نظر علمی پذیرفته نیست و دقیقا عکس قضیه مطرح است.
    پس یعنی باید بیمار تب ‌دار را خوب تغذیه کنیم!
    بله. وقتی دمای بدن بالا می ‌رود، متابولیسم و سوخت ‌و ساز هم افزایش پیدا می ‌کند. در این حالت بدن که سعی می ‌کند با عوامل بیگانه مبارزه کند به سرعت می‌ خواهد میانجی ‌های ایمنی تولید کند. در این میان سلول‌ های ایمنی فعال می ‌شود، کبد فعال می ‌شود و برخی پروتئین ‌ها را تولید می ‌کند که برای محافظت از بدن و مبارزه با شرایط ناخواسته لازم است.
    افزایش دمای بدن با کاهش میزان آب بدن همراه است زیرا هنگام تنفس و یا
    عرق کردن میزان آبی که از سطح بدن تبخیر می ‌شود، بالا می ‌رود. پس حین
    تب نیاز به مایعات افزایش می‌ یابد
    مواد اولیه و اصطلاحا اسیدهای آمینه ی مورد نیاز بدن در این شرایط از ماهیچه اسکلتی برداشت می ‌شود و مغز مانند یک مدیر مدبر بر اساس برآورد اطلاعات، تصمیم‌ گیری و برای بقای فرد به صورت موقت پروتئین ‌های محیطی را با سیستمی بسیار هماهنگ تجزیه می ‌کند. اسیدهای ‌آمینه ی آزاد شده وارد سلول ‌های ایمنی می ‌شوند و تولید آنتی ‌بادی می‌ کنند یا وارد کبد می ‌شوند و آنتی ‌ژن‌ های دیگر تولید می ‌کنند و... تا بدن با بیماری مقابله کند. در واقع نیاز فرد به مواد مغذی حین تب نه تنها کم نمی ‌شود بلکه افزایش هم می ‌یابد.
    بیمار تب‌ دار معمولا اشتها ندارد، با بی ‌اشتهایی او چه باید کرد؟
    اشتهای بیمار حین تب به شدت سرکوب می ‌شود. ما باید این تصور را از ذهن مان دور کنیم که بیمار 3 وعده هر وعده یک بشقاب غذا بخورد. درست است که بیمار باید در هر وعده یک بشقاب غذا مصرف کند اما ممکن است یک ساعت طول بکشد تا بیمار غذا بخورد. بنابراین باید با صبر و حوصله و با محبت قاشق به قاشق غذا را به او بدهیم تا انرژی و مواد مغذی مورد نیازش فراهم شود.
    اگر تب با تهوع و استفراغ همراه بود چه کنیم؟
    در پاره ‌ای موارد ممکن است تب با تهوع همراه باشد. این حالت باید حتما زیر نظر پزشک باشد.
    مهم ‌ترین ماده غذایی که لازم است به فرد تب‌ دار داده شود چیست؟


    در درجه اول مایعات. افزایش دمای بدن با کاهش میزان آب بدن همراه است زیرا هنگام تنفس و یا عرق کردن میزان آبی که از سطح بدن تبخیر می ‌شود، بالا می ‌رود. پس حین تب نیاز به مایعات افزایش می‌ یابد. از نظر تغذیه بهترین کار این است که مایعات کافی به بدن بیمار برسانیم.
    حتی اگر بیمار احساس تشنگی نمی ‌کند و میل ندارد، نباید خیلی به حس بیمار اکتفا کنیم. چه بسا امکان دارد بیمار آن قدر بدحال باشد که به ‌هوش نباشد یا نفهمد در چه وضعیتی است پس باید به اندازه کافی مایعات به بدن بیمار برسانیم.
    اگر بیماری بی ‌هوش باشد هم باید مایعات را از طریق وریدی به وی برسانیم.
    این مایعات باید از چه نوعی باشد؟
    بهترین مایع اول آب است. در کنار آن همه نوع آب‌ میوه(از نوع خانگی) می ‌توان به بیمار تب ‌دار داد، چون هم منبع خوب ویتامین C و کربوهیدرات است و هم می‌ تواند اندکی از کالری بیمار را تأمین ‌کند. در ضمن محرک ترشح هورمون انسولین است و به ورود اسیدهای آمینه به بافت‌ های ماهیچه‌ ای کمک می ‌کند. شیر هم از آن دست مایعاتی است که قدیم ‌ها مصرف

  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آن را برای بیمار تب ‌دار، منع می ‌کردند. اتفاقا دادن شیر به بیمار چون هم از نظر پروتئین و تا حدودی از نظر کالری غنی است و کلسیم بالایی نیز دارد، توصیه می ‌شود.
    غیر از مایعات، بیمار تب‌ دار به چه مواد غذایی دیگری نیاز دارد؟
    نیازهای تغذیه ‌ای بیمار باید برطرف شود، کربوهیدرات و پروتئین دو نیاز عمده بیمار هستند که بخش مهمی از کالری دریافتی وی را تشکیل می ‌دهند. مصرف کربوهیدرات از آن جا که محرک ترشح هورمون انسولین است و به ورود اسیدهای آمینه به بافت ‌های ماهیچه ‌ای کمک می ‌کند، مفید خواهد بود.
    یک سوپ رقیق حاوی مواد غذایی مانند انواع سبزی‌ ها، گوشت ‌ها،
    مواد نشاسته ‌ای مانند سیب ‌زمینی و حتی لبنیات می ‌تواند تا حد زیادی
    به بیمار کمک کند
    مصرف پروتئین هم از اهمیت زیادی دارد زیرا پروتئین‌ هایی که تجزیه می ‌شوند به سرعت می ‌توانند سبب نحیف شدن فرد شوند. زمانی که توده ماهیچه ‌ای بیمار کاهش یابد، می‌ تواند روی بسیاری از جنبه‌ های سلامت او تاثیر بگذارد و حتی پاسخ به درمان را کاهش دهد. تمام تلاش ما باید این باشد که توده ماهیچه ای بیمار را حفظ کنیم. داشتن یک برنامه غذایی منظم می ‌تواند در این شرایط بسیار مفید باشد. یک سوپ رقیق حاوی مواد غذایی مانند انواع سبزی‌ ها، گوشت ‌ها، مواد نشاسته ‌ای مانند سیب ‌زمینی و حتی لبنیات می ‌تواند تا حد زیادی به بیمار کمک کند.
    به ‌نظر شما بین میوه و سبزیجات، کدام بهتر است یا با توجه به نظر عامه مردم، خوردن لیمو شیرین برای کاهش تب مفید است؟
    بین میوه و سبزی ‌ها انواعی را نداریم که برای کاهش تب بهتر از باقی باشند. دلیل این که به بیمار تب ‌دار بیشتر لیموشیرین می‌ دهند، یک باور اشتباه است که فکر می ‌کنند لیمو ویتامین C بالایی دارد و ایمنی بدن را تقویت می ‌کند. در صورتی که برخی سبزی ‌ها ویتامین C بسیار بالاتری نسبت به لیمو دارند. به عنوان نمونه ویتامین C بروکلی و کلم سفید یا توت ‌فرنگی بسیار بیشتر از لیموشیرین است. بنابراین خوردن یک سوپ رقیق کلم بیشتر از لیمو به فرد تب ‌دار کمک می‌ کند.
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، پیشگیری از بروز سرطان، حفظ سلامتی پوست، ‌مو و استخوان برخی از خواص ریحان است .اصل این گیاه دارویی مروط به نواحی هند و آسیا است که قدمت کشت آن حداقل به پنج هزار سال پیش برمی‌گردد. مردم سراسر دنیا از کشورهای ویتنام تا هند و ایتالیا از این سبزی خوش عطر و طعم برای انواع پخت و پز استفاده می‌کنند. این گیاه علاوه بر استفاده در امور پخت و پز،‌دارای خواص درمانی بسیاری نیز می‌باشد که در این جا به 6 مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
    • سلامت دستگاه قلبی عروقی
    ریحان سرشار از کارتنوئیدهایی مانند بتا کاروتن است که می‌توانند در بدن تبدیل به ویتامین A شوند. بتا کاروتن نسبت به ویتامین A دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بیشتری است چرا که نه تنها ازسلول‌ها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت می‌کند بلکه از اکسیده شدن کلسترول خون توسط رادیکال‌های آزاد در رگ‌های خونی نیز پیشگیری می‌کند.
    با اکسیده نشدن، کلسترول در دیواره رگ‌های خونی ایجاد نمی‌شود و به این ترتیب، از ایجاد تصلب شرائین یا گرفتگی رگ‌ها و حمله قلبی نیز پیشگیری می‌شود.
    ریحان منبع خوبی از منیزیم نیز می‌باشد. این گیاه با ایجاد آرامش در عضلات و رگ‌های خونی موجب تقویت دستگاه قلبی عروقی می‌شود و جریان خون را در رگ‌ها بهبود بخشیده و خطر نامنظم بودن ریتم‌های قلبی و اسپاسم‌های قلبی‌ عروقی را کاهش می‌دهد.
    • پیشگیری از سرطان
    ریحان دارای خواص آنتی‌اکسیدانی قوی می‌باشد. آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی موجود در این گیاه می‌تواند از بدن در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و به این ترتیب با اکثر فرم‌های سرطان مبارزه کند.
    • سلامت پوست و مو
    روغن فرار ریحان به عنوان مرطوب کننده برای شفافیت پوست و موی کدر شده نیز به کار می‌رود. از این گیاه دارویی برای درمان آکنه نیز استفاده می‌شود.
    • سلامت استخوان و بافت همبند
    ماده اوژنول روغن‌های فرار ریحان موضوع مطالعات گسترده بوده است. چون این ماده می‌تواند جلوی فعالیت آنزیمی بنام سایکلواکسیژناز در بدن را بگیرد. بسیاری از داروهای ضد‌التهابی از قبیل آسپرین و ایپوبروفن، جلوی فعالیت چنین آنزیمی را می‌گیرند.
    این اثر مهارکنندگی اوژنول در ریحان، به آن خاصیت ضدالتهابی می‌دهد و می‌تواند نقش اساسی در درمان داشته و انسان را از درد ناشی از بیماریهای التهابی مثل روماتیسم مفصلی مصون نگهدارد.
    • خواص ضد باکتریایی
    محققان ثابت کرده‌اند که روغن‌های اساسی ریحان در برابر رشد ناخواسته انواع بسیاری از باکتری‌ها مانند گونه‌های مختلفی که در برابر آنتی‌بیوتیک‌های معمول مقاومت نشان داده‌اند اثر درمانی و محافظتی خوبی از خود نشان داده‌اند. مطالعات نشان داده، اگر محصولی را در محلولی که فقط حاوی یک درصد روغن ریحان باشد، شستشو دهیم منجر به از بین رفتن چنین باکتری‌هایی می‌شود. پس با تمایل بیشتری از این سبزی پرخاصیت در سالاد خود استفاده کنید.
    • تقویت سیستم ایمنی بدن
    شواهد نشان می‌دهد آنتی‌اکسیدان‌ها و روغن‌های فرار موجود در ریحان باعث شده تا این گیاه عامل خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن به شمار رود. برگ‌ها و روغن ریحان هر دو دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند که می‌توانند حتی برای از بین بردن بیماری‌های عفونی نیز مفید باشند.
    استفاده موضعی از برگ‌های ریحان بر روی زخم‌ها، می‌تواند موجب از بین رفتن عفونت‌های باکتریایی شود. مادامی که از خوردن ریحان در غذا لذت می‌برید از خواص ضد ویروسی آن برای درمان بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و تب‌خال نیز بهره‌مند می‌شوید.
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    به گزارش خبرنگار مجله پزشکی مادر، از مشکلات شایعی که افراد بیشتر با آن دست و پنجه نرم می کنند استرس، اضطراب، اختلال در تمركز، كم‌خوابی یا بی‌خوابی یا حتی سرماخوردگی است.
    گل گاوزبان گیاهی است علفی و یکساله که از اردیبهشت تا شهریور گل می‌دهد و ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر می‌رسد، ساقه آن شیاردار و خاردار می‌باشد. برگ‌های این گیاه ساده و پوشیده از تارهای خشن است. گلهای آن به رنگ آبی، سفید و بنفش می‌باشد.این گیاه بومی گیلان بوده و از قدیم در بسیاری نقاط گیلان به صورت خودرو وجود داشته است.

    بروز علائمی که در بالا ذکر شد، حتی به میزان ناچیز می‌تواند سلامت روح و روان را تحت تاثیر قرار دهد و عملكرد طبیعی مغز را مختل كند. بنابراین برای تقویت اعصاب و ایجاد آرامش روانی یا حتی بهبود سرما خوردگی بهتر است از گیاه آرام‌بخشی چون گل‌گاوزبان، كه اثرات سودمندی دارد استفاده كنید. دم‌كرده گل‌گاوزبان به همراه سنبل‌الطیب و لیموعمانی یك نوشیدنی نشاط ‌آور و آرام ‌بخش است که برای ایجاد آرامش درونی توصیه می‌شود.
    ترکیبات شیمیایی موجود در گل‌گاوزبان شامل ساپونین، موسیلاژ، رزین‌ها، تانن‌ها، کلسیم، پتاسیم و ویتامین C است و در بعضی کشورها آن را داخل سالاد می‌ریزند. گل‌‌گاوزبان را به صورت تازه یا خشک، به شکل دم‌کرده یا جوشانده می‌توان مصرف کرد.
    دم‌ كرده گل‌‌گاوزبان برای درمان سرماخوردگی همراه با تب، تسكین سرفه، از بین بردن ورم حفره‌های بینی، گرفتگی صدا، تنگی نفس، درد گلو و درمان ناراحتی‌های مجاری تنفسی بسیار مفید است. برای تهیه این دم‌كرده 15 گرم از برگ و مقداری گل این گیاه را داخل آب جوش ریخته و بگذارید دم بكشد.

    این جوشانده را بعد از هر وعده غذایی با كمی قند و شكر نوش ‌جان كنید؛ البته به یاد داشته باشید كه گل‌ گاوزبان به علت داشتن آلكالوئید برای زنان حامله و شیرده مضر است.

    منیزیم موجود در گل‌گاوزبان ضدسرطان بوده و به دلیل دارا بودن «آلكوالویید» می‌تواند ضد حساسیت، ضد‌روماتیسم و ضد التهاب باشد.
    گل‌گاوزبان علاوه بر خواص درمانی فوق، تصفیه‌كننده ‌خون، ضداسپاسم،نرم‌كننده مجاری تنفسی، خلط‌ آور، شیرافزا و مسهل است.
  • leftPublish
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    يونجه گياهي است علفي و چند ساله كه ارتفاع آن تا يك متر ميرسد برگهاي آن داراي سه برگچه مي باشد برگچه هاي نوك تيز، سبز رنگ و بيضي شكل است .يونجه سرشار از ويتامين هاي A,C,E,K و همچنين داراي آميلاز كه انزيم مخصوص هضم مواد نشاسته اي است مي باشد . يونجه از نظر طب قديم ايران گرم است . البته تاره آن گرم و تر و خشك شده آن گرم و خشك است يونجه از نظر اينكه داراي بسياري از مواد معدني مي باشد شيره آن براي بچه هايي كه در حال رشد هستند و اسخوان بندي محكمي ندارند بسيار مفيد است . حتي امروزه پودر اين گياه را در داروخانه ها مي فروشند كه آنرا مي توان براي بچه هاي شير خوار مصرف كرد .يونجه رابصورت تازه و يا جوانه آنها رابا سالاد ميل كنيد . جوانه يونجه را بصورت بسته بندي شده مي توانيد از سوپر ماركتها خريدري كنيد .يونجه ملين است يونجه دو برابر اسفناج آهن دارد بنابراين خونساز است و براي كسانيكه به كم خوني مبتلا هستند مفيد
    است عوارض كمبود ويتامين ث با خوردن يونجه از بين ميرودتخم يونجه قاعده آور است و براي اين منظور تخم يونجه را بصورت دم كرده مصرف كنيد ضماد پخته يونجه را اگر روزي چند بار روي اعضايي كه رعضه دارند بگذاريد آنها را شفا مي دهد براي نرم كردن سينه و تسكين سرفه روزي 2-3 فنجان دم كرده تخم يونجه را مصرف كنيد يونجه حاوي مقدرزيادي ويتامين است . كوبيده آن زخم را بسرعت اليتام داده و از خونريزي جلوگيري مي كندبا همه مزايايي كه يونجه درد در خوردن تازه آن نبايد زياده روي كرد زيرا بسيار نفاخ است و حتي حيواناتي كه به مقدر زيا د از آن مي خورند بعلت گاز زياد ممكن است تلف شوند
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    گردش خون مفید است. اما جالب است بدانید که بخش اعظم این سیترولین در
    پوست
    هندوانه وجود دارد. همچنین می‌توان
    پوست
    هندوانه را همراه با گوشت آن در مخلوط کن ریخت و با اضافه کردن کمی آبلیمو میل کرد.



    بادمجان

    این صیفی بنفش رنگ محتوی آنتی‌اکسیدان بسیار قدرتمند «ناسونین» است. این آنتی‌اکسیدان از گسترش سرطان به‌ ویژه در مغز و سایر بخش‌های سیستم عصبی جلوگیری می‌کند.
    پوست
    بادمجان همچنین محتوی «اسید کلروژنیک» است. این ترکیب شیمیایی ضمن افزایش خواص آنتی‌اکسیدان و ضد التهابی، تحمل گلوکزی را نیز افزایش می‌دهد.

    منبع مقاله :

    مشرق نیوز
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    8 میوه که باید با پوست خورد
    اکثر ما هنگام خوردن پرتقال،

    پوست

    آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم در حالی که نمی‌دانیم

    پوست

    پرتقال نزدیک به دو برابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد. در بسیاری از میوه‌ها و صیفی‌ها پوست، مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین بخش آنها محسوب می‌شود.
    حتما می‌پرسید چه میوه‌ها و صیفی‌هایی را باید با

    پوست

    بخوریم؟ آیا
    پوست
    موز را هم می‌توان خورد؟
    پوست
    هندوانه چطور؟ جواب این سوال‌ها مثبت است چون
    پوست
    این خوردنی‌های سالم را نیز می‌توان خورد.
    در این مقاله 12 نوع میوه و صیفی‌ که می‌توانید آنها را با
    پوست
    بخورید و از خواص بی‌شمار
    پوست
    آن‌ها بهره‌مند شوید معرفی شده است:



    سیب


    پوست
    سیب به اندازه‌ نیمی از کل این میوه فیبر دارد. یک سیب متوسط محتوی 9 میلی‌گرم «ویتامین ث»، 100 واحد بین‌المللی «ویتامین آ» و 200 گرم پتاسیم است که با کندن
    پوست
    آن، حدود یک سوم این مواد مغذی را دور می‌ریزید. همچنین
    پوست
    سیب چهار برابر بیش از گوشت آن «ویتامین کا» دارد که این میزان حدود 5 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین است.
    پوست
    سیب فواید بیشتری نسبت به ویتامین‌های داخل این میوه دارد.
    نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «کورسِتین» که اغلب در
    پوست
    سیب یافت می‌شود به عملکرد ریه کمک کرده و مشکلات تنفسی را به حداقل می‌رساند. این آنتی‌اکسیدان ریه را در برابر التهاب محافظت می‌کند همچنین گفته می‌شود کورستین ضمن مقابله با آسیب بافت‌های مغز از حافظه نیز مراقبت می‌کنند.



    موز


    پوست
    موز بیش از گوشت آن فیبر و پتاسیم دارد.
    پوست
    موز همچنین محتوی لوتئین است که یک آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود. این آنتی‌اکسیدان در حفظ سلامت چشم نقش مهمی ایفا می‌کند. همچنین اسید آمینه تریپتوفان بیش از آنکه در خود میوه موز باشد در
    پوست
    آن وجود دارد. تریپتوفان با افزایش سطح هورمون «سروتونین» در بدن باعث کاهش افسردگی می‌شود. سروتونین یک ناقل عصبی در مغز است که بر خلق و خو تأثیر می‌گذارد.
    از آنجا که
    پوست
    موز تلخ مزه و سفت است بسیاری از افراد آن را میل نمی‌کنند اما
    پوست
    موزهای رسیده (موزهای قهوه‌ای رنگ)، نازک‌تر و شیرین‌تر بوده و راحت‌تر جویده می‌شود. همچنین می‌توان
    پوست
    موز را چند دقیقه جوشانده تا نرم‌تر شود یا آن را در ماهی‌تابه سرخ کرد.



    سیب‌زمینی


    پوست
    سیب‌زمینی محتوی مواد مغذی بیشتری است.
    پوست
    سیب‌زمینی بسیار بیش از گوشت آن آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین ب 6 و ویتامین ث دارد. به عنوان مثال 100 گرم
    پوست
    سیب‌زمینی نسبت به همین وزن سیب‌زمینی هفت برابر کلسیم بیشتر و 17 برابر آهن بیشتر دارد. با دور انداختن
    پوست
    سیب‌زمینی 90 درصد از آهن و نیمی از فیبر موجود در آن را دور می‌اندازید.
    همچنین
    پوست
    سیب‌زمینی شیرین را فراموش نکنید، چرا که سرشار از بتاکاروتن است. این ماده در هنگام هضم شدن تبدیل به «ویتامین آ» می‌شود. این ویتامین برای سلامت سلول‌ها و تنظیم سیستم ایمنی مفید بوده و برای حفظ عملکرد اعضای بدن حیاتی است.



    انبه

    تحقیقات نشان می‌دهد
    پوست
    انبه محتوی ترکیباتی مشابه «رزوراترول» است که به سوزاندن و جلوگیری از تشکیل چربی‌های اشباع‌شده کمک می‌کنند. در این مطالعه گوشت میوه‌ انبه نیز مورد آزمایش قرار‌گرفت اما نتایج حاصل از آن به اندازه
    پوست
    این میوه نبود. محققان می‌گویند افرادی که می‌خواهند از خواص انبه بهره‌مند شوند باید این میوه را با
    پوست
    بخورند.

    پوست
    انبه همچنین نسبت به گوشت آن محتوی میزان بیشتری کاروتنوئید، پلی‌فنول‌ها، امگا 3، امگا 6 و سایر اسیدهای چرب اشباع نشده است. مطالعه دیگری نشان می‌دهد ترکیباتی که میزان تجمع آن‌ها در
    پوست
    انبه بیشتر است با سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی مبارزه می‌کنند.
    پوست
    انبه همچنین محتوی کورستین است.



    آناناس

    آناناس محتوی «بروملین» است. این ترکیب یک آنزیم کاهنده‌ التهاب به‌ ویژه در بینی و سینوس‌هاست. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد میزان بروملین موجود در هسته و
    پوست
    آناناس بیش از گوشت آن است. از آنجا که هضم هسته و
    پوست
    آناناس برای دستگاه گوارش انسان دشوار است، آن را داخل مخلوط‌ کن ریخته یا چند دقیقه در ماهی‌تابه تفت دهید.



    کیوی

    حتما شما هم سال‌ها
    پوست
    کیوی را بریده و کنار گذاشته‌اید و فقط گوشت آن را میل کرده‌اید اما باید بدانید پوشش کرکی کیوی نیز خوردنی است. در واقع
    پوست
    کیوی بیش از گوشت آن فلاونوئید، آنتی‌اکسیدان، ویتامین ث دارد. همچنین فیبر موجود در
    پوست
    کیوی دو برابر گوشت آن است. پس از این به بعد کیوی را مانند هلو گاز بزنید.



    هندوانه

    تمام هندوانه‌ها محتوی «سیترولین» هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد. این ماده یک اسید آمینه است که برای قلب، سیستم ایمنی و سیستم
  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خواص گل بابونه/دم کرده آن باعسل رقیق کننده خون منجمد در معده مثانه ومسکن درد آن/کرم کش/کاهش فشار خون/درمان سرفه تنگی نفس وخونروی از سینه/کوبیده تازه آن ضماد بر پیشانی باعث کاهش درد میگرن میشود/شیاف آن در مهبل قاعده آور وپاک کننده قوی رحم میباشد/خوردن یک فنجان دم کرده آن قبل از غذا ضد اسپاسم است/بازکننده انسداد کبد ودهانه عروق است/مسکن دوخرد کننده سنگ مثانه است /رفع درد معده/جوشانده آن با جوپوست کنده وبا روغن ایرسا قاطی کنید وهرشب بر سر بمالید بی خوابی رادرمان میکند وخواب راحتی می آورد/خوردن 5گرم کوبیده آن با سکنجبین اشتها آور است/خوردن یک فنجان دم کرده آن قبل از غذا جهت ورم طحال /(طب سنتی قمر بنی هاشم )(wink)
  • ۰۰:۳۷   ۱۳۹۴/۴/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    موقع رگ‌به‌رگ شدن یا دررفتگی چه باید کرد؟

    اگر تاندون که از بافت‌های فیبرمانند است و عضله را به استخوان متصل می‌کند، آسیب ببیند، به اصطلاح می گویند دررفته و یا دچار کشش بیش از حد شده است، مثل دررفتگی آرنج دست.
    رباط انتهای یک سر استخوان را به سر استخوان دیگر متصل می کند و هنگامی که صدمه ببیند، رگ به رگ شدن رخ می دهد، مثل رگ به رگ شدن قوزک پا.
    روش های زیر برای تسکین رگ به رگ شدن و یا دررفتگی توصیه می شوند:
    1- استراحت کردن
    یکی از راه های تسکین رگ به رگ شدن و یا دررفتگی، استراحت می باشد.
    ممکن است نیاز داشته باشید، 1 تا 2 روز استراحت کنید و مقدار این عدم تحرک بدنی، بستگی به محل آسیب دارد.
    عصا و چوب زیر بغل می تواند کمک کننده باشد.
    اگر شما دچار رگ به رگ شدن و یا دررفتگی شدیدی شده باشید، نیاز به فیزیوتراپی دارید.
    پزشک، آسیب را بررسی می کند و بهترین درمان را پیشنهاد می کند.
    در هر صورت، برگشت به فعالیت های روزانه باید به آرامی صورت گیرد.
    2- سرد کردن
    سرد کردن و گذاشتن یخ روی محل آسیب، جلوی بروز ورم و درد را می گیرد.
    بنابراین برای 24 ساعت اول آسیب، مدت 20 تا 30 دقیقه کمپرس سرد بر روی محل آسیب دیده بگذارید و سپس برای مدت 20 تا 30 دقیقه کمپرس را بردارید.
    اگر کمپرس سرد آماده نداشتید، می توانید از جایخی یخ برداشته و در کیسه پلاستیکی بگذارید و آن را در حوله ای بپیچید تا از سرمازدگی اندام آسیب دیده جلوگیری شود. سپس آن را روی عضو آسیب دیده بگذارید.
    3- فشردن با باند
    فشرده سازی اندم آسیب دیده، ورم را می خواباند.
    1 تا 2 روز، عضو آسیب دیده را با باند محکم ببندید.
    4- بالا بردن عضو
    بالا بردن عضو آسیب دیده نیز کمک به کاهش ورم می کند، بنابراین سعی کنید عضو آسیب دیده را بالاتر از سطح قلب خود ببرید.
    جاذبه زمین به کاهش ورم و فشار کمک می کند.
    نکته:
    اگر شما چهار روش بالا را انجام دادید و بعد از یک هفته، هنوز عضو آسیب دیده دارای ورم بود، نزد پزشک روید.
    سایر درمان های رگ به رگ شدن و دررفتگی
    - برخی مواقع عضو آسیب دیده نباید حرکت کند. لذا آن را گچ می گیرند و یا آتل می بندند. اگر مدت طولانی از گچ و یا آتل استفاده کنید، موجب سفتی و کاهش دامنه حرکت عضو آسیب دیده می شود، بنابراین باید به پزشک مراجعه کنید تا او بگوید عضو آسیب دیده باید چه مدت در گچ و یا در آتل بماند.
    - برای بهبودی رگ به رگ شدن و یا دررفتگی، نیاز به فیزیوتراپی دارید و ورزش هایی را در خانه و یا در محل کارتان باید انجام دهید.
    - برخی موارد، برای ترمیم آسیب دیدگی نیاز به عمل جراحی دارید.
    تسکین کبودی پوست
    هنگامی که عروق کوچک خونی در زیر پوست پاره می شوند و خون داخل بافت می رود، کبودی رخ می دهد.
    در موقع کبودی، کمپرس سرد در محل قرار دهید و سپس محل کبود شده را بالاتر از قلبتان قرار دهید.
    معمولا کبودی، دو هفته طول می کشد و رنگش از قرمز- بنفش به زردی تغییر پیدا می کند و سپس بهبود می یابد.
    تسکین آسیب چشم ها
    کمپرس سرد را برای مدت 20 دقیقه در هر ساعت، بر روی چشمان خود قرار دهید.
    حتما به پزشک مراجعه کنید تا آسیب جدی و خطرناکی نباشد.
    تسکین ضربه به سر
    بهترین راه برای کاهش ورم و درد ناشی از ضربه به سر، گذاشتن کمپرس سرد می باشد.
    اگر بعد از ضربه به سر دچار خونریزی سر یا صورت، سردرد، تهوع، بیهوشی، لکنت زبان، مشکلات بینایی، غیرطبیعی بودن مردمک چشم، مشکلات تنفسی و یا تشنج گشتید، فورا به پزشک مراجعه کنید.
    داروهای مسکن
    پزشک برای بهبود رگ به رگ شدن و یا دررفتگی عضو، استراحت کردن، سرد کردن، فشرده سازی و بالابردن اندام را توصیه می کند. ولی اگر دارای درد زیاد و پشت سر هم باشید، ممکن است پزشک برای شما داروهای مسکن و یا چسب ها و یا وسایل کمک کننده را تجویز کند.
  • ۰۰:۳۷   ۱۳۹۴/۴/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سیستم خنک کننده خانه را کمی زودتر از همیشه راه اندازی کنید تا چربی بسوزانید. بر اساس یک تحقیق در مجله دیابت خنک نگه داشتن خانه می تواند تا 40 درصد به رشد چربی های قهوه ای در بدن کمک کند، وقتی در یک فضای سرد فعالیت می کنید چربی قهوه ای کالری می سوزاند تا گرم شوید، این حالت حتی اگر نشسته باشید نیز ادامه دارد.
  • ۰۰:۳۷   ۱۳۹۴/۴/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    فواید بی نظیر پوست لیمو ترش در از دست دادن اشتها

    لیمو ترش حاوی ویتامین C زیادی است که سوخت و ساز و متابولیسم بدن را بالا می‌برد و در کاهش وزن مؤثر است. علاوه بر این در جداره پوست لیموی شیرازی، ماده مؤثره‌ایی وجود دارد که با کاهش اشتها، در کاهش وزن طی طولانی مدت مؤثر است. پوست لیموترش خواص فراوانی دارد. یکی دیگر از خواص آن، “خاصیت لیپولیز” است که با حل کردن چربی در بافت‌های چربی، به کاهش وزن کمک می‌کند
  • ۰۰:۳۸   ۱۳۹۴/۴/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ⬅مخلوط سه شیره
    👇👇👇
    1⃣شیره انگور.
    2⃣شیره خرما.
    3⃣شیره توت.
    به انداز‌ه هم دریک شیشه مخلوط کنید.سرش که بسته باشه وداخل یخچال نگه داری کنید تامدت زیادی ماندگاری داره.این معجون مقوی روهر 8ساعت .برای بچها 👶یک قاشق مرباخوری وبرای بزرگترها یک قاشق غذاخوری.عالی برای درمان کم خونی.بیحالی😩 وبیحسی بدن.اگر دایم حال خواب الودگی 😴دارید حتما استفاده کنید.حتی برای چاقهاهم خوب است چون چاق کننده نیست.حتما درست کنیدوبه فرزندانتان هم بدهید.بااین غذاهایی که میخوریم بدنمون حتمابه خوردنیهای مقوی نیاز داره.در ضمن سه شیره مثل قرص اهن میمونه.بااین تفاوت که این جذب بدن میشه ولی قرص اهن ظرف 24ساعت از بدن دفع میشه.امیدوارم این مطالب براتون مفید باشه دوستان☺.
    🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷
    مطلب فوق موردتایید✅استادطالقانی مدرس ومحقق طب سنتی اسلامی میباشد.
    🌹🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷🌹
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۴/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بهترین مواد غذایی برای لاغری شما



    شکلات تلخ حاوی چربی مفیدی است که تحقیقات نشان داده است می‌تواند باعث بالا رفتن متاولیسم بودن و چربی‌سوزی شود. همچنین میل شما به خوردن تنقلات شور و شیرینی دیگر را کاهش می‌دهد.

    مواد غذایی خیلی خوبی هستند که استخوا‌ن‌ سازی می‌کنند، از ابتلا به بیماری‌های مزمن جلوگیری می‌کند، بینایی شما را تقویت می‌کنند و حتی ذهنتان را نیز تیز و فعال نگه می‌دارد. اما آیا می‌دانستید تحقیقات جدید نشان می‌دهد این مواد غذایی می‌توانند به لاغر شدن شما هم کمک کنند؟

    جو دوسر
    جو سرشار از فیبر است و به همین دلیل خوردن آن کمک می‌کند در تمام طول روز احساس سیری کنید. تنها نصف فنجان از آن، 6.4 گرم نشاسته مقاوم که یک منبع کربوهیدرات عالی برای بالا بردن سوخت‌وساز بدن و چربی‌سوزی است، در خود دارد.

    آوکادو
    هیچ دلیلی ندارد از خوردن چربی بترسید —به شرط آنکه نوع درستی از چربی باشد.
    اسید اولئیک، ترکیبی که در آوکادو یافت می‌شود، بدن شما را به ساکت کردن گرسنگی تحریک می‌کند. با خوردن یک چهارم آوکادو خواهید دید که رفته‌رفته چربی‌های شکمتان آب می‌شود. این میوه همچنین سرشار از فیبر و پروتئین است.

    ماهی سالمون
    منابع خالص از پروتئین به شما کمک می‌کند بدون اضافه کردن چربی به غذایتان احساس سیری کنید. اما 50 درصد از خانم‌ها بین 18 تا 50 سال به میزان کافی از این ماده‌غذایی به بدنشان نمی‌رسانند.
    مصرف ماهی سالمون را در برنامه‌ غذاییتان بالا ببرید. سالمون خالص‌تر از گوشت‌ قرمز است.

    تمشک آبی
    این میوه که بیشتر با خاصیت ضدپیری خود شناخته شده است، ماده‌غذایی خوبی برای لاغری است: یک فنجان از آن فقط 80 کالری در خود دارد و با 4 گرم فیبر به شما کمک می‌کند سیر بمانید.

    کلم بروکلی
    کلم بروکلی چه پخته و چه خام برای خواص ضد سرطان خود شناخته‌ شده است اما سرشار از فیبر می‌باشد که کمتر از 30 کالری در هر وعده آن به بدن می‌رساند و به حل مشکلات اضافه‌ وزن کمک می‌کند.

    برنج قهوه‌ای
    برنج قهوه‌ای بسیار سالم‌تر از برنج سفید بوده و سرشار از فیبر است. نصف فنجان از آن 7.1 گرم نشاسته مقاوم در خود دارد که کربوهیدراتی بسیار سالم است، سوخت‌ و ساز بدن را بالا برده و چربی‌ سوزی می‌کند.

    گلابی
    یک عدد گلابی به تنهایی 15 درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می‌کند. در یک تحقیق مشخص شد، زنانی که در روز 3 عدد گلابی مصرف می کنند، کالری کمتری در طول روز مصرف کرده و وزن بیشتری نسبت به بقیه می‌سوزانند. دقت کنید که نباید گلابی را پوست بکنید زیرا تمامی محتوی فیبر آن در پوست نهفته است.

    گریپ‌ فروت
    حتی اگر هیچ چیز دیگر را در رژیم‌غذاییتان تغییر ندهید، اما خوردن نصف گریپ‌ فروت قبل از هر وعده غذایی به شما کمک می‌کند نیم کیلو در هفته وزن کم کنید!
    ترکیبی در این میوه به پایین آوردن انسولین، هورمون ذخیره چربی کمک کرده و می‌تواند منجر به کاهش وزن شود. گریپ‌فروت همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین است و از آنجا که 90 درصد آن از آب تشکیل شده است، شما را سیر نگه می‌دارد و باعث می‌شود کمتر بخورید.

    لوبیا قرمز
    این نوع لوبیا حاوی مقدار قابل‌توجهی پروتئین و فیبر است (بیش از 5 گرم در هر وعده ). لوبیا قرمز همچنین حاوی نشاسته مقاوم است: نصف فنجان از آن چیزی در حدود 2 گرم از این کربو هیدرات لاغر کننده در خود دارد.

    بادام
    آجیل یکی دیگر از مواد غذایی عالی سرشار از چربی‌های مفید است که به لاغر شدن شما کمک می‌کند.
    بادام به تنهایی می‌تواند به شما کمک کند وزنتان را پایین بیاورید، در یک تحقیق مشخص شد، کسانیکه بادام را به برنامه‌غذایی کم‌کالری روزانه خود اضافه کردند، بیشتر از آنهایی که به جای بادام از یک تنقلات پرکالری‌تر مصرف می‌کردند، وزن کم کردند.

    عدس
    عدس منبعی عالی از پروتئین و فیبر است. نصف فنجان از آن 4.3 گرم نشاسته مقاوم در خود دارد که سوخت‌ و ساز بدن را بالا برده و چربی‌سوزی می‌کند.

    چای سبز
    این نوشیدنی مثل آب، به بدن آبرسانی کرده، به سیر نگه داشتن شما و درنتیجه کاهش وزن کمک می‌کند. علاوه‌ بر این، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن چربی و کالری سوزی می‌کند. در یک تحقیق مشخص شد، آنهایی که روزانه 5 فنجان چای سبز می‌نوشند، دو برابر بیشتر از سایرین، وزن کم می‌کنند ( مخصوصاً از قسمت میان‌تنه ).

    تخم‌مرغ
    تخم‌مرغ می‌تواند شروع خوبی برای روز شما باشد. این ماده‌ غذایی عالی، سرشار از پروتئین است که اشتهایتان را سرکوب می‌کند. در یک تحقیق مشخص شد، زنانی که روز خود را با تخم‌مرغ شروع می‌کنند دو برابر بیشتر از آنهایی که در وعده صبحانه از نان‌ شیرینی استفاده می‌کنند، وزن کم می‌کنند.
    و نگران محتوی کلسترول آن نباشید، در همان تحقیق مشخص شد که میزان کلسترول بد در افرادیکه تخم‌مرغ می‌خورند بیشتر از سایرین نیست.

    موز
    موز میوه‌ای لاغر کننده است. یک نصف موز سبز متوسط سیرتان می‌کند و با 12.5 گرم نشاسته مقاوم که در خود دارد س
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۴/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    وخت‌ و ساز بدنتان را بالا می‌برد.

    شکلات تلخ
    دوستان شکلات دوست نگران نباشند! یک تکه شکلات تلخ در روز، گوارش شما را کندتر کرده و در نتیجه احساس سیری را در شما طولانی‌تر می‌سازد.
    شکلات تلخ حاوی چربی مفیدی است که تحقیقات نشان داده است می‌تواند باعث بالا رفتن متاولیسم بودن و چربی‌سوزی شود. همچنین میل شما به خوردن تنقلات شور و شیرینی دیگر را کاهش می‌دهد.

    پرتقال
    شاید نتوانید انتظار زیادی از پرتقال با فقط 59 کالری داشته باشید اما به خاطر میزان بالای فیبر در آن، جزء یکی از بهترین میوه‌ها شناخته شده است. احساس سیری به شما کمک می‌کند در طول روز کمتر بخورید.

    تخم کاج
    لازم نیست آجیل دوستان فقط بادام بخورند. تخم کاج نیز حاوی همان اسید چرب مفید و سالم است که می‌تواند هورمون‌های گرسنگی را در شما سرکوب کرده و در قسمت شکم برایتان چربی‌سوزی کند. در یک تحقیق مشخص شد، آنهایی که جربی‌های مفید غیر اشباع موجود در آجیل را با چربی اشباع جایگزین می‌کنند، می‌توانند بدون کم کردن کالری مصرفی روزانه خود یا بیشتر کردن فعالیت بدنی، وزن کم کنند.

    شیر پر چرب
    همان اسید چرب سالم در شیر نیز یافت می‌شود و پروتئین‌های موجود در شیر شما را سیر نگه می‌دارند. کلسیم آن نیز بسیار مفید و موثر است، یک تحقیق نشان داد زنان با مصرف 1000 تا 1400 میلی‌گرم کلسیم در روز، چربی و کالری سوزی به مراتب بیشتری دارند.

    لوبیا سفید
    نصف فنجان از این لوبیای پُرفیبر حدود 4 گرم نشاسته چربی‌سوز در خود دارد که سوخت و ساز بدن شما را نیز بالا می‌برد.

    سیب‌زمینی
    درست است که سیب‌ زمینی مقدار بالایی کربوهیدرات در خود دارد اما بسیار سیر کننده‌ تر از یک برش نان سفید است و به اندازه پرتقال شما را سیر نگه می‌دارد. علاوه بر این، سیب‌زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته مقاوم است که کمک می‌کند چربی بیشتری بسوزانید.

    پنیر
    پنیر تازه بُز و پنیر فَتا حاوی اسید چربی هستند که شما را سیر نگه داشته و چربی بیشتری می‌سوزاند.

    نخود
    هر نصف فنجان نخود بیشتر از 2 گرم نشاسته مقاوم در خود دارد و منبع بسیار خوبی از فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم به شمار می‌رود.

    کوینولا
    این نیز یک نمونه دیگر از غلات کامل است که سرشار از پروتئین می‌باشد. با مصرف آن به مدت بیشتری احساس سیری می‌کنید و از پُرخوری بین وعده‌های غذایی شما جلوگیری می‌کند.

    جو پوست‌کنده
    این ماده پر نشاسته می‌تواند ماده مکمل خوبی برای لاغری در رژیم‌های کم‌کالری به شمار آید و در فقط نصف فنجان از آن، تقریباً 2 گرم نشاسته مقاوم وجود دارد.

    لوبیا سیاه
    یک فنجان لوبیا سیاه حدود 15 گرم پروتئین سیر کننده تامین می‌کند و هیچ چربی اشباع مضر که در سایر منابع پروتئینی مثل گوشت قرمز وجود دارد را در خود ندارد.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان