طرز تهیه : نصف بسته ژله پرتقال رو در نصف لیوان آب جوش حل کنین .. بعد نصف لیوان بستنی وانیلی رو که در دمای محیط آب شده بهش اضافه کنین .. حالا از یه جایخی گرد استفاده کنین .. اگه نداشتین میتونین از جا تخم مرغی استفاده کنین یا یه چیز مشابه و بگذارید تو یخچال تا ژله ببنده .. حالا یه بسته ژله آلوئورا رو در یه لیوان آب جوش حل کنین .. بعد یک لیوان بستنی وانیلی آب شده در دمای محیط رو بهش اضافه کنین (میتونین به جای یک لیوان بستنی نصف لیوان بستنی و نصف لیوان شیر اضافه کنین ) .. حالا برید سراغ زرده ها ببینین ژله پرتقال بسته یا نه .. اگه سفت شده یکی یکی از قالب در بیارین و تو یه ظرف که از قبل کمی چرب کردین با کمی فاصله بچینین و ژله آلوئورا رو دور زرده ها بریزین و بگذارین تو یخچال تا کاملا ژله ببنده .. بعد از بستن ژله دورش رو به طور نامنظم با چاقو برش میزنیم و با کفگیر اونها رو داخل ظرف مورد نظر بچینین .. میتونین برای طبیعی تر شدن چند برگ نعنا کنار بشقاب بذارین و مهموناتون رو سوپرایز کنین
