آموزش ترکیب رنگ مو
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 2824
آخرین پست تاپیک : ۰۰:۵۰   ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
صفحه مورد نظر

روش صحیح جوشاندن شیر چیست ؟

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3052
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 4417


شیر موجب تقویت قلب می‌شود؛ چاق کننده بدن است و برای فراموشی، مالیخولیا، افسردگی، وسواس، خفقان(تپش قلب) و زخم عفونی ریه مفید است. جوشاندن شیر در طب سنتی آدابی دارد که رعایت آن برای حفظ سلامتی مفید است و ضررهای احتمالی شیر کم می‌شود. 

 

شیر غذایی کامل است، یعنی به تنهایی برای تغذیه و مرمت اعضاء بدن مناسب است و غذای سریع الهضم بوده و امروزه در درمان بسیاری از بیماری‌ها به کار برده می‌شود. 

 

خوردن شیر با برنج به صورت شیر برنج یا فرنی برای طول عمر، زیبایی پوست مفید بوده همچنین خوردن شیر با گردو و خرما برای چاق کردن بدن و تقویت نیروی جنسی مفید است. 

 

هرشیری مرکب از سه جوهر مختلف است: مائیت (آبی) و جبنیت (پنیری) و دسومت (چربی)که هر یک مزاج مخصوصی دارد. طبیعت مطلق شیر، گرم در اول و تر در دوم است. 

 

شیر خوب قوام معتدل دارد، به رنگ سفید و صاف بوده و طعم شیرین دارد و بوی بد نیز ندهد. شیر حافظ رطوبات اصلی بدن است و برای فراموشی، مالیخولیا، افسردگی، وسواس، خفقان(تپش قلب) و زخم عفونی ریه مفید است. 

 

شیر موجب تقویت قلب می‌شود همچنین شیر سبب لینت شکم، افزایش تولید منی و نیروی جنسی شده همچنین چاق کننده بدن است. 

 

مصرف همزمان شیر و غذاهای ترش، شور یا گوشت، تخم مرغ، ماهی، ترب، پیاز و میوه‌های تازه و سبزی‌ و برخی حبوبات زیان آور است. مصرف غذا بعد از شیر و خوابیدن به دنبال آن سبب فاسد شدن شیر می‌شود. 

 

شیر حیوانات تازه زا غلیظ تر و بالعکس حیواناتی که علف خشک و خوشبو می‌خورند و در بیابان‌ها می‌چرند و در یک محل ثابت نمی‌مانند، شیرشان رقیق‌تر و لطیف‌تر از شیر حیواناتی است که در یک محل ثابت، آن‌ها را بسته‌اند و یا در منزل از آن‌ها نگهداری شده و آذوقه می‌دهند، مخصوصا اگر علوفه حیوانات از کنجاله‌های دانه‌های روغنی و پنبه دانه باشد که در این صورت شیر حیوان بسیار غلیظ و پر از فضولات شده و تولید درد معده می‌کند. 

 

از خوردن چنین شیری، مستعدان به بیماری قولنج باید بطور جدی پرهیز کنند. اشخاصی که در بدن لکه‌های سفید دارند و یا از خوردن شیر دچار سردرد می‌شوند و یا دچار تب شده و نیز کسانی که بر اثر خوردن شیر دچار حالت استفراغ می‌شوند، باید از خوردن این چنین شیر پرهیز کنند. 

 

روش جوشاندن شیر به این نحو است که به اندازه یک چهارم شیر، آب شیرین اضافه شود سپس در حرارت ملایم بجوشانند تا آبی که افزوده شده تبخیر شود.


2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2209
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 4518
البته این نوع جوشیدن واسه شیری هست که مستقیم از گاو دوشیده بشه و بخوای بجوشو نیش ....نه این شیرهایی که ما میخوریم ...
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1246
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1806
شيراي ما خودشون مزه اب ميدن بازم اب اضافه شود چه شود!!!! در كل شير خيلي نوشيدني خوبي من كه خيلي دوست دارم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :935
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1399
ممنون از مطلب مفیدتون
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده