آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 74532
آخرین پست تاپیک : ۱۲:۵۴   ۱۳۹۶/۴/۱۴
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

روش طبخ انواع ماهی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
همه ما ماهی های مختلف رو به روشهای مختلفی درست میکنیم ...
بیاین تو این تاپیک ماهی خوشمزه ای که درست کرده ایم رو به بقیه هم یاد بدیم...

خیر دنیا و آخرت داره ....

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 ماهی با سس آبلیمو و عسل :


این روش طبخ قزل آلا رو پارسال آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد داد ...

خود آقای طاهری قزل آلای مزه دار شده با نمک و فلفل و کمی گلپر و روغن زیتون و آبلیمو رو در سرخ کن انداخت و سرخ کرد

اما من ماهی رو سرخ نمیکنم
ماهی رو با ادویه های بالا (بعضی اوقات به جای گلپر پودر هل میزنم ) مزه دار میکنم و بعد از یک ربع نیم ساعت که خوب مزه دار شد  توی فر میپزم ..چون ظرفی که تو فر میذارم تفلون نبود مجبور شدم کف تابه فویل بذارم

کمی عسل و آبلیمو رو توی یه کاسه کوچک مخلوط کردم و وقتی ماهی رو از فر در آوردم روی ماهی ریختم و گذاشتم پنج دقیقه ای ماهی با این سس موند ..بعد هم روش رو کنجد خام ریختم

این ماهی مزه ملس و خوبی میده ..


4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1476
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 314
بابا هنررررررررررررررررررررررررررررررررررمند، دستت دردنکنه
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006

خاچ به سرم ستاره جون کو تا هنرمند خواهر
اگه طعم ملس رو دوست دارید امتحانش کنین ..ضرر نمی کنین
کاربر فعالتعداد پست :644
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 566
وااااااااااااااااااااای الهه جون چقدر وسوسه انگیزهههههههه! منم ماهی شکم پر زیاد درست میکنم.خیلی دوست میدارم!با سبزیجات معطر و گردو و رب انار ملس.
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1014
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 871
عجب ماهی شده!
راستی ماهی شکم پر رو با چه روش های دیگه ای میشه درست کرد؟
کاربر جديدتعداد پست :79
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 44
وای خیلی عالی شده

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
میترا جان این ماهی شکم پر نیستا
من قزل آلا رو نصف کردم و این سس دقیقا روی گوشت ماهی میاد
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
مواد داخل ماهی شکم پر:

ماهی سفید درشت 1 عدد، گردوی چرخ شده 120 گرم، پیاز متوسط 1 عدد رنده شده، رب انار 1/2 پیمانه، روغن مایع 2 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده 1 پیمانه، نمک و فلفل به میزان لازم، گلپر ساییده 1 قاشق چایخوری، آبلیمو 1/2 پیمانه.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس روی ماهی:

کره 50 گرم، آبلیمو یا آب نارنج 4 قاشق سوپخوری، نمک و فلفل کمی

طرز تهیه:

ماهی را شسته و با آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال به مدت 2 ساعت می گذاریم بماند. سپس از ظرف خارج کرده تا کمی خشک شود . بعد برای تهیه مواد داخل شکم ماهی ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن می ریزیم و با حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا نرم شود ، بعد گردوی چرخکرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیمبعد گشنیز خرد شده و رب انار ، نمک و فلفل و گلپر را اضافه می کنیم و تفت می دهیمسپس حرارت را خاموش کرده تا مواد خنک شوند، بعد مواد را داخل شکم ماهی می ریزیم و آن را می دوزیم و در سینی فر که با فویل پوشانده ایم و چرب کرده ایم می گذاریم و کمی زعفران آبکرده روی ماهی می مالیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و نیم می گذاریم.

نکته: بعد از یکساعت پخت، از سسی که با کره آبکرده و آب نارنج یا آبلیمو و کمی نمک و فلفل آماده کرده ایم، هر 10 دقیقه یکبار رویش می دهیم تا هم ماهی خشک نشود و هم خوشمزه تر گردد. بعد از فر در آورده ، با نارنج و گوجه فرنگی تزئین می کنیم.
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1014
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 871
ااااا،پس چرا من فکر کردم توشم یه چیزایی هست!
به هر حال به نظر خیلی خوشمزه میاد!
احتمالا من هوس ماهی شکم پر کردم!
وای خانوم هنرمند ممنون از دستور العمل.
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1204
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 835
عجب ماهی شکم پری بشه با دستور العمل الهه جووووووون!
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373
عالی بود - مرسی
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
میترا بیشتراش به خاطر فویل زیرش بوده حس کردی چیزی توشه ..فویلش کنده نشد منم برا اینکه قیافه اش بهم نریزه دورش رو بریدم
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1014
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 871
آره حتما به خاطر همون بوده.
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
ماهی قزل آلای رژیمی

منبع : وب سایت دکتر کرمانی


مواد لازم
ماهی قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
نمک به مقدار لازم
پودر زنجبیل به مقدار لازم
سیر و شوید تازه به مقدار لازم

طرز تهیه
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .



نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006


این هم یه غذا ی رژیمی دیگه که خیلی هم دلچسبه. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه.



مواد لازم:

یه تیکه ماهی دلخواه ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ای یه نصفه

آب لیموی تازه ۱.۵ قاشق غذاخوری

پودر فلفل و لیمو به مقدار دلخواه

نمک به مقدار دلخواه





طرز تهیه:

ماهی رو به نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و یک ساعتی بذارید تو یخچال تا خوب مزه دار بشه. بعد از اون کف یک بشقاب گود مقداری از گوجه و پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای رو بچنید و روش ماهی رو قرار بدبد و روی ماهی بقیه پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای. روی بشقاب رو خوب با فویل بپوشونید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و گریل فر را روشن کنید. ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.



* کالری این غذا ۱۴۰ کیلو کالری است.
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373
مرسی الهه جون ، دوباره با تاپیکهای خوبت برگشتی

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1309
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 399
شما بوی ماهی رو با چی میگیرید، من تو خوردن ماهی خیلی سخت برخورد میکنم، با مرغ و کنترل بوش هم همین مشکل رو دارم
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
مروارید جون من چون عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشق ماهی هستم خودم زیاد بهونه گیر نیستم البته من خیلی باید تلاش کنم ماهی ام بو نده چون همسری و دخملی یه نمه ادواری هستن

من برای مزه دار کردن ماهی از این روش ها استفاده میکنم :

کمی روغن زیتون ( در حد یکی دو قاشق غذا خوری ) رو با نمک و فلفل و گلپر یا پودر هل یا پودر جوز هندی و کمی زرچوبه (خیلی نه ) و یه کمی آبلیمو (در حد یه قاشق)مخلوط میکنم و این سس رو روی ماهی میریزم و بعد روش رو پیاز حلقه حلقه شده میذارم . وقتی بخام ماهی رو تو فر بذارم پیازها رو از روی ماهی جمع میکنم و دور میریزم و آخر طبخ قبل از روشن کردن گریل روی ماهی کمی زعفرون دم کرده میریزم و بعد هم گریل رو میزنم
گلپر و پودر هل آسیاب شده رو از آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد گرفتم و خوب هم جواب دادش
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1476
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 314
واااای ممنون الهه هنرمند و عزیز
منم همین درگیری رو همیشه با بوی ماهی داشتم
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده