خانه

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
آخرین پست تاپیک : ۰۸:۱۴   ۱۳۹۸/۱/۲۴
62 بازدید

زعفران طلای سرخ ایران

  • avatar
    کاربر جديد|2 سپاس شده|33 پست
    ۰۸:۱۴   ۱۳۹۸/۱/۲۴

    زعفران یا طلای سرخ ایرانی یکی از محصولات گیاهی صادراتی کشور ماست که اگرچه قیمت بسیار بالایی دارد اما خواص درمانی آن در سطح بالایی قرار داشته و بسیار شگفت انگیز است .این محصول گیاهی از ادویه های گران قیمتی است که برای طعم و رنگ دادن به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد .اما خواص آن تنها محدود به عطر و رنگ آن نبوده و از آن می توانید برای درمان افسردگی،رفع استرس و .....استفاده نمایید .اما چگونه می توانیم زعفران اصل را از زعفران تقلبی تشخیص بدهیم ؟خواص درمانی زعفران چیست ؟انواع زعفران و ارزش غذایی آن کدامست؟پاسخ تمامی این سوالات را در ادامه پست امروز می توانید بیابید .

    زعفران چیست؟

    زعفران Saffron  ادویه ای گران ،فرح افزا و مقوی و تقویت‌ کننده حواس است که بیشتر از آن برای طعم دهی و رنگ دهی به غذاها و دسرها استفاده می شود .عطر و طعم این ادویه بی نظیر بوده و طبع زعفران گرم و خشک می باشد.نام دیگر زعفران طلای سرخ می باشد.

    زعفران چیست؟


    تاریخچه زعفران

    حال که متوجه شدید زعفران چیست؟ بهتر است تا با تاریخچه این گیاه آشنا شوید .تاریخچه زعفران را برخی به زمان قوم ماد در ایران نسبت داده اند اما بر اساس تحقیقات و اسناد بر جای مانده از مورخین قدیمی زادگاه اصلی این گیاه جادویی نقاطی مانند یونان، ترکیه، آسیای صغیر و ایران می باشد. ایرانیان در سده های اول تا چهارم هجری ضمن صدور این ماده و معرفی آن به سایر کشورها شیوه کاشت زعفران را به کشورهای اسلامی حوزه مدیترانه آموختند.ایرانیان قدیم از این ادویه در جشن ها و مجالس بزم و نشاط و یا تزئین کردن نان و معطر کردن خوراکی ها استفاده می نموده اند. در عصر ساسانیان کاشت زعفران رواج بیشتری یافته و از آن به منظور محلولی برای مرکب تحریر دعاهای مقدس بر روی کاغذ و پارچه و گاهی کفن استفاده می شده است.

    تاریخچه زعفران


    گیاه شناسی زعفران

    گیاه زعفران با نام علمی Crocus sativus گیاهی از خانواده گیاه زنبق ها است که به عنوان یک گیاه چند ساله و پیاز دار شناخته می شود .پیاز زعفران گیاه کوچک و تقریبا کروی بوده و دارای غشای قهوه ای رنگی می باشد.گل های این گیاه به رنگ بنفش بوده هر گل دارای 6 گلبرگ می باشد .فصل پاییز یعنی ماه های مهر تا آذر زمان گل دهی این گیاه می باشد که در این زمان یک تا سه عدد گل معمولا به روی ساقه ها ظاهر می شود .قسمت های مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله ی گل (مادگی) بوده که به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. این گیاه، بومی نواحی مختلف آسیا به ویژه جنوب غربی آسیا، جنوب اروپا وجنوب اسپانیا بوده و در ایران استان خراسان قطب بزرگ اقتصادی تولید این محصول به شمار می رود.

    نام دیگر زعفران

    ادامه این مقاله را در لینک زیر مطالعه نمایید:

    لینک منبع:https://salamatweb.ir/what-is-saffron-medicinal-properties-saffron/

    ویرایش شده توسط baharnarenji در تاریخ ۲۴/۱/۱۳۹۸   ۰۸:۱۵
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به اين سايت (زیباکده ) میباشد و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است © Copyright 2019 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان