خانه
3.07K

طرز تهیه حلیم بادمجان

  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۱/۱۰/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    مواد لازم :

    بادمجان قلمی 10 تا 12 عدد

    گوشت سر دست گوساله یا گوسفند 1 کیلو

    لوبیای سفید نیم کیلو

    پیاز سرخ کرده 3 قاشق غذا خوری

    کشک 1 تا 2 لیوان

    روغن 350 گرم

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه :

    گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد بادمجان ها را پوست می کنیم و سر آن را می گیریم کمی نمک می زنیم و با روغن د ر حرارت ملایم ، اطرافش را سرخ می کنیم .و بعد بادمجان ها و گوشت و لوبیا را خوب می کوبیم  و مخلوط می کنیم . 2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادمجان می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آنرا به هم می زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده شود  کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود . ظرف را از روی آتش بر می داریم  و با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم و روی آنرا با نعناع داغ و  پیاز داغ و گردوی تازه پوست گرفته تزیین می کنیم . مقداری هم گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادمجان سر میز می بریم . در صورتی که فصل گردوی تازه نباشد می توان مقداری گردوی خشک را شب قبل در آب سرد خیس کرده و پوست گرفت و مصرف نمود . بعضی ها حلیم بادمجان را با عدس تهیه می کنند ولی حلیم بادمجان با لوبیای سفید رنگش سفید تر می شود . و در صورت مصرف عدس مقدار آن همان نیم کیلو است .

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
www.echterporno.com www.nubepornogratis.com www.javpornxhd.com desi sex videos brasil porno xxx gratis pornofilme porno raketaporno film bokep desi porn
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2020 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان