خانه
383K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۲۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    کیک KÖSTEBEK

    مواد لازم:

    3 عدد تخم مرغ

    1 لیوان شکر

    نصف لیوان شیر

    نصف لیوان روغن مایع

    1 پاکت وانیل(10 گرم)

    1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)

    2 لیوان آرد

    3 قاشق غذاخوری کاکائو

    برای کرم:

    کرم  شانتی آماده

    4 عدد موز برای وسط کیک

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند و کرم رنگ شود هم میزینم .شیر,روغن مایع و وانیل را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم.کاکائو و  بکینگ پودر را به مقداری از آرد اضافه کرده در مایه کیک ریخته هم میزنیم..آرد باقیمانده را هم اضافه کرده دوباره هم میزنیم.در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را میزیزیم. و در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه میپزیم.کرم شانتی را با شیر هم زده ( یک بسته 75 گرمی با یک لیوان شیر )و کمی چیپس شکلاتی داخل خامه به دست آمده  میزیزم .بعد از اینکه کیک خنک شد وسط کیک را خالی کرد و وسط کیک(جايى كه خالى كرديم) موز گذاشته و سپس کرم شانتی را به همه قسمتهای کیک میریزیم  تیکه باقیمانده کیک را در غذاساز پودر کرده و روی کرم میریزیم.نوش جان

    نکته:كرم شانتى به صورت پودرى در بسته بندهايى با اندازه و طعم هاى مختلف در لوازم قنادى فروشا ميتونين پيدا كنين .به جای کرم شانتی میتونین از خامه فرم گرفته استفاده کنین

    به جای لیوان میتوانید از پیمانه های قنادی استفاده کنین

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    250 گرم کادایف مخصوص کونفه (فرقی نداره تقریبا )

    150 گرم نصف کره ونصف مارگارین 

    150 گرم پنیر بی نمک مخصوص کونفه (که من از موزارلا )استفاده کردم 

     

    برای شربت 

    1 لیوان وبه اندازه بلندی 2 انگشت شکر 

    1.5 لیوان آب 

    چند قطره آب لیمو ترش 

     

    برای تزیین

    پودر پسته 

    شکر وآب را روی حرارت قرار دهید و شروع به جوشیدن که کرد چند قطره آب لیمو اضافه کنید وبعد از 10 دقیقه خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود 

    میتوانید در ظرف بزرگ مخصوص کونفه درست کنید ویا از ظرف های تک نفره استفاده کنید 

    در یک ظرف بزرگ روغن آب کرده را با کادایف که با دست رشته رشته کرده ایم خوب مخلوط میکنیم ماهیتابه را روغن مالی کرده و نصف کادایف را پهن میکنیم بطوری که کاملا ماهیتابه را بپوشاند وبا دست فشرده میکنیم پنیر را ورقه ورقه کرده وروی کادایف میچینیم وبقیه کادایف را روی پنیر بطوری که کاملا روی پنیر را بپوشاند میریزیم و باز با دست رویش را فشار داده رویش یک بشقاب قرار داده وچیز سنگینی رویش گذاشته ونیم ساعت بعد روی حرارت ملایم گذاشته در ماهیتابه را بسته بعد از اینکه زیرش کاملا سرخ شد برگردانید تا روی دیگرش هم سرخ شود وبعد از اینکه زیر گاز را خاموش کردید دو باره در سینی برگردانید چون این رویش قشنگ تر است شربت ولرم را از کنار ها روی شیرینی میریزیم ورویش پودر پسته ریخته وگرم سرو کنید 

     

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    
    بفرمایید بادمجان شکم‌پر! مادر غذاهای ترکیه
    مـواد لازم برای 4 نفر:
    بادمجان
    6 عدد 150 کیلوکالری
    گوشت چرخ‌کرده 300 گرم 550 کیلوکالری
    برنج 3/1 لیوان 50 کیلوکالری
    روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری
    پیاز خردشده
    1 لیوان
    25 کیلوکالری
    گوجه‌فرنگی 2 لیوان 50 کیلوکالری
    لیموترش 1 عدد
    5 کیلوکالری
    جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    0 کیلوکالری

    طـرز تـهـیـه:
    * برای شروع، بادمجان‌ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.
    * در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
    * آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.
    * برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.
    * حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
    * علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

    شیرینی لقمه ای ترکیه ای

    مواد اولیه :

    آرد سمولینا 300 گرم

    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 3 عدد

    ماست 150 گرم

    وانیل ا قاشق چایخوری

    شکر (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب لیمو ترش (برای تهیه شربت) 1 قاشق مرباخوری

    طرز تهيه:

    ایرمیک آرد سمولینا هست که در طبخ غذاهای ترکیه بسیار ازش استفاده میشه و این شیرینی ساده و خوشمزه هم با آرد سمولینا درست میشه .

    در یک ظرف مناسب مواد ( آرد سمولینا،تخم مرغ، ماست و روغن ) را ریخته و خیلی خوب مخلوط میکنیم و حدودا 10 دقیقه بهش استراحت میدیم.

    توی این فرصت اقدام به تهیه شربت می کنیم :

    شکر و آب رو روی حرارت میذاریم تا شربت آماده بشه ، وقتی جوشید و کمی غلیظ شد قبل از اینکه از روی حرارت برداریم آب لیمو ترش رو اضافه می کنیم و بعد شریت رو کنار میذاریم تا سرد بشه .....

    از خمیر به اندازه گردوی جدا کرده ، گلوله می کنیم و در روغن سرخ می کنیم ، شیرینی داغ رو توی شربت سرد میندازیم و ١٠ دقیقه استراحت میدیم ...

    با مقدار موادی که اعلام شده حدودا 40 تا شیرینی بدست میاد.میتونید برای بار اول مواد رو نصف کنید.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۹:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

    قرابیه توپر شکلاتی

    مواد لازم:

    150 گرم مارگارین یا کره(به دمای محیط رسیده)

    2 قاشق سوپ خوری پودر قند

    1 پاکت وانیل(10 گرم)

    2 عدد زرده تخم مرغ

    2 - 2.5 لیوان آرد

    شکر برای غلطاندن قرابیه. یک بسته شکلات آب شده به روش بن ماری برای روی قرابیه

    طرز تهیه:

    بجز آرد تمام مواد را با هم مخلوط کنین و آرد را کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی به دست بیاد(ممکنه آرد کمتری استفاده بشه ,هر وقت خمیر به دست نچسبید آرد اضافه نکنین). از خمیر تیکه های کوچیک برداشته و گرد کنین و وسط این توپها را با انگشت فشار بدین و در شکر بغلطانین.در فر 160 درجه تا وقتی که کمی طلائی شود بپزین . بعد از در آوردن از فر شکلات آب شده به روش بن ماری را وسط قرابیه بریزین. قرابیه ها حاضر هستن نوش جان.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • ۱۶:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    کوفته گل کلم

    مواد لازم:

    1 عدد گل کلم کوچک

    5-6 عدد پیازچه

    1 فنجان برنج

    1 عدد تخم مرغ

    نمک,فلفل سیاه,فلفل قرمز,زیره

    آرد برای انسجام

    كمى جعفرى و شويد

    طرز تهیه:

    گلهای کلم از هم جدا شده آبپز میشوند.سپس آبکش کرده تا آبش بره و در ظرفی له میشن.برنج آبپز شده و آبکش میشه.

    برنج,پیازچه ریز خرد شده,جعفری,شوید,نمک,فلفل سیاه,فلفل قرمز,زیره و تخم مرغ به گل کلم  اضافه شده و با آرد قوامش کنترل میشه.با دست شکل داده میشه.اگه به دست چسبید میتونین به دستتون کمی آرد بزنین .در روغن داغ سرخ کرده و روی دستمال کاغذی بزارین تا روغنش گرفته بشه.با ماست سرو میشه. 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    کروکت سیب زمینی

    مواد لازم:

    5-6 عدد سیب زمینی

    1 لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر هلندی یا هر پنیر کشدار دیگه)

    2 عدد تخم مرغ

    آرد به مقدار لازم (تا حدی که زیاد سفت نشه)

    آرد سوخاری(برای غلطاندن کروکت)

    نمک,فلفل سیاه

    روغن مایع برای سرخ کردن

    طرز تهیه:سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم  و پنیر رنده شده ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آرد را به مقداری که لازم داره میریزیم خیلی سفت نشه .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته شکل میدیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.سپس اول در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

     

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی_لقمه_ای_ترکیه

    مواد اولیه :

    آرد سمولینا 300 گرم

    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 3 عدد

    ماست 150 گرم

    وانیل ا قاشق چایخوری

    شکر (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب لیمو ترش (برای تهیه شربت) 1 قاشق مرباخوری

    طرز تهيه:

    ایرمیک آرد سمولینا هست که در طبخ غذاهای ترکیه بسیار ازش استفاده میشه و این شیرینی ساده و خوشمزه هم با آرد سمولینا درست میشه .

    در یک ظرف مناسب مواد ( آرد سمولینا،تخم مرغ، ماست و روغن ) را ریخته و خیلی خوب مخلوط میکنیم و حدودا 10 دقیقه بهش استراحت میدیم.

    توی این فرصت اقدام به تهیه شربت می کنیم :

    شکر و آب رو روی حرارت میذاریم تا شربت آماده بشه ، وقتی جوشید و کمی غلیظ شد قبل از اینکه از روی حرارت برداریم آب لیمو ترش رو اضافه می کنیم و بعد شریت رو کنار میذاریم تا سرد بشه .....

    از خمیر به اندازه گردوی جدا کرده ، گلوله می کنیم و در روغن سرخ می کنیم ، شیرینی داغ رو توی شربت سرد میندازیم و ١٠ دقیقه استراحت میدیم ...

    با مقدار موادی که اعلام شده حدودا 40 تا شیرینی بدست میاد.میتونید برای بار اول مواد رو نصف کنید.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    سوتلاج در فر

    مواد لازم:

    1 لیتر شیر

    1 لیوان و دو قاشق اضافى شکر(1 لیوان تقریبا 170 گرم)

    1 فنجان قهوه خوری کلاسیک برنج(50 گرم)

    2 قاشق سوپ خوری پر نشاسته ذرت(یا نشاسته گندم)

    1 عدد زرده تخم مرغ

    یک پنس نمک

    1 پاکت وانیل(10 گرم)

    طرز تهيه:

    برنج را خوب شسته و در قابلمه سایز متوسط ریخته و آب را تا حدی که روی برنج بیاد و نمک بریزین و اجازه بدین برنج خوب بپزد.

    از شیر 1 استکان بردارین و نشاسته و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنین تا صاف شود و کنار بزارین.دقت کنین که برای اینکار باید شیر سرد باشد.

    شیر باقیمانده و شکر را به قابلمه برنج ریخته و تا حل شدن شکر در حرارت ملایم هم بزنین.

    به مخلوط نشاسته و شیر زرده تخم مرغ اضافه كرده و باز هم بزنین تا کاملا صاف و یکدست شود.نصف ملاقه از سوتلاچ در حال جوش به نشاسته اضافه کرده هم بزنین و داخل قابلمه برنج بریزین و 5-4 دقیقه بجوشانید و حرارت را خاموش کنین.در کاسه هایی که در  برابرحرارت فر مقاوم هستن بریزین و کاسه ها را در سینی فر گذاشته و داخل سینی از نصف پایین تر آب بریزین و در فر 200 درجه تا زمانی که روی سوتلاچ طلایى شود بپزین. نوش جان

    نكته: سوتلاچ را بدون گذاشتن تو فر هم سرو ميكنن بعد از پختن در ظرف سرو ريخته و با دارچين ،پسته ،فندق و با هر چيز ديگر به دلخواه تزيين ميكنند

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    وای اینا چیه گذاشتی دهنم آب افتاد
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    #شیرینی_لقمه ای_ترکیه ای

    مواد اولیه :

    آرد سمولینا 300 گرم

    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 3 عدد

    ماست 150 گرم

    وانیل ا قاشق چایخوری

    شکر (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب لیمو ترش (برای تهیه شربت) 1 قاشق مرباخوری

    طرز تهيه:

    ایرمیک آرد سمولینا هست که در طبخ غذاهای ترکیه بسیار ازش استفاده میشه و این شیرینی ساده و خوشمزه هم با آرد سمولینا درست میشه .

    در یک ظرف مناسب مواد ( آرد سمولینا،تخم مرغ، ماست و روغن ) را ریخته و خیلی خوب مخلوط میکنیم و حدودا 10 دقیقه بهش استراحت میدیم.

    توی این فرصت اقدام به تهیه شربت می کنیم :

    شکر و آب رو روی حرارت میذاریم تا شربت آماده بشه ، وقتی جوشید و کمی غلیظ شد قبل از اینکه از روی حرارت برداریم آب لیمو ترش رو اضافه می کنیم و بعد شریت رو کنار میذاریم تا سرد بشه .....

    از خمیر به اندازه گردوی جدا کرده ، گلوله می کنیم و در روغن سرخ می کنیم ، شیرینی داغ رو توی شربت سرد میندازیم و ١٠ دقیقه استراحت میدیم ...

    با مقدار موادی که اعلام شده حدودا 40 تا شیرینی بدست میاد.میتونید برای بار اول مواد رو نصف کنید.

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

    آشوره شیر

    مواد لازم:

    1 کیلو شیر

    4 قاشق غذاخوری پر نشاسته

    1 لیوان شکر

    1 مشت كشمش 

    8-10 عدد انجیر خشک

    10_8 عدد زردآلوی خشک

    1 عدد سیب

    پسته برای تزیین

    طرز تهیه:

    تمام میوه های خشک و سیب را مربع خرد كنين.

    از شیر 1 لیوان برداشته و نشاسته را با همان 1 لیوان شیر حل كنين

    شیر باقی مانده و شکر را روی حرارت تا زمانی که شکر حل شود بجوشانيد و شیری که با نشاسته مخلوط کردين را به شیر روی حرارت اضافه کرده و به جوشاندن ادامه دهيد.نزدیک به غليظ شدن مخلوط روی حرارت میوه های خشک و سیب را اضافه كنين.وقتی به قوام رسید در كاسه يا ظرف مورد نظر ريخته و بعد از خنك شدن با پسته تزیین کرده سرو کنین.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    کباب تابه ای بادمجان 

    مواد لازم:

    3 عدد بادمجان متوسط

    1 عدد پیاز

    300 گرم گوشت چرخ کرده گوساله

    2 عدد تخم مرغ

    3 قاشق غذاخوری آب

    نمک,فلفل سیاه

    بادمجان را بصورت یک در میان پوست کنده(راه راه) و در آب نمک انداخته شده بعد از گرفته شدن تلخی بادمجان ,آبکش شده و در روغ سرخ میشن سپس به صورت مربع کوچک خرد میشن.پیاز هم خرد شده و و در روغن مایع تفت داده میشه.

    تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه و پیاز به گوشت اضافه شده ورز داده میشه.از گوشت به اندازه کاسه کوچک برداشته کنار گذاشته میشه و به گوشت باقی مانده بادمجان اضافه کرده دوباره ورز داده میشه.مخلوط گوشت و بادمجان در سینی گرد فر یا ماهیتابه پهن کرده و سپس گوشتی که در کاسه کوچک جدا شده 3 قاشق آب اضافه کرده ورز داده میشه و روی مخلوط گوشت و بادمجان پخش کرده و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانی که سرخ شود میپزد

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    #کوفته_ایزگارا_  (ترکی)  

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات:

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    ساندویچ گورا سوسیس با سالاد آمریکایی

    4 عدد سوسیس

    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 

    2 حبه سیر 

    2 لیوان آب 

    نمک و فلفل سیاه رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و سیر را که با چاقو رویش فشار داده اید  و آب را در قابلمه بجوشانید و سوسیس را که با چاقو خط انداخته اید اضافه کنید تا پخته وهمچنین آبش تمام شود 

    سالاد آمریکایی 

    2 عدد هویج -نگینی خرد شده 

    2 عدد سیب‌زمینی -نگینی خرد شده 

    نخود فرنگی فریز شده 

    در آب جوش نمک دار هر کدام را جداگانه بپزید وسپس با هم مخلوط کرده سس مایونز بزنید 

    4 عدد نان ساندویچ 

    4 عدد خیار شور 

    از سسی که سوسیس ها را داخلش پختید توی نان ها را خیس کنید (بمالید )سالاد آمریکایی را داخل نان گذاشته وسپس سوسیس وخیار شور گذاشته نوش جان کنید 

    اگر مایل باشید سس مایونز را میتوانید در خانه تهیه کنید 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    غذاهای ترکیه ایی واقعا عالین و با تنوع زیاد
  • ۰۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

    كباب لوله اى تركيه

    مواد لازم:

    ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: 500 ﮔﺮﻡ

    ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﯾﺰ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺍﯼ: 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﭘﯿﺎﺯ ﻣﺘﻮﺳﻂ: ﺩﻭ ﻋﺪﺩ 100 ﮔرم

    ﺳﯿﺮ: ﺩﻭ ﺣﺒﻪ

    ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: ﭘﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻌﻨﺎﻉ: ﺧﺸﮏ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻤﮏ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ : ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﮔﺸﻨﯿﺰ : ﭘﻨﺞ ﺷﺎﺧﻪ

    ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ

    ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    طرز تهيه :

    ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐــﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﮑﺸﺪ .

    ﺳﯿﺮﻫﺎﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ، ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﻧﻌﻨﺎ ﺧﺸﮏ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ .

    ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﮔﻮﺷﺖﯼ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﺪ .

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮔﻮﺷﺖﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﻨﺞ ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺳﯿﺦ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﻢ .

    ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﻟﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﯿﺦ ﻫﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﭼﺮﺏ ﺷﺪﻩ ﭼﯿﺪﻩ .

    ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 20-25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 170 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺑﭙﺰﺩ

    طرز تهيه سس كباب لوله اى:

    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ . ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ، ﺳﭙﺲ ﭘﻮﺭﻩ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ . ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺁﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ .

    ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ، ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺳﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﻣﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ .

    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺭﺍﮎ، ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺲ ﺭﺍ ﮐﻒ ﻇﺮﻑ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﺲ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    #اک_مک_ترکیه_ای

     

     

    مواد لازم:

    شیر 2 لیوان

    روغن مایع 1 استکان

    شکر 1 قاشق

    خمیر مایه 1 پاکت

    نمک 1 قاشق چای

    رویه:

    پیاز 1 عدد

    فلفل سبز 4-5 عدد

    گوجه فرنگی 1 عدد

    روغن مایع 1 استکان

    رب 1 قاشق

    زیره 1 قاشق چای

    فلفل سیاه نصف قاشق چای

    پاپریکا 1 قاشق چای

    نمک

     

    طرز تهیه :برای تهیه این نان لذیذ ابتدا در داخل شیر ولرم خمیر مایه, شکر,نمکع روغن مایع  می ریزیم منتتظز میمانیم تا خمیر مایه خوب حل شود سپس کم کم آرد ریخته خوب ورز میدهیم  خمیری بدست می آید که بدست نمی چسبد. در تابه روغن می ریزیم  سپس پیاز مکعبی خرد شده را ریخته سپس فلفل سبز خوب تفت میدهیم سپس گوجه فرنگی می ریزیم تا آبش را بکشد سپس رب را ریخته ادویخ جات را می ریزیم از خمیر نان تکه هایی برداشته  و با  دست باز کرده در سینی فر  قرار میدهیم روی نان ها مواد رار یخته رویش کنجد می ریزیم در فر 190 درجه  از قبل گرم شده قرار میدهیم... نوش جان 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    پیتزا ترکیه ای:

    5 پیمانه  آرد

     یک و نیم پیمانه آب

    یک چهارم پیمانه روغن زیتون

     3 قاشق چایخوری نمک

     1 قاشق چایخوری شکر

    1 قاشق چایخوری مایه خمیر 

    مواد روی خمیر:

     نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده

    2 تا فلفل دلمه ایی 

    2 تا گوجه فرنگی بزرگ 

     2 تا پیاز متوسط 

     1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

     قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

    یک و نیم قاشق چایخوری زیره سیاه پودر شده 

    یک  قاشق چایخوری فلفل سیاه

    نمک به مقدار لازم

    آبلیموی تازه کمی برای بعد از پخت 

    جعفری خورد شده نصف پیمانه 

     روغن کنجد یا مایع  به مقدار کافی 

    طرز تهیه : 

    ابتدا خمیرمونو اماده میکنیم آب ولرم  ,شکر, مایع خمیر  اضافه میکنیم تا عمل بیاد بعد آرد و نمک و روغن زیتون اضافه میکنیم تا خمیربشه  (میتونیم داخل غذا ساز بریزیم )

    داخل ظرف چرب شده برای حدود 2 ساعت استراحت میدهیم .

    پیازو رنده شده را  به  گوشت چرخکرده اضافه کرده و مقداری روغن روی اجاق گذاشته تا کمی آب گوشت کشیده بشه نه اینکه گوشت سرخ بشه بقیه موادمون را که  داخل غذا ساز ریخته تا خورد بشه به همراه ادویه(بستگی به ذائقه تون با فلفل چیلی تند میتونید تندترش کنید )  به گوشتمون اضافه میکنیم و میپزیم ولی نه به حدی که کاملا سرخ بشه باید خیلی کم آبدار باشه .

    خمیر را به قسمت های کوچک تقسیم میکنیم و نازک پهن میکنیم و داخل قالب فر چرب شده قرار میدهیم و روی خمیر از مواد گوشتی, نازک روی خمیر پهن میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده روی حرارت 175 تا 180 درجه قرار میدهیم  تا بپزه .

    زمان پخت تقربیه باید در مدت پخت چک کنید.

    بعد از پخت روشو کمی آبلیموی تازه میدهیم ( ابلیموی تازه طعم بهتری به پیتزامون میده)

     و با هر چیزی که دوست داشته باشین مثل کاهو ,گوجه ,پیاز میل کنید .

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    #بورک_ترکیه_ای

    برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود.

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا

    کالباس خرد شده

    قارچ خرد شده

    کره یا مارگارین

    پنیر پیتزا

    روغن برای سرخ کردن

    فلفل سیاه و قرمز

    آویشن و کمی زردچوبه

    طرز تهیه:

    ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را به 8 قسمت تقسیم میکنیم . در هر قسمت در قسمت پهن تر مقداری کالباس خرد شده و قارچ وکمی پنیر پیتزا به صورت خطی گذاشته و بعد به صورت رولی می پیچیم . بهتر است مواد کم باشد تا رول نازک تر شود . در آخر رولها را در روغن سرخ کرده و زمانی که طلایی شد بردارید . حالا اماده سرو است . می توانید از مواد دیگر هم برای مغز آن استفاده کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان