کباب کشمیری یکی از نمونه غذاهای ترکیه ای است که بسیاری از ایرانی ها هم از آن برای مهمانی های رسمی و غیر رسمی خود برای بهترین پذیرایی استفاده می کنند. گفتنی است که این کباب با سس مخصوص تهیه می شود که ما امروز هر دو را به شما یاد می دهیم.
مواد لازم آشپزی کباب کشمیری
| رغ بدون پوست و استخوان |
500 گرم |
| پودر زیره |
1 قاشق چایخوری |
| فلفل قرمز |
2/1 قاشق چایخوری |
| فلفل سیاه |
2/1 قاشق چایخوری |
| گراما سالا |
2 قاشق چایخوری |
| پودر زنجبیل |
1 قاشق چایخوری |
| سیر رنده شده |
1 حبه |
| آبلیمو |
2 قاشق چایخوری |
| ماست چکیده |
15 گرم |
طرز تهیه
مواد گفته شده را با هم مخلوط کنید فقط مرغ را به تکه های مربعی تقسیم کنید و به داخل این مواد فرو کنید و بعد از مدتی که آن را در یخچال گذاشتید آن ها را در بیاورید و به سیخ بکشید و آن ها را کباب کنید. توجه کنید که مواد طعم دهنده هستند که به این کباب طعم می دهند و آن را خاص می کنند. از طرفی توجه کنید که این مواد را روی حرارت مستقیم قرار ندهید و نزدیک به حرارت نباشد چرا که خشک می شود.
بعد از پخت روی این کباب سس مخصوصی که در پایین آموزش می دهیم بریزید ومیل کنید
مواد اولیه
| فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) |
2 عدد |
| پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) |
2 عدد |
| آبلیموی تازه |
1 قاشق غذاخوری |
| زنجبیل |
1 قاشق غذاخوری |
| هل سبز |
2 عدد |
| گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای |
500 گرم |
| روغن مایع |
2 قاشق غذاخوری |
| زردچوبه |
1 قاشق چایخوری |
| رب گوجه فرنگی |
1 قاشق غذاخوری |
| گشنیز خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
| پنیر خانگی حبه شده |
300 گرم |
| ادویه گراماسالا |
1 قاشق چایخوری |
| نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
دستور تهیه
در ظرفی روغن بریزید و با حرارت ملایم گرم کنید و موادی مثل زیره و هل سبز را تفت بدهید و سس زنجبیل و زردچوبه و گراماسالا و رب گوجه را هم به مواد تفت داده شده اضافه کنید. پیاز و دلمه و گوجه فرنگی را هم در این مواد بریزید و تفت بدهید.کباب اسپانیایی هم یکی از دسته کباب های مورد علاقه ایرانی هاست.
بعد از این کار نمک و فلفل و آبلیمو به مواد قبلی بیفزایید. سس که نیم جوش و شد و میزان غلظتش مورد پسندتان شد روی کباب بریزید و با مواد دیگری مثل سبزی جات تزیین کنید.