فر را در درجه حرارت 375 درجه قرار داده و آن را روشن
کنید. نان را درست کنید: در یک قابلمه کمی کره گذاشته تا آب شود ، با یک
غذاساز ، بیسکویت های شور را تا حد خرد شدن کامل بزنید. سپس کره را به آن
اضافه کنید ، در ادامه شکر ، نمک را و آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند.






مواد لازم:

برای پوسته نان:

5 قاشق غذاخوری کره آب نشده ، آب شده ، به اضافه مقداری کره مانده در دمای اتاق

12 گرم بیسکویت شور

4/1 فنجان شکر

4/1 قاشق چایخوری نمک



مواد لازم برای داخل چیز کیک

2و 2/1 پوند پنیر خامه ای در دمای اتاق مانده باشد

1و 2/1 فنجان شکر

1 قاشق چایخوری پوست لیمو ترش به اضافه یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه

2/1 قاشق چایخوری نمک

4 تخم مرغ بزرگ

1 فنجان خامه غلیظ



طرز تهیه:

1- فر را در درجه حرارت 375 درجه قرار داده و آن را روشن کنید. نان را
درست کنید: در یک قابلمه کمی کره گذاشته تا آب شود ، با یک غذاساز ،
بیسکویت های شور را تا حد خرد شدن کامل بزنید. سپس کره را به آن اضافه
کنید ، در ادامه شکر ، نمک را و آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند. بیسکویت
ها را فشار دهید تا به ته ظرف بچسبد و قطری در حدود یک اینچ را در ته
ماهیتابه تشکیل دهد. آن را تا زمانیکه سفت شوند بپزید این کار در حدود 12
تا 15 اینچ زمان می برد. سپس بعد از پخته شدن بگذارید سرد شود. درجه حرارت
فر را تا 325 درجه کم کنید.


2- یک کتری را از آب پر کرده و بگذارید بجوشد. حالا مایع داخل چیزکیک را
درست کنید. از یک میکسر برقی استفاده کنید ، پنیر خامه ای را با سرعت متوسط
بزنید تا خوب نرم شود. سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. شکر ، را به
آن مایع زده شده اضافه کنید. آب لیمو ترش و خلال آن را و در آخر نمک را به
آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را در کاسه شکسته و با هم بزنید تا همه مواد
اضافه شده با هم یکدست مخلوط شوند. سپس خامه غلیظ را به آن اضافه کنید.

3- مایه ته قابلمه را در یک فویل بپیچید. مواد داخل چیز کیک را آماده کنید.
آن را روی نان آماده شده گذاشته و روی آب جوش بگذارید تا نرم شود. آن را
در وسط بگذارید ، تا در حدود یک ساعت و 45 دقیقه بماند. سپس آن را از روی
آب جوش برداشته و اجازه دهید 20 دقیقه بماند تا سرد شود. بعد از آن یک
چاقو را برداشته و لبه های آن را ببرید سپس بگذارید خوب سرد شود. آن را
بپوشانید و سرو کنید.