آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 6269
آخرین پست تاپیک : ۰۸:۴۷   ۱۳۹۵/۹/۸
صفحه مورد نظر

فوت و فن های یک زرشک پلوی خوشمزه

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3052
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 4417

فوت و فن‌های یک زرشک‌پلوی خوش طعم


بسیاری از افراد تصور می‌كنند كه روش طبخ زرشک پلو بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد.

به گزارش جام نیوز، زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشك قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است.




1 - برای اینكه زرشک پلویتان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تكه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه كنید.




2 - پیازی كه به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای كوچك را انتخاب كنید و 2 تا 3 عدد از آنها را در ظرف‌ حاوی مرغ بیندازید.




3 - ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و كمی نمك است. مرغی كه برای زرشک پلو استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌كنم.




4 - مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ‌ شده. آب مرغ را باید در كاسه‌ای جدا از مرغ سرو كرد.




5 - روغنی كه برای سرخ كردن زرشك استفاده می‌كنید باید تازه باشد و البته كره برای این كار بهتر است.

 

6 - شكر را باید به زرشك در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشك‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا كند.




7 - زرشك را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشك شدنش می‌شود و هنگام خوردن زرشک پلو به دندان‌ها می‌چسبد.




8 - برای آنكه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در ‌هاون سنگی یا چوبی آسیاب كنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این كار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.




9 - برای آنكه زعفران كاملا رنگ بدهد، كره را قبل از اینكه كاملا آب شود با زرشك، زعفران و شكر در تابه‌ای بریزید و وقتی كمی حرارت دید، نصف استكان آب به آن اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این كار عطر این ادویه را كم خواهد كرد.




10 - برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب‌كرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌كنند. این كار كاملا اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.




11 - بهترین نوشیدنی همراه زرشک پلو یك لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است كه به شما پیشنهاد می‌كنم.




12 - برای زیباتر شدن زرشک پلو، پس از سرو آن روی زرشك‌ها یك قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در كنار قرمزی زرشك، ظاهر زیبایی به زرشك‌پلو خواهد داد.



6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :8177
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 17092
امروز ما زرشک پلو ناهار داشتيم ممنون از نکات خوب
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7291
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13809
من همه این نکات رو رعایت میکنم الحق که زرشک پلوم عالی میشههههههههههههههه
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1653
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 2816
من فردادرست میکنم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :240
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 424
نهار فردا منم زرشک پلو
کاربر فعالتعداد پست :934
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1399
مهمون نمیخاید؟
یکی باید ببینه از غذاتون تعریف کنه دیگه؟
باید داوری بشه!!!!
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :610
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1191
منکه تعریف از خود نباشه غذاهام همه عالیه خصوصا، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلوووووو شیرازییییی و فسنجوووون و ته چیییین
من نگفتم اینارو بقرآن،،، همه تعریف میکنن
اما بازهم ممنووووون
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :108
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 128
زیباکده
مامی سامیار : 

منکه تعریف از خود نباشه غذاهام همه عالیه خصوصا، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلوووووو شیرازییییی و فسنجوووون و ته چیییین

من نگفتم اینارو بقرآن،،، همه تعریف میکنن

اما بازهم ممنووووون
زیباکده
مامی سامیار عزیز واسه ترش شدن کلم پلو چی اضافه میکنید؟
کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 9
زیباکده
مامی سامیار : 
منکه تعریف از خود نباشه غذاهام همه عالیه خصوصا، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلوووووو شیرازییییی و فسنجوووون و ته چیییین
من نگفتم اینارو بقرآن،،، همه تعریف میکنن
اما بازهم ممنووووون
زیباکده

سلام عزیزم نکات یه قرمه سبزی خوب و قیمه رو میشه بگی من می خوام درست کنم اما نکاتش نمی دونم 8

صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده