
آزِِِِیـــــــــــنــاسادات :
مامان نفس.. خان جونمون اینجاس واسه سرکه انجیر میگن... بایست انجیرهارو تو یه ظزفی بریزید و درشو محکم ببندید و به مدت ده روز تو ظرف در بسته باشه.. بعد دهروز درشو باز کنید و کمی چنگ بزنید و بعدش از صافی رد کنید تا سرکه صاف داشته باشید... موفق باشید..

مرسي آزينا جان. بازم سوال دارم!
ده روز كم نيست؟!!!
دماي هواي اطرافش چجوري بايد باشه؟ سر د ؟ گرم؟
همون موقع كه چنگ زديم از صافي رد كنيم و ديگه نبايد بمونه ؟
مهم نيست بعضي از انجيرها يكم ترش شده باشن؟؟ يا اينكه انجيرها رو بخام يكم باز كنم ببينم توش سالمه يا نه؟!
البته اينا همش سالمه اما بعضياش يكم ترش شدن