
ema ema :
از دستور مرغ چيني براي غذاي ديشب استفاده كردم ، عالي بود ريتا جان دستتون درد نكنه.
=========
دستور يه كيك ساده مي خوام كه براي مصرف روزانه باشه و خيلي هم دردسر نداشته باشه، ممنون ميشم از لطفتون
اگر ميشه راهنمايي كنيد

اما جان سلام من یه جور کیک یاد دارم همیشه درست می کنم خوشمزه هست البته کیک اسفجی وآسون بعد درست کردن می تونی هر بلایی سرش بیاری : سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه آرد
یک پیمانه سر خالی شکر
50گرم کره و سه قاشق شیر
اول تخم مرغارو اونقد باهمزن میزنی تا کش بیاد بعد آردو کم کم اضافه می کنی ودر دورهای بزرگ هم می زنی البته با قاشق چوبی بعدم کره آب کرده وشیرو اضافه می کنی تا جایی که یکدست بشه بعد ظرفتو چرب می کنی مایع رو میریزی توش میذاریش تو فر کلا حدود 45 دقیق طول می کشه بپزه می تونی دوتا درست کنی بعد به صورت کیک لایه ای تزین کنی این خانواد ما خیلی طرفدار داره با گاناش هم می تونی تزین کنی