خانه
4.65K

هفت راز الویه خوش طعم :)))

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
     
    سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف « من‌درآوردی » است.
    البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با این تفاوت که در آن به جای سس
    مایونز از روغن زیتون استفاده می‌شود و برعکس سالاد الویه تمام مواد از
    سیب‌زمینی تا خیارشور را نگینی خرد می‌کنند و سیب‌زمینی‌هایش خیلی نرم
    نیستند که بافت خود را از دست بدهند. پیازچه نیز از دیگر مواد تشکیل‌دهنده
    این غذاست.

    نکته‌هایی که باید در تهیه سالاد الویه به آن‌ها توجه کرد :
    1 - برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.

    2 - برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمه‌ای یا  ذرت  اضافه می‌کنند اما این کار را توصیه نمی‌کنند
    زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمی‌کند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد
    الویه نخواهد بود.

    3 - چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آب‌لیموی تازه است. آب‌لیمو را فقط
    باید به اندازه‌ای اضافه کرد که بوی تخم‌مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.

    4 - بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز
    خردشان کنید آنگاه آن‌ها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان
    گرفته شود. این کار هم باعث می‌شود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و
    ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.

    5 - همراه این غذا فقط نان آن هم نان‌های سنتی  را توصیه می‌کنند که البته بهتر است سبوس‌دار باشند.

    6 - از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور جدا خودداری کنید زیرا این کار باعث می‌شود سالاد الویه آب بیندازد.

    7 -برای آنکه ماندگاری این غذا افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده
    به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت فاسد
    خواهد شد.



    هفت راز الویه خوش طعم :)))
    ویرایش شده توسط pari san در تاریخ ۱۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۳:۲۲
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    مرسی
  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    خواهش
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
    avatar
    میترا
    یک ستاره ⋆|871 |1013 پست
    چه نکته های ظریف و خوبی.
    آدم همیشه میگه سالاد الویه که کاری نداره سه سوت درست می کنم.
  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    به نظر من که خیلی سخته
  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    ب نظر من ریزکاری و وقت گذاشتن برای سالادالویه خیلی بیشتر از درست کردن خورش و... است
  • leftPublish
  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    دقیقاً
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    پروانه
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|4627
    خیلیم سخت نیست راحته.من فقط اون قسمت هویج و عسلشو دوست ندارم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان