خانه
26.3K

کیک اسفنجی

  • ۰۰:۱۵   ۱۳۹۲/۷/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نانای جون ببین این نکاتی که الان مینویسم رو رعایت میکنی یا نه:

    یعنی نانای از دیشب تا حالا دارم فقط به ریزه کاری های کیک فکر میکنم....قیافه ام شد مثل قالب کیک هههههههه




    1- توی پخت کیک حتــــــــــــــــما باید فرت رو از قبل روشن کنی و مواد رو تو فر داغ بذاری نه فر سرد

    2-موادت با اندازه قالبت باید هم خوانی داشته باشن ..اگه قالبت کوچیک باشه و موادت زیاد معمولا وسط کیک پف میکنه و بالا میاد به صورتیکه کیک از کناره های قالب شروع به پختن میکنه کناره ها عادی پخته میشن و دیگه جایی برای قسمتهای مایع وجود نداره بنابراین قسمتهای سفت شده نمیتونن قسمتهای اضافی مایع رو جذب کنند و مایع وسط روی هم انباشته میشه و وسط کیک به دلیل نبودن فضای کافی بالا میاد سعی کنید از قالب هایی استفاده کنید که مایع کیک حداکثر 2/3 قالب رو پر کنه.

    3-معمولا توی ظرف پیرکس کناره ها خوب پخته میشن و وسط خام میمونه..اینم از خوبی قالب تفلونه دیگه

    4- موادت باید وقتی آماده شد سریع توی فر بره و بیرون نمونه

    5-از سالم بودن بیکینگ پودرت اطمینان داری ؟ منظورم اینه تاریخش مال ده سال پیش نیست؟؟

    6- توی بعضی از کیکها همزدن بیش از حد مواد هم باعث خوابیدن پف کیک میشه

    7- دمای فرت تنظیم هست؟؟؟ ممکنه ایراد از تنظیم نبودن فرت باشه

    8-وقتی کیک رو تو فر گذاشتی نباید تا حداقل یک ربع در فرت رو باز کنی...ببین اینم رعایت کردی؟؟؟

    9-قالب رو در همون طبقه فرت میذاری که تو دستور هست؟؟؟

    10- توی میزان موادت دست نمیبری؟ منظورم کم یا زیاد کردن آرد و مایعات کیک و بیکینگ پودره؟؟؟؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان