ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ:ﺁﺭﺩ 150 ﮔﺮﻡ
ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﻳﻦ 60 ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 50 ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻛﻮﭼﻚ 1 ﻋﺪﺩ
ﻭاﻧﻴﻞ 1/2:ق چ
ﻓﻨﺪﻕ ﻳﺎ ﮔﺮﺩﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ
ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮاﻱ ﻛﺮﻡ ﺩاﺧﻞ
ﺧﺎﻣﻪ 150 م ل
ﺷﻜﻼﺕ ﺳﻔﻴﺪ 150 ﮔﺮﻡ
ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮاﻱ ﺷﻌﻠﻪ
ﺷﻜﺮ 4ق غ
ﺁﺏ 1ق غ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ ﺧﻤﻴﺮ:
ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮاﺩ ﺑﻐﻴﺮ اﺯ ﻓﻨﺪﻕ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻫﻤﻪ ﺭا ﺩﺭ ﻣﻴﻜﺴﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ( ﺁﺭﺩ+ ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﻳﻦ+ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ+ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻛﻮﭼﻚ+ ﻭاﻧﻴﻞ) ﺧﻤﻴﺮ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﻮﺩ.اﮔﺮ ﺧﻤﻴﺮ ﻧﺮﻡ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻳﻜﻲ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺁﺭﺩ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ.
ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺣﺪاﻗﻞ 1 ﺳﺎﻋﺖ اﺳﺘﺮاﺣﺖ ﻛﻨﺪ.
ﺧﻤﻴﺮ ﺭا ﺑﻪ ﺿﺨﺎﻣﺖ 3 ﻣﻴﻠﻲ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻧﻮاﺭﻱ ﺑﺮﻳﺪﻩ اﺯ 5 ﺳﺎﻧﺖ ﺑﻪ ﺑﺎﻻ ﺩﻭﺭ ﻣﻴﻠﻪ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺭﻭﻱ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ ﻣﻴﮕﺬاﺭﻳﻢ 180 ﺩﺭﺟﻪ 15 ﺗﺎ 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺗﺎ ﻃﻼﻳﻲ ﺷﻮﺩ.
ﻭﻗﺘﻲ ﺳﺮﺩ ﺷﺪ ﻣﻴﻠﻪ ﻫﺎ ﺭا ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻭﺭﻳﻢ.
ﺑﺮاﻱ ﻛﺮﻡ:
ﺷﻜﻼﺕ ﺳﻔﻴﺪ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ و ﺧﺎﻣﻪ ﺭﻭﻱ ﺣﺮاﺭﺕ ﺗﺎ ﻭﻟﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﺑﮕﺬاﺭﻳﺪ ﻳﻜﺸﺐ ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﻳﺎ 15 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮﻳﺰﺭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﻲ ﻫﻢ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ ﺗﺮﻛﻴﺐ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﻴﺮﺩ ﺩﺭ ﻗﻴﻒ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺭﻳﺨﺘﻪ و ﺩاﺧﻞ ﺷﻴﺮﻳﻨﻴﻬﺎ ﺭا ﭘﺮ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ.
ﺷﻌﻠﻪ:
ﺷﻜﺮ ﺭا ﻛﺎﺭاﻣﻞ ﻛﺮﺩﻩ و ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻛﺎﺭاﻣﻞ ﺭا ﺭﻭﻱ ﭼﻮﺏ ﺭﻭﻱ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ ﮔﺬاﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ اﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﮔﺬاﺷﺘﻪ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺑﺰاﺭﻳﺪ ﻗﺒﻞ اﺯ ﺳﺮﻭ ﻛﺮﺩﻥ 10 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﻱ ﻣﺤﻴﻄ ﺑﺎﺷﺪ.