خانه
233K

آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    آموزش تصویری خارج کردن ژله از قالب

    یکی از مشکلاتی که ممکن هست هنگام درست کردن انواع دسر ژله باهاش رو به رو بشیم خارج کردن ژله از قالب هست که اگر به درستی انجام نشه همه زحماتمون از بین خواهد رفت. در این مطلب به آموزش تصویری خارج کردن ژله از قالب می پردازیم.

    این روش خارج کردن ژله از قالب برای انواع قالب ها اعم از قالب فلزی ، قالب سیلیکونی ، قالب تفلونی و قالب پلاستیکی با درجات متفاوت کاربرد داره . اگر تجربه متفاوتی در این زمینه دارید در قسمت نظرات برای ما بنویسید.

    مراحل آموزش تصویری خارج کردن ژله از قالب :
    ابتدا ژله مورد نظرتون رو با درنظر گرفتن تناسب لازم و صحیح میان پودر و آب درست کنید و آن را در یخچال قرار بدید.

    , آموزش دسر و بستنی , انواع دسر , انواع دسر ساده با ژله , بیرون آوردن ژله , بیرون آوردن ژله از ظرف , بیرون آوردن ژله از قالب , تزیین دسر , تهیه انواع دسر , تهیه دسر , در آوردن ژله از ظرف , در آوردن ژله از قالب , در آوردن ژله از پیرکس , درآوردن ژله از قالب , دسر , دسر تابستانی , دسر خوشمزه , دسر ساده , دسر و بستنی , دسر ژله , برگرداندن ژله از قالب , برگرداندن ژله از قالب سیلیکونی , در آوردن ژله از قالب سیلیکونی , بیرون آوردن ژله از قالب سیلیکونی , خارج کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از ظرف , نحوه خارج کردن ژله از قالب , روش جدا کردن ژله از قالب , جدا شدن ژله از قالب , طرز خارج کردن ژله از قالب , آموزش خارج کردن ژله از قالب ,

    وقتی ژله آماده شد اطراف ژله رو با چاقو آزاد کنید.

    , آموزش دسر و بستنی , انواع دسر , انواع دسر ساده با ژله , بیرون آوردن ژله , بیرون آوردن ژله از ظرف , بیرون آوردن ژله از قالب , تزیین دسر , تهیه انواع دسر , تهیه دسر , در آوردن ژله از ظرف , در آوردن ژله از قالب , در آوردن ژله از پیرکس , درآوردن ژله از قالب , دسر , دسر تابستانی , دسر خوشمزه , دسر ساده , دسر و بستنی , دسر ژله , برگرداندن ژله از قالب , برگرداندن ژله از قالب سیلیکونی , در آوردن ژله از قالب سیلیکونی , بیرون آوردن ژله از قالب سیلیکونی , خارج کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از ظرف , نحوه خارج کردن ژله از قالب , روش جدا کردن ژله از قالب , جدا شدن ژله از قالب , طرز خارج کردن ژله از قالب , آموزش خارج کردن ژله از قالب ,
    ظرف ژله رو توی ظرف آب جوشی که دو برابر قالب ژله هستش قرار بدید
    حالا ظرف رو کمی تکون بدید تا ژله توی قالب آزادانه تکون بخوره و از قالب جدا بشه

    , آموزش دسر و بستنی , انواع دسر , انواع دسر ساده با ژله , بیرون آوردن ژله , بیرون آوردن ژله از ظرف , بیرون آوردن ژله از قالب , تزیین دسر , تهیه انواع دسر , تهیه دسر , در آوردن ژله از ظرف , در آوردن ژله از قالب , در آوردن ژله از پیرکس , درآوردن ژله از قالب , دسر , دسر تابستانی , دسر خوشمزه , دسر ساده , دسر و بستنی , دسر ژله , برگرداندن ژله از قالب , برگرداندن ژله از قالب سیلیکونی , در آوردن ژله از قالب سیلیکونی , بیرون آوردن ژله از قالب سیلیکونی , خارج کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از ظرف , نحوه خارج کردن ژله از قالب , روش جدا کردن ژله از قالب , جدا شدن ژله از قالب , طرز خارج کردن ژله از قالب , آموزش خارج کردن ژله از قالب ,

    ظرف مخصوص سرو کردن رو کمی خیس کنید (برای اینکه وقتی ژله رو برگردونید بتونید جا به جاش کنید)

    حالا بشقاب رو روی قالب بذارید و ژله رو برگردونید. با این روش ژله شما به راحتی از قالب خارج خواهد شد.

    , آموزش دسر و بستنی , انواع دسر , انواع دسر ساده با ژله , بیرون آوردن ژله , بیرون آوردن ژله از ظرف , بیرون آوردن ژله از قالب , تزیین دسر , تهیه انواع دسر , تهیه دسر , در آوردن ژله از ظرف , در آوردن ژله از قالب , در آوردن ژله از پیرکس , درآوردن ژله از قالب , دسر , دسر تابستانی , دسر خوشمزه , دسر ساده , دسر و بستنی , دسر ژله , برگرداندن ژله از قالب , برگرداندن ژله از قالب سیلیکونی , در آوردن ژله از قالب سیلیکونی , بیرون آوردن ژله از قالب سیلیکونی , خارج کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از قالب , جدا کردن ژله از ظرف , نحوه خارج کردن ژله از قالب , روش جدا کردن ژله از قالب , جدا شدن ژله از قالب , طرز خارج کردن ژله از قالب , آموزش خارج کردن ژله از قالب ,

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۶/۱۳۹۴   ۱۲:۵۸
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب

    روش تهیه ژله:

    به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید .

    آماده سازی قالب:

    برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

    اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

    نحوه خارج کردن ژله از قالب: 

    ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

    قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

    قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

    این کار را چند بار تکرار می کنیم.

    نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

    نکته ۲:  همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

    نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

    جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:

    صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید…

    تذکرات مهم:

    • برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید
    • بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست
    • قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر

    نکات مهم برای برش ژله :

    • همیشه یه لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.
    • کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۶/۱۳۹۴   ۱۳:۰۰
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 
    زیباکده
    mona mona : 
    عاليه نازي جون
    ولي يه نكته من براي خارج كردن ژله از ظرف مشكل دارم حتي اگر چرب كنم باز اينقدر تميز در نمياد چكار كنم گلم
    زیباکده

    وقتی ژله رو از یخچال درمیاری یه لحظه ظرف ژله رو داخل آب گرم بزار و زود بردار تا تمام ژله دوباره آب نشه

    بعد دور ژله رو با  کارد آروم از ظرف جدا کن وتا هوا به دور ژله وارد بشه یه تکون کوچیک بده بعد ظرف مورد نظرتو روی ظرف ژله بزار و یدفه قالب رو برگردون

    زیباکده

    ممنون عزيزم 11

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    من جایی دیدم، بعد از آزاد کردن لبه های ژله از ظرف و برگردوندن روی ظرف اصلی، یکم سشوار رو قالب ژله گرفت و به راحتی ژله جدا شد، البته امتحان نکردم اما فکر کنم روش خوبی باشه
  • leftPublish
  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۴/۶/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست


    نکات مهم برای تهیه دسرها، پودینگ ها و ژله ها

    1- اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.

    2- اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.

    3- برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.

    4- در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.

    5- پودینگ سریعاً بسته می شود.

    6- نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.

    7- ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.

    8- فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریمو بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.

    9- مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.

    10- در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.

    11- پودر ژلاتینها کهنه نباشد.

    12- دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.

    13- طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم میزنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.

    14- اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.

    15- تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.

    16- از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.

    17- دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت۱۲ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیردبطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.
  • ۰۷:۵۰   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    ژله چشم نظر

    مواد لازم

    ژله بلوبری: ابسته

    ژله آلوئه ورا : نصف بسته

    بستنی وانیلی : 8قاشق غذاخوری

    قالب گرد در سه سایز مختلف

    رنگ آبی 

    طرز تهیه

    ابتدا ژله بلوبری رابا یک لیوان سر پر آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود سپس رنگ آبی را به ژله اضافه کرده تا رنگ مورد نظر به دست آید وبعد در ظرف گرد در سایز متوسط بریزید وبگذارید در یخچال تا ببندد ،بعد از بسته شدن ژله را از یخچال خارج کنید وبا قالب گرد بزرگ مانند تصویر وسط آنرا خالی کنید تا کاملا قسمت دایره از ژله آبی خالی شود در این قسمت ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کنید واجازه دهید به دمای محیط برسد و بستنی را که به دمای محیط رسیده را با ژله آلوئه ورا مخلوط می کنیم ودر قسمت خالی شده ژله می ریزیم ومجددا در یخچال قرار می دهیم تا ببندد ،دوباره بعد از بسته شده ژله آنرا مانند مراحل گذشته اما با قالب گرد متوسط قالب بزنید وقسمت قالب زده را با ژله آبی باقی مانده از قسمتی (اول)که به شکل دایره خارج کرده ایم را دوباره به روش بن ماری (روی بخار کتری یا آب در حال جوش) آب میکنیم وبعد از خنک شدن ژله 5قاشق بستنی آب شده را به آن اضافه میکنیم تا رنگ ژله آبی روشن شود(به رنگ آبی فیروزه ای روشن)و بعد در قسمت خالی شده میریزیم و در یخچال قرار می دهیم وبعد از بسته شدن قسمت آخر کار با کوچکترین قالب مرکز دایره آبی فیروزه ای را خالی وبا باقی ماننده ژله آبی که از اول کار(از ژله آبی جدا کردیم )مانده پر می کنیم و اجازه میدهیم دوساعت در یخچال بماند وبعد در ظرف دیگر ژله را برگردانید و سروکنید .

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۰۷:۵۴   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    ژله آجیلی

    مواد لازم: فندق بادام پسته گردو

    طرز تهیه: ۱.ژله آلوئه ورا رو طبق دستور روی پاکتش درست میکنیم.

    ۲.حالا مقداری از ژله رو در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی ژله ببنده

    بعد آجیلها را میچینیم وبسته بعدی ژله را روی آن ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    به به عالیه ولی من به یاد ندارم که قالبی دراورده باشم
  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    مامان ملیکا خانم
    کاربر جديد|71 |96 پست
    چقد خوشگلن
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۷   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    چقد اون چشم نظره باحالهههههههههه
  • ۰۹:۳۵   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 
     آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
    زیباکده

    خیلییییییییییی خوشگله ولی بوی تخم مرغ می گیره کههه 25

  • ۰۸:۱۳   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
    مریم جون ، داخل تخم مرغو خوب بشوری و بزاری خشک بشه دیگه بوی تخم مرغ نمیده
  • ۰۸:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۰۸:۳۶   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
    *بادکنک های ژله ای تزیینی *

    مواد لازم :

    پودر ژله 4 بسته قرمز

    پودر ژله سبز

    پودر ژله آبی

    پودر ژله زرد

    آب جوش

    ابتدا ژله تون رو آماده کنین. بهتر هست ژله به روش به ماری آماده بشه تا محصول نهایی، براق و زیبا باشه.می تونید از مایکرو هم کمک بگیرید.دقت کنید اگر به هنگام کار کف روی ژله به وجود اومد اون ها رو به دقت از ژلاتین تون با قاشق بگیرید و دور بریزید.سپس به تعدادی که قرار هست بادکنک ژله یی داشته باشید، بادکنک های خودتون رو به میزان کمی باد کنید و اون ها رو با احتیاط داخل ژلاتین ذوب شده بغلطونید و خارج کنید. با زدن ضربات بسیار ملایم به بادکنک ها، ژله ی اضافی رو از روشون بگیرید و اجازه بدید بادکنک ها روی چنگال بمونن و کمی خودشون رو بگیرن .این کار رو یعنی غلطاندن بادکنک ها در ژله و سپس گذاشتن شون برای خشک شدن، تا سه مرتبه انجام بدید و بعد بگذارید یک شب تا صبح، پروژه ی نهایی، خشک بشه.روز بعد با سوزن، آرام باد بادکنک ها رو خارج کنید و اضافات رو با احتیاط زیاد از درون ژله که خودش رو گرفته بیرون بیارید.حالا بادکنک های ژله یی تون آماده هستن برای این که شما اون ها رو روی کیک های خوشگل تون بگذارید
    نکات :

    برای خالی کردن باد بادکنک ها، باید بادکنک رو سر و ته نگه می داشتی.... یعنی باید اون قسمت رو که بادکنک گره داره به سمت بالا و گردی بادکنک رو به سمت پایین می گرفتی.... بعد باد داخل بادکنک رو خارج می کردی.... جدا کردن بادکنک از ژله واقعا کار سختی هست و خیلی باید دقت کنی که بادکنک خراب نشه.....

    بعد از خارج کردن زواید با دست تمیز باید داخلش رو یک کم شکل بدی تا خوب بایسته....

    پیش از این که ژله رو روی سطح بادکنک بریزین روی سطح رو به سفیده ی تخم مرغ آغشته کنین بذارین یک کم خشک بشه و بعد روی سفیده ها رو یعنی روی سطح بادکنک که به سفیده ی تخم مرغ آغشته هست، ژله بریزین . ژله ات رو غلیظ تر بگیرین که کار حالت پاستیلی به خودش بگیره. ژله ها رو روز بعد در آخرین آزمایشم، پیش از خارج کردن بادکنک چند دقیقه یی به فریزر منتقل کردم.بعد گره رو آروم باز کردم تا بادکنک کاملا از باد خالی شد .
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    ژله میان تهی طرح اقیانوس

    روش کار:

    ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین

    جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین

    برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه

    بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه

    دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.ینی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده

    وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم

    ماهی یا حیونای دریایی هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم

    ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره

    وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت.

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    من ژله آناناس درست كردم
    ظاهرش خيلي خوب شد
    ولي طبق معمول مشكل خارج كردن از ظرف رو داشتم
  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست
    موناجون من همین روش خارج کردن ژله از ظرفو به یکی از دوستان گفتم و میگفت خیلی راحت تونسته جدا کنه
  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    باور كن نازي جون وقت نكردم امتحان كنم
    يبار ژله نوشابه و دوغ درست كردم اصلا نتونستم خارج كنم بيچاره ژله آب شد
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان