خانه
151K

آموزش تصویری آشپزی

  • ۰۷:۱۷   ۱۳۹۳/۳/۷
    avatar
    کاربر فعال|225 |196 پست








    مواد لازم برای تزیین

    خامه زده شده 200gr

    ژله به رنگ سبز 1بسته

    خمیر مارسپان 100gr

    رنگ خوراکی





    -ابتدا کیک کامل خامه کشی می کنیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود در این مدت ژله سبز که ما رنگ سبز هم برای پررنگ شدنش اضافه کرده بودیم آماده می کنیم فقط به جای 2 لیوان آب 1/5 لیوان آب بریزید و در دمای محیط چند دقیقه ای می گذاریم تا تقریبا نیم بند شود

    حالا کیک از یخچال بیرون آورده و اطراف کیک شکوفه میزنیم کنار هم اصلا فاصله نداشته باشند چون از لابه لاش ژله میزنه بیرون این موضوع ما در یک ضلع جانماز تجربه کردیم -

    ژله نیم بند شده را با قاشق به آرامی( خیییییییییییلی مهمه) روی کیک می ریزیم صبور باشید اگه یه دفعه بریزید خامه و ژله مخلوط میشه بعد کیک تون خراب میشه اگر احیانا ژله از اطراف کیک بیرون زد مهم نیست بعد با خامه دوباره ترمیمش کنید

    - برای تسبیح از رنگ آبی استفاده می کنیم خمیر پارمسان با رنگ آبی کرده رنگ کم کم اضاف کنید تا یه رنگ فیروزه ای بهتون بده



    - برای دونه های تسبیح خمیر آبی را با دست توپ های کوچک درست میکنیم برای سر تسبیح یا همون شیخ با دست یه اشک درست کردیم و با چاقو خط انداختیم یه تسبیج بذارید جلوتون الگو بگیرید

    -برای شیخ های وسطی هم دو تا اشک فرم دادیم

    برای مهر خمیر با رنگ قهوه ای رنگ کردیم و با دست گردش کردیم وبرای اینکه مهر بیشتر شکل مهر بشه از یک مهر واقعی استفاده کردیم. مهرتون رو خوب بشورید و خشک کنید و توی نشاسته بزنید و بعد بوسیله مهر، مهرتون رو مهر بزنید

    - برای دور جانماز خمیر مارسپان ساده رو با سیر له کن ها رشته ای می کنیم و دور تا دور کیک قیطون میزنیم





    لینک به این پست در وبلاگم http://hotpot.ir/post/198
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان