خانه
151K

آموزش تصویری آشپزی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سلام به همه دوستای خوبم 

    من همین الان عضو شدم و این اولین پست من در این سایته 


  • leftPublish
  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    بله میشهزیباکده
    ساناز افشار : 

    به جای آب گاردار می شه سون آپ ریخت؟
    زیباکده

  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    عزیزم من یه جا شربت به لیمو خوردم خیلی خوشمزه بود. می شه اونو هم یاد بدی؟
  • ۱۵:۵۱   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    فائزه جون من چند روز پیش بستنی سرخ کرده درست کردم
    یه عالمه استرس داشتم ولی خیلی خوب و خوشمزه شد.دفعه دیگه عکس می گیرم ازش
  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    من درست کردم تا بحال ولی تا حالا آمادش رو نخوردم که ببینم همونی هست که شما خوردی یا نه ؟
    برای یک کیلو به به این اندازه مواد نیاز داریم
    1 کیلو به
    1 کیلو شکر
    2 لیوان آب
    آب 2-3 عدد لیمو ترش
    باید به رو پوست بکنی و با آبمیوه گیری آبش رو بگیری
    شکر و آب رو بذارید روی حرارت بذارید تا چند جوش بزند
    شربت رو از صافی رد کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید و آب به رو بهش اضافه کنید
    روی حرارت ملایم بذارید تا شربت چند قل بزنه و غلیظ بشه
    آبلیمو ها رو اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگه هم بذارید قل بخوره
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    زیباکده
    ساناز افشار : 

    فائزه جون من چند روز پیش بستنی سرخ کرده درست کردم

    یه عالمه استرس داشتم ولی خیلی خوب و خوشمزه شد.دفعه دیگه عکس می گیرم ازش
    زیباکده
    منم دوست دارم درست کنم  

    توی لیستمه ولی نمدونم چرا برای درست کردنش تنبلی می کنم 
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    خیلی خوشگل و خیلی خوشمزه می شه حتما امتحان کن
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    باشه حتما
  • ۱۶:۰۲   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    باید براش کورن فلکس درست کنم ندارم
    ویرایش شده توسط faezeh  در تاریخ ۵/۳/۱۳۹۳   ۱۶:۰۳
  • ۱۶:۰۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    خودت کورن قلکس رو درست می کنی؟
  • ۱۶:۰۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    بله
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    آفرین
  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    سلام چ خوب که اومدید خوشحال شدم
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سلام آزیناز جون ممنون عزیزم
  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    دارم میرم یه کیک خوشمزه درست کنم
    شب با دستورش میام پیشتون
  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    کیکم رفت توی فر ولی فکر نکنم خوب بشه
  • ۱۹:۲۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    بورانی کدو سبز یه غذای سبک و رژیمی و خوشمزه (امروز هم ناهار بورانی کدو داشتیم)



    ابتدا پوست کدو ها رو کلفت بگیرید (در حدود 2-3 میلی متر )

    پوست کدو ها رو به صورت خلال های باریک برش بزنید 

    مغز کدو ها رو هم حلقه حلقه کنید

    پیاز رو خلالی خورد کنید

    گوجه ها و 2 حبه سیر رو توی مخلوط کن پوره کنید 

    پیاز رو در 2 قاشق روغن 2-3 دقیقه تفت بدید تا کمی سبک بشه 

    پوست کدو ها رو به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه ای در ظرف رو بذارید تا پوست ها و پیاز در حین سرخ شدن کمی پخته بشن 

    وقتی پوست های خلال شدی کمی پخته و نرم شدن کدو های حلقه حلقه شده رو روی اونا بریزید

    سپس پوره گوجه فرنگی رو روی اون بریزید 

    نمک و فلفل و پودر سیر رو هم اضافه کنید 

    زیر حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید 

    حدودا 1 ربع الی 20 دقیقه طول می کشه تا آب گوجه فرنگی به خورد بقیه مواد بره 

    توی این مدت هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و مواد رو با هم مخلوط کنید 



    این غذا با ماست عالی میشه 

    می تونید موقع سرو روی غذا رو با کمی ماست تزئین کنید





    این غذا خیلی خیلی خوشمزه هست و از اونجایی که کالری بسیار ناچیزی داره می تونید به هر اندازه که دلتون می خواد نوش جان کنید 

    مخصوصا برای بیماران دیابتی خیلی خوبه 

    لینک آموزش توی وبلاگم
    http://hotpot.ir/post/183

    نوش جان 
    آموزش تصویری آشپزی
    آموزش تصویری آشپزی
    ویرایش شده توسط faezeh  در تاریخ ۵/۳/۱۳۹۳   ۱۹:۲۷
  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    shirin
    یک ستاره ⋆|1865 |1439 پست
    بسیار عالی فایزه جان
  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
  • ۲۳:۵۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    کیکم خیلی بد شد
    فردا دوباره درست می کنم ببینم چی میشه
    نفهمیدم کجای کار ایراد داشت
  • ۰۰:۰۳   ۱۳۹۳/۳/۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سریل گندم و نارگیل


    مواد لازم :
    آرد 2 لیوان
    پودر نارگیل 1 لیوان
    وانیل 1 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 1قاشق چایخوری
    جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    شیرین گندمک 5 لیوان
    شکر نصف لیوان
    روغن نصف لیوان (یا کره مذاب)
    ماست 1 لیوان
    شیر 1 لیوان
    عسل نصف لیوان



    فر رو از قبل گرم کنید با دمای 180 درجه سانتی گراد
    ابتدا آرد +پودر نارگیل+جوش شیرین +شکر رو داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و مخلوط می کنیم
    سپس وانیل+روغن+شیر+ماست+عسل رو به مواد بالا اضافه می کنیم
    و با هم مخلوط می کنیم . فقط به اندازه ای که کخلوط بشن نه بیشتر
    4 لیوان گندمک اضافه می کنیم و هم می زنیم
    یک قالب 30*40 رو انتخاب کنید و کف اون رو کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید
    مواد رو داخل قالب بریزید
    قالب رو 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید بذارید
    متآسفانه از این مرحله به بعد رو و عکس نگرفتم
    کیک رو از قالب در بیارید و از کاغذ جدا کنید و اجازه بدید تا خنک بشه
    سپس با چنگال کیک رو خرد کنید
    1 لیوان گندمک باقی مونده رو بهش اضافه کنید
    کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید
    خرده کیک ها رو روی سینی بریزید و در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید
    مدت زمان پخت حدود یک و نیم ساعت هست که شما باید هر 10 دقیقه برید سراغش و همش بزنید

    سریال های خوشمزه رو توی شیر بریزید و نوش جان کنید

    لینک آموزش در وبلاگم http://hotpot.ir/post/192

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان