خانه
151K

آموزش تصویری آشپزی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سلام به همه دوستای خوبم 

    من همین الان عضو شدم و این اولین پست من در این سایته 


  • leftPublish
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    از لطف همه دوستای گلم ممنونم
    و خوشحالم که دستورات به دردتون خورده
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سمیه جان نوش جونتون
  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    نازنین جون منظورت کدوم غذاست؟
  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    صورتی جان ممنون از راهنماییت
  • ۱۴:۱۹   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10428 |5772 پست
    ممنون فائزه جون ،تاپیکت خیلی عالیه
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    فائزه خانم، من منتظرم ها، این دور باید شرکت کنی که ببینم ریتا بانو کدبانو تره یا شما
    از تاپیکتون که معلومه خیلی خفنی البته ما یه سرآشپز خفن آقا هم این دور دعوت کردیم، علیرضا (ریموند بلانک). ببینیم چه میکنیدا
  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    خودتون توی خونه کالباس درست کنید و با خیال راحت به بچه ها تون غذای خوشمزه و سالم بدید











    مواد لازم



    مرغ چرخ کرده یک کیلو

    سیر 4 حبه



    زرده تخم مرغ 3 عدد



    آرد 3 ق غ



    روغن مایع 3 ق غ



    نمک 3 ق م



    اسانس دود نصف قاشق سوپخوری



    هویج 1 عدد



    قارچ دکمه ای 3-4 عدد



    پسته خام 5-6 عدد





    ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک 3 پَر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م+پودر پاپریکا1 قاشق م+پودر پیاز1 قاشق مربا خوری)



    1-هویج و قارچ ها رو بخار پز کنید و بذارید آبشون خشک بشه



    2- نمک و ادیه ها رو با آرد مخلوط کنید



    3- مرغ رو به همراه سیر 3 بار چرخ کنید



    4-زرده های تخم مرغ + مخلوط آرد و ادویه ها + روغن مایع رو به مرغ اضافه کنید



    5- مواد رو به خوبی ورز بدید



    6-یه ورق فویل آلمینیومی رو کمی چرب کنید و گوشت رو روی اون باز کنید . هویج ها رو خلال کنید و به همراه قارچ ها و پسته ها روی سطح گوشت بچینید



    7- به کمک فویل گوشت رو رول کنید . دستتون رو چرب کنید و با فشار به گوشت فرم بدید . سعی کنید هوای لابلای گوشت رو خالی کنید



    8- فویل رو دور گوشت بپیچید. وقتی دارید دو طرف گوشت رو می پیچید در حالی که مراقب هستید که فویل پاره نشه خیلی محکم بپیچید که گوشت از دو طرف به سمت وسط جمع بشه . این کار باعث می شه کالباستون منسجم تر بشه .



    کالباس رو توی 3-4 لایه فویل بپیچید







    کالباس رو داخل یه قابلمه قرار بدید و به اندازه ای که آب روی کالباس رو بگیره آب پر کنید و به مدت 1 ساعت بپزید







    کالباس رو به مدت 5-6 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار بدید



    اگر کمتر از این بذارید موقع برش خوردن می شکنه و ترک می خوره


  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    http://upload.tehran98.com/upme/">http://upload.tehran98.com/upme/uploads/8f2fb30e57fab6381.jpg" />مواد لازم

    بادمجان 10 عدد بزرگ
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    سیر 5 حبه
    جعفری خرد شده 1 فنجان
    ریحان خرد شده 1 فنجان
    فلفل تند 1 عدد
    سرکه 3 لیوان (مقدار بستگی به نوع سرکه داره. من از سرکه خونگی استفاده کردم )
    نمک به میزان لازم
    زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
    تخم گشنیز 1 قاشق مربا خوری


    بادمجان ها رو روی گاز یا زغال کبابی کنید
    سپس پوست آنها رو بکنید (پوستشون رو کامل بکنید تا رنگ ترشی سیاه نشه)
    اگر لازم بود می تونید اون ها رو بشویید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک بشه.(اگر حتی یک قطره آب داشته باشه کپک میزنه)
    بادمجان ها رو به همراه مابقی مواد داخل غذاساز بریزید و خوب میکس کنید
    مواد رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید و سرکه رو بهش اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید
    ترشی رو داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید

    این ترشی خیلی خوشمزه و خوش عطره و با پلو های مخلوط عالی میشه
    http://upload.tehran98.com/upme/">http://upload.tehran98.com/upme/uploads/6da17e7f191934a81.jpg" />
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    به این ترشی نازخاتون میگن نه؟
  • ۱۷:۲۰   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    نه ریتا جونم نازخاتون با آبغوره درست میشه . گوجه هم داره
  • leftPublish
  • ۱۷:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    دلمه برگ مو


    مواد لازم برای دلمه برگ(برای 30 دلمه)البته تقریبا

    برگ مو 40 عدد
    برنج آبکش شده 1پیمانه
    سبزی دلمه 1پیمانه (شامل: ریحان نعنا مرزه ترخون شوید تره پیازچه )
    سیر تازه خرد شده 1 بوته
    گوشت چرخ کرده 200gr
    پیاز داغ 2ق غ
    گوجه سبز 10 عدد
    سرکه 1 استکان
    شکر 2 ق غ
    کره 25gr
    نمک فلفل زردچوبه

    باید برگ های تازه و جوان برای دلمه انتخاب کنید البته من آب را جوش آوردم و 3 ق غ سرکه ریختم بعد خاموش کردم و برگ ها را ریختم درون آب جوش خاموش برای 40 ثانیه تا تغییر رنگ بده بعد سریع آبکش کردم اینطوری باعث میشه پیچیدن دلمه خیلی تمیز در بیاد و آسون تر و البته نرمتر
    میریم سراغ تهیه مواد دلمه :ابتدا گوشت را پیاز داغ و سیر و زردچوبه تفت می دهیم بعد سبزی را می ریزیم تا کمی تفت بخوره گوج سبز ها را خرد کرده و از هسته جدا می کنیم و به مواد اضافه کرده 1 ق غ کره اضافه می کنیم در این مرحله به نظرم بهتره که 1ق چ شکر را در 1 ق غ سرکه حل مرده و به مواد اضافه کرده چون باعث میشه موادمون هم یه طعم ملس بگیره من امتحان کردم جواب خوشمزه ای گرفتم بعد برنج اضافه می کنیم و از روی شعله برمی داریم

    پیچیدن دلمه به صورت بقچه ای
    ابتدا برگ را در دست به صورت کاسه کرده و یه قاشق مواد می ریزیم وسطش و هر طرف برگ مثل بقچه میپیچیم بعد مثل عکس آخر درون قلبلمه می گذاریم




    حالا مدل سیگاری:برگ صاف در دست می گیریم یا راحتتر اینه که در سینی صاف پهن کنیم بعد مواد را به صورت باریک در وسط برگ می گذاریم تصاویر دنبال کنید متوجه میشید

    (عکس های این مرحله رو از وبلاگم ببینید . تعدادش زیاده برام سخته منتقل کنم )

    اینم یه مدل دیگه که همون مدل سیگاری فقط بالای برگ میپیچینونیم


    سس دلمه:کره را روی شعله ملایم با سرکه و شکر حل می کنیم
    در آخر همه دلمه ها را در ظرف روی هم میچینیم و لابه لای هر لایه سس می ریزیم و دم می کنیم به مدت 30 دقیقه.
    نکته:برای پیچیدن دلمه بهتره که از پشت برگ بپیچیم گه سمت براق برگ روی دلمه باشه
    برای آسان پیچیدن بهتره که برگها رو در آب جوش چند لجظه فقط چند لحظه بریزید و آبکش کنید
    حتما طعمش بچیشید اگه نیاز به شکر یا سرکه داشت اضافه کنید
    بهتره برای ته دیک از خود برگهایی که قابل پیچیدن نیست استفاده کنی تا خود دلمه ها به ته ظرف نچسبند البته که آنهایی که سرخ میشه طعم خیلی خوبی داره.
    نوش جون
  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    کیک با تزئین توت فرنگی




    لینک
    http://hotpot.ir/post/202
  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    ترایفل

    لینک
    http://hotpot.ir/post/200
  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    خورش کدو سبز


    خورش کدو برای 3-4 نفر

    مواد لازم :

    کدو سبز قلمی 5-6 عدد
    گوشت گوسفندی خورشتی 200 گرم
    پیاز یک عدد بزرگ
    سرکه نصف فنجان
    شکر نصف فنجان
    رب انار یک قاشق غذا خوری (ترش یا شیرین بودن رب به ذائقه شما بستگی داره)
    نمک - فلفل- زرد چوبه

    کدو ها رو پوست بکنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید . اطراف کدو سرخ شود
    پیاز رو خلالی کنید و در یک قابلمه با یک قاشق روغن تفت بدید تا سبک بشه
    گوشت،یک قاشق مربا خوری زردچوبه و مقداری فلفل را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه
    3-4 لیوان آب بهش اضافه کنید و اجاره بدید آب بجوش بیاد . در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید و اجازه بدید گوشت خوب بپزه (حدودا 2 ساعت زمان می بره )
    می تونید از زود پز استفاده کنید . ممکن است در اواسط پخت آب کم شود در اینصورت آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
    وقتی گوشت پخته شد نمک ، سرکه و شکر رو بریزید . اجازه بدید چند دقیقه ای بجوشه سپس کدو ها رو یکی یکی به قابلمه اضافه کنید . حرارت رو کم کنید و 30 دقیقه بذارید تا کدو ها بپزه. 5 دقیقه آخر پخت رب انار رو اضافه کنید
    ترش و شیرینی غذا به ذائقه شما بستگی داره . می تونید از سرکه و شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید. می تونید رب انار رو حذف کنید . می تونید از رب انار ترش یا شیرین یا ملس استفاده کنید

    در آخر پخت خورشت باید 3-4 قاشق غذا خوری آب غلیظ داشته باشه


    لینک در وبلاگم http://hotpot.ir/post/203
  • ۲۱:۳۸   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    تزئین گوجه به شکل گل رز





    لینک این موضوع در وبلاگم http://hotpot.ir/post/204

  • ۲۲:۱۶   ۱۳۹۳/۳/۱۶
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    زیباکده
    faezeh  : 

    دلمه برگ مو





    زیباکده
    عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
  • ۰۷:۱۰   ۱۳۹۳/۳/۱۷
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    ممنون عزیزم
  • ۲۰:۴۹   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    marjan r
    کاربر جديد|63 |111 پست
    سلام فائزه جان.جدا خدا قوت.چه کردی.یه سوال از این برگ بوهای آمادده استفاده کردی تا حالا؟باید چه جوری ازشون استفاده کرد؟آخه مزه خاصی دارن

    زیباکده
    faezeh  : 

    دلمه برگ مو








    زیباکده

    ویرایش شده توسط marjan r در تاریخ ۲۳/۳/۱۳۹۳   ۲۰:۵۰
  • ۲۳:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    برگ بو؟

    اگه منظورت کنسرو برگ مو هست باید بگم نه استفاده نکردم تا بحال ولی فکر نمی کنم فرقی با برگ تازه داشته باشن
  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۳/۳/۳۱
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست

    کشک و بادمجان رژیمی
    این مدل کشک بادمجون میتونید با خیال راحت میل کنید چون کالری خیلی زیادی نداره و بسیار لذیذ و خوشمزه است
    من این مدل برای مهمونی هام درست کردم و خیلی مورد استقبال قرار گرفت پس حتما امتحان کنید

    مواد لازم برای 4 نفر
    بادمجان 1 کیلو
    پیاز 1عدد بزرگ
    سیر 3حبه
    مغز گردو خرد شده 4 ق غ
    نعناداغ 2 ق غ
    کشک نصف استکان
    روغن 3 ق غ
    نمک و زردچوبه 1 ق چ

    ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم در حدود یک سانت بعد بادمجانهای حلقه شده را با نصف استکان آب و کمی نمک می پزیم فقط دقت کنید که همین مقدار آب کافیه فقط با شعله ملایم و درب بسته به صورتی که بخارپز بشه زمان پختش تقریبا 20 دقیقه است بعد از پخت با گوشت کوب له می کنیم البته انقدر بادمجون ها نرم شدن که با پشت قاشق هم خوب له میشوند.
    در این مرحله پیاز را خلال کرده و با روغن سرخ می کنیم بعد سیر اضافه می کنیم و زرد چوبه و گردو را در مرحله آخر اضافه کرده و کمی تفت می دهیم
    مواد پیازداغ را به بادمجون های له شده اضافه کرده و 1 ق غ نعنا داغ هم اضافه و با یک ق غ کشک به مدت 10 دقیقه با شعله ملایم دائم هم میزنیم
    کشک بادمجون رژیمی ما آماده است با کشک و بقیه نعنا داغ تزیین می کنیم
    من بخاطر اینکه روغن کمتری استفاده کنم پیاز و سیر با هم تفت دادم شما می تونید جدا هم تفت بدید.

    لینک این مطلب در وبلاگم http://hotpot.ir/post/206
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان