پان اسپانیا قالبی
مواد لازم
گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
آرد ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱ تا ۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۱۵۰ گرم
خیلی خیلی خوشمزه است
شکررا به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط را بمدت کوتاهی با همزن بزنید.
نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید.
شیر را داخل قابلمه ریخته و مخلوط نشاسته وشیر را به آن اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر باقیمانده اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه مخلوط آرد و شیر اضافه کنید.
مخلوط کلیه مواد فوق را روی شعله ملایم قرار داده و آن را هم بزنید تا غلیظ. شود.
کره و وانیل را مخلوط غلیظ شده اضافه کنید.
در انتهای کار و بعد از خاموش کردن شعله، خامه را به مخلوط اضافه کنید.
یک ردیف بیسکویت پتی بوررا در ته ظرف مورد نظر چیده و مایه بالا را بر روی آن می ریزیم. سپس ردیف دیگری از بیسکویت را بر روی مایه چیده و مقداری مغز گردو بر روی آن می پاشیم. بر روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را بطور دلخواه تزئین می کنیم.من چون برای شب یلدا درست کردم با تزیین برش هندوانه با شکر رنگی بود.
نکته:هرچی تویخچال بمونه خوشمزه تر میشه حداقل یه 10 ساعت باید بمونه.
آموزش مرحله با مرحله با عکس رو اینجا ببینید
http://hotpot.ir/post/125