آهو :
در الگوی بالاتنه حلقه ی گردن رو از گوشه ی گردن به اندازه ی 4 سانتی متر به سمت بالا امتداد بدید ( خط قرمز ) .
انتهای خط سرشانه رو به انتهای قرمز وصل کنید ( خط سبز ) .
دقت کنید که در این مرحله طولِ خط سبز و خط سرشانه ( خط بنفش ) باید با هم برابر باشن و اگه تو الگو خط سبز طول بلندتری داره باید از حلقه ی گردن کوتاهش کنید تا هم اندازه ی خط بنفش بشه .
الگوی بالاتنه به همین شکل روی دولای بسته ی پارچه برش میخوره و مقداری که به حلقه ی گردن اضافه کرده بودید در مرحله ی دوخت تبدیل به پیلیهای ریزی در حلقه ی یقه روی خطوط زرد میشه .
بعد از الگوسازی و برش بهم بگو تا دوخت نوارِ جلوی این مدلو برات توضیح بدم چون دوختش نکته داره .


سلام عزیزم الگو این لباسو با الگو پنسدار متد متریک کشیدم چون می خواستم اندامی بشه
در اصل می خوام یه پیراهن آستین بلند بدوزم که زیپش تو پهلو بخوره و قسمت یقه و جلوش فقط مثل این بلوزه و از کمر کمری می خوره و دامن پیله دار داره
الگورو هم چون پنس دار بود به این صورت کشیدم که مقدار ۲.۵ سانت از پنس رو دادم تو پیله اول یقه و بقیه هم منتقل کردم به پنس زیر سینه و پیله دوم یقه رو که به سرشانه نزدیک بود یه برش دادم از یقه به حلقه آستین و ۲.۵ سانت اوزمان دادم به برش و چون پارچه پشت و روش تفاوتی نداشت به خط وسط جلو یه ۳ سانت و یه دو سانت اضافه کردم برای حالت وسط جلو به نظرتون کارم درست بوده؟
و این که تو دوخت وسط جلو موندم چجوریه؟
لبه هارو بدم تو زانفیکس کنم یا روشش چیز دیگه ایه؟
