مواد لازم برای تزیین کیک تولد با خامه

خامه فرم گرفته : ۴۰۰ گرم

کیک اسفنجی : ۱ عدد

توت فرنگی : نیم کیلو

پودر ژله توت فرنگی : ۱ بسته

شربت بار :۱ لیوان

نحوه تزیین کیک تولد با خامه و میوه و ژله

ابتدا کیک اسفنجی را با یک چاقوی تمیز به ۲ قسمت برش دهید سپس با شربت بار روی لایه های کیک را مرطوب کنید در صورت نداشتن شربت بار می توانید از آبمیوه نیز استفاده نمایید

حالا روی لایه های کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید (نحوه فرم دهی خامه در سایت قبل اموزش داده شده است) و در ظرفی که می خواهید کیک را در آن قرار دهید مقدار کمی خامه بریزید تا در هنگام تزیین کیک حرکت نکند

سپس دور ظرف کیک را کاغذ روغنی قرار دهید تا اطراف ظرف در هنگام تزیین تمیز بماند سپس لایه اول کیک را در ظرف بگذارید و بعد دور لایه کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید تا در زمان ریختن ژله روی لایه کیک ژله به بیرون نریزد

در این مرحله از تزیین کیک با خامه ژله را در ۱ لیوان آبجوش حل کنید و بعد ¼ لیوان آب سرد و چند تکه یخ در ظرف ژله بریزید و هم بزنید تا ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسد بعد از اینکه ژله به غلظت مورد نظر رسید تکه های یخ را بیرون بیاورید و از توت فرنگی های خرد شده مقداری را در ژله بریزید

سپس مقداری از ژله که نیم بند شده است یعنی کاملا بسته نشده است را روی لایه کیک بریزید و با پشت قاشق روی توت فرنگی ها و ژله بکشید تا صاف شوند سپس کیک را برای مدت کمی (چند دقیقه) در یخچال بگذارید دقت کنید ژله نباید بسته شود

بعد از چند دقیقه کیک را از یخچال بیرون آورید و لایه دوم کیک را از قسمتی که خامه کشی کرده اید روی لایه زیرین قرار دهید وبعد به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود

حالا کیک را از یخچال خارج کنید و کاغذهای اطراف کیک را جدا کنید و روی سطح کیک را با شربت مجددا مرطوب کنید و با خامه سطح کیک را خامه کشی کنید اطراف کیک را با ترافل های رنگی بپوشانید

روی کیک را نیز با ماسوره شکوفه بزنید و با توت فرنگی تزیین کنید