خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    سوپ خامه😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر
    جوپوست کنده 1استکان
    عدس نصف استکان
    پیاز (خردشده) 1عددبزرگ
    سبزی (سوپی) 2استکان
    هویج (ریزشده) 2عددمتوسط
    خامه (صبحانه) 1بسته بزرگ
    نمک به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:
    جوپوست کنده را ازشب قبل خیس کرده و با پیاز ریز شده میگذاریم تا2ساعت بپزند،سپس هویج ریزشده را اضافه میکنیم و پس ازنیم ساعت عدس راکه قبلاخیس کرده ایدرا اضافه میکنیددرحدود نیم ساعت باید اجازه دهید مواد بجوشند.پس ازآن سبزی سوپی یاجعفری را اضافه میکنیم پس از اطمینان ازپخت سبزی نمک راریخته وپس ازیک ربع سوپ راخاموش میکنیم وخامه را ابتدا با کمی آب جوش رقیق کرده و کم کم اضافه و خیلی سریع هم میزنیم تا بنرد.سوپ آماده سرو است سوپ خیلی خوشمزه ای میشه بهتون توصیه میکنم درست کنید.

    🚦نکات:
    1)اگرخامه کم بودمیتوانید شیرجوشیده هم همراه خامه اضافه کنید.
    2)در صورت تمایل از همان ابتدا مواد را به جای اب در شیر خیس کرده و با شیر بپزید تا سوپ شما خوشمزه تر شود.
    3)میتوانید عدس را حذف کرده و به جای آن از ذرت یا کرفس ریز شده استفاده کنیم.
    4)میتوانید داخل سوپ مقداری زعفران ریخته یا کمی شیره انگور بریزید تا سوپ مزه شیرینی داشته باشد(مناسب کودکان)
    5)در صورت تمایل پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید و بعد به سوپ اضافه کنید.
    6)این سوپ را با گندم درسته و بدون پوست هم میتوان تهیه کرد.
    7)در صورت تمایل مقداری مرغ یا گوشت پخته شده و ریش شده به سوپ اضافه کنید.
    8)اضافه کردن مقداری قارچ ریز شده به سوپ آن را خوشمزه تر میکند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان