خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    آش جو ملایر

    ✍مواد اولیه : برای 5 نفر

    فلفل به میزان لازم

    نمك به میزان لازم

    پیاز (سرخ شده) نصف پیمانه

    كشك (رقیق شده و جوشیده) 2پیمانه

    آب قلم 8پیمانه

    حبوبات (شامل نخود و لوبیا) نصف پیمانه

    جو (پوست كنده) یك و نیم پیمانه

    زردچوبه به میزان لازم

    نعنا به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیس‌خورده و نمك را اضافه كرده و می‌گذاریم تا جو خوب پخته شود.حبوبات را جداگانه آبپز میكنیم تا آب آنها كاملا تبخیر شود.بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه كرده و پیاز سرخ شده را كه با زردچوبه و فلفل تفت داده‌ایم، به آش می‌افزاییم و می‌گذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب‌دار شود.10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، كشك را اضافه كرده و در آخر در ظرف دلخواه كشیده، با كشك و نعنا داغ روی آن را تزیین می‌كنیم. 

    🚦 نكات:

    1)این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید كمی اسفناج یا سبزی اش به آن اضافه كنید. 

    2)هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود. 

    3)برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمك روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی كرده و مواد را یك بار از صافی رد كنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط كن بریزید. 

    4)حتما كشك را به مدت 20 دقیقه بجوشانید. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان