خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۱۷:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    #آش_شیله_عدس

     

    کدبانوهای تبریزی آش‌های خوشمزه‌ای دارند که شیله عدس یکی از آنهاست. آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم  پخته می‌شود.

     

    🔹مواد لازم برای 4 نفر

     .  عدس  :   1 پیمانه

     .  برنج  :  2 /1 پیمانه 

     .  پیاز   : ۲ عدد

     .  گوجه‌فرنگی : 3 عدد 

     .  آب مرغ   : ۲ لیوان

     .  بلغور گندم   :  2 /1 پیمانه 

     . تره  : 1 پیمانه 

     .  نمک ، فلفل و زردچوبه  :  به میزان لازم 

     

    🔸 طرز تهیه :

    1.  برنج و بلغور را خیس کنید و کنار بگذارید.

    2. حالا پیازها را نگینی خرد کنید و روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.

    3. آب مرغ را با دو لیوان آب جوش روی پیازها بریزید.

    4.  حالا عدس‌ها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

    5. وقتی عدس پخت، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید.

    6. وقتی برنج و بلغور خوب پخت تره خرد شده و گوجه‌فرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.

    ☀️ نکته

    این آش را باید مدام هم بزنید. برنج و بلغور زود ته می‌گیرد.

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ چدار و بروکلی 

    مواد لازم برای۴ نفر

    آرد   ۱/۴ پیمانه

    سیب زمینی متوسط خرد شده   ۱ عدد

    پیاز کوچک ریز خرد شده   ۱ عدد

    شیر (کم چرب)   ۱ پیمانه

    پنیر چدار رنده شده   ۱ پیمانه

    جوز تازه رنده شده   ۱/۴ قاشق چای خوری

    آب مرغ کم نمک   ۳ پیمانه

    روغن   ۱ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم

    کلم بروکلی   ۱ دسته

    طرز تهیه

    ۱- برای تهیه سوپ چدار و بروكلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد كرده و گل آن را كنار بگذارید. 

    ۲- در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و 7 تا 10 دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند. 

    ۳- آرد را اضافه كنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را كم كنید. (10 تا15 دقیقه) 

    ۴- در همین حال، گل كلم بروکلی و 1/2 پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.

    ۵- زمانیكه گل ها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید. 

    ۶- خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه كنید و سوپ را سرو نمایید

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ پیازچه 

    چي لازم دارم:

    آب‌ مرغ يک ليوان

    پيازچه 200 گرم

    قارچ 150 گرم

    هويج دو عدد

    جو پرک 1/5 پيمانه

    شير يک ليوان

    خامه سه قاشق سوپخوري

    آبليمو، نمک و زردچوبه به ميزان لازم

    چطور بپزم:

    ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند ليوان آب روي حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه مي‌‌کنيم. در انتها قارچ‌ها و پيازچه‌هاي خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه مي‌‌دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن‌گاه شير را اضافه کرده بعد از ده دقيقه خامه‌ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش مي‌‌کنيم.

    سوپ را در ظرف مناسب کشيده و آبليمو را به آن اضافه مي‌‌کنيم. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آش_عدس_و_انار آش محلی شهرکردی هاست

    بهترین آش برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش طعم که می‌تواند یک شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.

    مواد لازم برای آش عدس و انار برای 4 نفر :

     سبزی آش500 گرم عدس1 پیمانه برنج2 پیمانه انار خشک1 پیمانه پیاز1 عددسیر4 حبه نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن به میزان لازم

    طرز تهیه آش عدس و انار :

    پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.

    حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.

    در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.

    حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

    وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد. نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آش کلم قمری ( یک آش طبی)

    کشک: ۲۰۰ گرم

    عدس: ۶۰ گرم

    لپه: ۶۰ گرم

    بلغور گندم: ۱۰۰ گرم

    کلم قمری: ۳۰۰ گرم یا ۲ عدد

    عصاره قلم استخوان یا آب‏ گوشت: یک پیمانه

    آب: ۵ لیوان

    گوشت قیمه‏‌ای: ۱۵۰ گرم

    پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ‏ خوری

    نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه

    سیر: ۳ حبه

    نعنا: داغ به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا پوست کلم قمری‏‌ها را گرفته، می‏‌شوییم و به شکل مکعبی و یا مثلثی خرد می‏‌کنیم.

    سپس آن را داخل یک ماهیتابه به همراه کمی روغن و زردچوبه می‌‏ریزیم و کاملاً سرخ می‌‏کنیم تا بوی بد آن گرفته شود.

    حبوباتی که از قبل حدود ۳ ساعت خیس کرده‌‏ایم به همراه بلغور گندم را شسته با عصاره ی قلم در قابلمه می ‌ریزیم و آب را به آن اضافه می‌کنیم.

    شعله‌ی گاز را روی حرارت زیاد گذاشته بعد از آن که آب آن به جوش آمد کلم قمری را اضافه نموده و شعله را ملایم می‏‌کنیم.

    گوشت قیمه‌ای را که از قبل با فلفل سیاه و زردچوبه تفت داده‏‌ایم و پخته شده است به آش اضافه می‌‏کنیم و می‌گذاریم تا آش کاملا جا بیافتد.

     بعد از آن که مواد کاملا پخته شد نیمی از پیاز داغ را که با سیر تفت داده و نیمی از کشک را داخل آش می‌ریزیم و اجازه می‏دهیم تا ۲۰ دقیقه بجوشد.

    این آش باید به قدری بپزد که مواد داخل آن کمی معلوم باشد و تقریبا له شده شود.

     در آخر آش را داخل ظرف ریخته روی آن را با کشک، نعنا داغ، چند تکه از قیمه و چند عدد کلم قمری که برش زده‌ایم و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

    🍲در قدیم کلم را داروی شفابخش و جوانی می‌دانستند. کلم قمری دشمن سرطان ریه و لوزالمعده است برای سنگ کلیه مناسب است، دارای ویتامین‌های B6, C, B,A و دارای مواد معدنی مثل کلسیم و پتاسیم می‌باشد. ملین است، به ‏خاطر داشتن گوگرد و کلسیم برای رشد ناخن و مو مناسب است.

    این آش را به‏ خاطر خواص بسیار آن برای کودکان پیشنهاد می‌‏شود

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ هویج مراکشی

    مواد اولیه : (برای 4 نفر)

    آب مرغ 2.5 فنجان (کم نمک)  

    نمک به مقدار لازم  

    زیره 2.5 قاشق چای خوری  

    آبلیمو 1 قاشق چای خوری  

    عسل 1 قاشق غذاخوری  

    هویج 450 گرم (خرد شده)  

    کره 55 گرم  

    پیاز  1 فنجان (پیاز سفید - خرد شده)  

    فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری  

    ماست 120 گرم  

    فلفل سیاه به مقدار لازم  

    طرز تهیه:

    کره را داخل یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید تا آب شود. سپس پیاز را به مدت دو دقیقه تفت دهید و با هویج مخلوط کنید و آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش آورید. بعد حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید، بگذارید به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد تا هویج نرم شود. 

    زیره را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید تا تست شود سپس وقتی خنک شد آن را آسیاب کنید. 

    سوپ را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید و له کنید. سپس به ماهی تابه برگردانید و با عسل، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. 

    سوپ را داخل کاسه بریزید، ماست را روی سوپ پخش کنید و روی آن زیره را پراکنده کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    سوپ_پیازچه 

    چي لازم دارم:

    آب‌ مرغ يک ليوان

    پيازچه 200 گرم

    قارچ 150 گرم

    هويج دو عدد

    جو پرک 1/5 پيمانه

    شير يک ليوان

    خامه سه قاشق سوپخوري

    آبليمو، نمک و زردچوبه به ميزان لازم

    چطور بپزم:

    ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند ليوان آب روي حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه مي‌‌کنيم. در انتها قارچ‌ها و پيازچه‌هاي خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه مي‌‌دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن‌گاه شير را اضافه کرده بعد از ده دقيقه خامه‌ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش مي‌‌کنيم.

    سوپ را در ظرف مناسب کشيده و آبليمو را به آن اضافه مي‌‌کنيم. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    اشکنه_سیب_زمینی

    مواد لازم:

     پیاز : یک عدد بزرگ

     تخم مرغ : 3 عدد

     روغن : 4 قاشق غذاخوری

    سیب زمینی : 2 عدد متوسط

     آرد گندم : یک قاشق غذاخوری سر پر

     زردچوبه : یک قاشق چایخوری

     شنبلیله خشک : یک قاشق غذاخوری سرخالی

     نمک و فلفل : به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    اشکنه سیب زمینی غذای لذیذ و خوشمزه است. ساده و سریع تهیه میشود و می توانید برای پیش غذا  یا به عنوان شام سبک خانواده تان بپزید.

    برای پخت اشکنه سیب زمینی یک دیگچه انتخاب کنید و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت دهید.

    وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه را به آن اضافه کنید. حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید.

    تا سه چهارم دیگچه را آب جوش بریزید.

    آرد را با حدود نصف استکان آب سرد مخلوط کنید (حتما آب سرد بریزید که آرد گوله نشود) و به پیاز داغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا آرد کاملا در آب و پیاز داغ حل شود.

    سیب زمینی ها را که پوست کندید و به صورت مکعبی ریز خرد کردید به دیگچه اضافه کنید. و در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت بپزد.

    پس از نیم ساعت پخت حرارت اجاق را زیاد کنید و بگذارید محتویات قابلمه خوب بجوشد، حال تخم مرغ ها را یکی یکی در اشکنه بشکنید.

    تا ده دقیقه اصلا به آن دست نزنید تا تخم مرغ ها به صورت تک تک کاملا ببندد.

    در آخر شنبلیله خشک را اضافه کنید و بگذارید اشکنه سیب زمینی با در بسته حدود پنج دقیقه بجوشد.

    اشکنه سیب زمینی آماده است آن را در ظرف مخصوص سوپ بریزید و با نان تازه و سبزی خوردن سرو نمائید. 

    نکته :شنبلیله عطر بسیار خوبی دارد. نکته مهم اینست که در آخر آب اشکنه زیاد نباشد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    آش اوماج   (کرمان)

    🔴مواد لازم

    1 پیمانه اوماج

    0.5 کیلو سبزی آشی

    2 قاشق غذاخوری پیاز داغ

    3 حبه سیر

    150 گرم عدس

    150 گرم لوبیا چشم بلبلی

    1 عدد تخم مرغ 

    نمک و فلفل : به مقدار لازم 

    زردچوبه : به مقدار لازم 

    طرز تهیه

    * لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود.

    * عدس را اضافه کرده و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.

    * بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد ریخته و اماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا اماج‏‌ها به هم نچسبند.

    * بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم ‌مرغ را بشکنید و کم‏ کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.

    * سپس در ظرف کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

    طرز تهیه اماج

    یک پیمانه آرد را با یک قاشق چای‌خوری نمک مخلوط نمایید و الک کنید.

    ⚠️به 2 روش اماج تهیه می ‏شود

    روش اول

    آرد را کف سینی بریزید و با دست ‌تان که در کاسه ‏ی آب فرو برده‌‏اید روی آرد بپاشید و کف دست را روی آرد حرکت دهید.

    حالا دست‌های‌تان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده دانه‌های خمیری ریز و نامنظمی درست کنید به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یک لیوان اماج درست شود.

    سپس اماج ‌ها را کف سینی بریزید و داخل فر با در باز به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خشک شود.

    روش دوم

    این روش ساده بدین صورت است که یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب کرده در ظرفی بریزید و آب را کم‏ کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبد.

    سپس خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اماج‏ هایی را که به این روش تهیه می‏‌شود با فاصله رنده کنید.

    سینی را به‏ مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یا در مقابل آفتاب قرار دهید تا نیم خشک شود و در آش بریزید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آش_شله_قلمكار 

    مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

    گوشت نيم کیلو

    سبزی آش 1 کیلو

    عدس 1 استکان

    نخودنصف استکان

    لوبیا سفیدنصف استکان

    برنج2استکان

    پیاز 2 عدد

    نمک  به میزان کافی

    فلفل به میزان کافی

    زردچوبه به میزان کافی

     

    طرز تهیه :حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ قارچ جو پرک پیش غذایی مناسب و خوشمزه در این روزهای سرد است .

    سوپ_جو_پرک

    آماده سازی : 15 دقیقه  

    پخت : 30 دقیقه  

    موردمصرف : پیش غذا  

    مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ جو پرک برای 3 نفر :

     پیاز خرد شده 1 عدد

    سیب زمینی خرد شده  1 عدد

     هویج خرد شده 2 عدد

     جو پرک خیس شده 1 پیمانه

    عصاره مرغ 2 عدد

    قارچ خرد شده 1 پیمانه

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه سوپ قارچ جو پرک :

    ابتدا پیاز را در روغن تفت داده بعد سیب زمینی سپس هویج را اضافه میکنیم.

    بعد قارچ را میریزم، تفت داده تا کاملا آب آن تمام شود سپس عصاره مرغ را اضافه و حدود 3 لیوان آب میریزیم تا مواد شروع به جوشیدن و پختن کند.

    بعد از اینکه هویج تقریبا پخته شد جوپرک را اضافه می کنیم مدت زمان زیاد نمی برد چون از قبل خیس بوده است.

    سپس نمک ، فلفل و آبلیمو و همین طور جعفری را می ریزیم بعد از چند دقیقه می گذاریم با حرارت کم سوپ آماده شود. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    با پاپیون‌های کوچک سوپ درست کنید

    در صورت تمایل , از عدس خشک به جای کنسرو آن استفاده نمایید.

    سوپ پاستا و عدس سوپی است که در طرز تهیه آن پاستا به کار رفته است, در این دستور از نوع فارفالین, پاستای پاپیونی کوچک استفاده شده است.

     

    مواد لازم :

     

     ژامبون , نگینی خرد شده : 4 برش

     پیاز , خرد شده : 1 عدد

     سیر , کوبیده شده : 2 حبه

     ساقه کرفس , خرد شده : 2 عدد

     پاستا فارفالین یا اسپاگتی به تکه های کوتاه خرد شده : 50 گرم

     کنسرو عدس , آبکش شده : 400 گرم

     عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت : 2 پیمانه

     نعناع تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    1. ژامبون را به همراه پیاز , سیر و کرفس داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید . به مدت 4 تا 5 دقیقه مواد را حرارت دهید و مدام هم بزنید تا پیاز نرم شده و رنگ ژامبون شروع به قهوه ای شده نماید .

    2. پاستای خشک را به ماهیتابه افزوده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود .

    3. عدس و عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت را به مواد افزوده و بگذارید مخلوط به جوش بیاید . سپس حرارت را کم نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه مواد را بپزید تا پاستا به خوبی نرم شود .

    4. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نعناع خرد شده ی تازه را به آن بیافزایید .

    5. سوپ را داخل کاسه های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .

    توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :

    در صورت تمایل , از عدس خشک به جای کنسرو آن استفاده نمایید , عصاره سبزیجات یا گوشت را قبل از اضافه نمودن پاستا داخل ماهیتابه ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع مواد را بپزید تا عدس ها نرم شوند . آنگاه پاستا را اضافه نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ رژیمیِ مرغ و پاستا

     این #سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، پیاز و فلفل دلمه ای می باشد. سبزیجات را هم می توانید به صورت منجمد استفاده کنید و هم تازه.

    📝مواد لازم:

    ✅اسپری پخت، یا مقداری روغن

    ✅170 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سینه مرغ، که به اندازه های کوچک تکه تکه شده باشد

    ✅225 گرم میکس سبزیجات قطعه قطعه شده، کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای

    ✅یک فنجان هویج که به شکل خلال ریز درآمده باشد

    ✅یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    ✅7 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

    ✅یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار

    #سوپ_مرغ_پاستا  #رژیمی 

    روش پخت:

    یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان، مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش. پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت 8 دقیقه و یا تا زمانی که پاستا بپزد روی شعله نگهش دارید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    آش_کشک 

    ⭕️ بعد از اینكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

     

    🌿 مواد لازم :

     

     نخود   نصف لیوان

     لوبیا سفید   نصف لیوان

     برنج   100 گرم

     كشك   چهار قاشق غذاخوری

     پیاز متوسط   1 عدد

    گوشت چرخ كرده  150 گرم

    سیر داغ  به مقدار لازم

     

     

    🌿 طرز تهیه :

     

    ابتدا نخود  و لوبیا را می پزیم .

     

    سپس برنج را اضافه می كنیم.

     

    بعد از اینكه برنج پخت،  گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

     

    در آخر كشك را اضافه می كنیم.

     

    برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    آش کلم قمری ( یک آش طبی)

    کشک: ۲۰۰ گرم

    عدس: ۶۰ گرم

    لپه: ۶۰ گرم

    بلغور گندم: ۱۰۰ گرم

    کلم قمری: ۳۰۰ گرم یا ۲ عدد

    عصاره قلم استخوان یا آب‏ گوشت: یک پیمانه

    آب: ۵ لیوان

    گوشت قیمه‏‌ای: ۱۵۰ گرم

    پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ‏ خوری

    نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه

    سیر: ۳ حبه

    نعنا: داغ به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا پوست کلم قمری‏‌ها را گرفته، می‏‌شوییم و به شکل مکعبی و یا مثلثی خرد می‏‌کنیم.

    سپس آن را داخل یک ماهیتابه به همراه کمی روغن و زردچوبه می‌‏ریزیم و کاملاً سرخ می‌‏کنیم تا بوی بد آن گرفته شود.

    حبوباتی که از قبل حدود ۳ ساعت خیس کرده‌‏ایم به همراه بلغور گندم را شسته با عصاره ی قلم در قابلمه می ‌ریزیم و آب را به آن اضافه می‌کنیم.

    شعله‌ی گاز را روی حرارت زیاد گذاشته بعد از آن که آب آن به جوش آمد کلم قمری را اضافه نموده و شعله را ملایم می‏‌کنیم.

    گوشت قیمه‌ای را که از قبل با فلفل سیاه و زردچوبه تفت داده‏‌ایم و پخته شده است به آش اضافه می‌‏کنیم و می‌گذاریم تا آش کاملا جا بیافتد.

     بعد از آن که مواد کاملا پخته شد نیمی از پیاز داغ را که با سیر تفت داده و نیمی از کشک را داخل آش می‌ریزیم و اجازه می‏دهیم تا ۲۰ دقیقه بجوشد.

    این آش باید به قدری بپزد که مواد داخل آن کمی معلوم باشد و تقریبا له شده شود.

     در آخر آش را داخل ظرف ریخته روی آن را با کشک، نعنا داغ، چند تکه از قیمه و چند عدد کلم قمری که برش زده‌ایم و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

    🍲در قدیم کلم را داروی شفابخش و جوانی می‌دانستند. کلم قمری دشمن سرطان ریه و لوزالمعده است برای سنگ کلیه مناسب است، دارای ویتامین‌های B6, C, B,A و دارای مواد معدنی مثل کلسیم و پتاسیم می‌باشد. ملین است، به ‏خاطر داشتن گوگرد و کلسیم برای رشد ناخن و مو مناسب است.

    این آش را به‏ خاطر خواص بسیار آن برای کودکان پیشنهاد می‌‏شود

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    دستور پخت سوپ سبزيجات مناسب سرماخوردگی

     سوپ سبزيجات,طرز تهیه سوپ های مخصوص سرماخوردگی

    طرز تهیه سوپ سبزیجات مخصوص سرماخوردگی :

    در قابلمه آب مرغ را ريخته سپس هويج نگينى خرد شده ، سيب زمينى نگينى خرد شده ، كرفس ريز شده ، سير ريز خرد شده را اضافه كرده و ميگذاريم يك ساعت بپزد بعد برنج شسته شده و جعفرى خرد شده و آب ليموترش و رب را اضافه كرده و ميگذاريم جا بيفتد.

    سپس سوپ را ميكس كرده و به آن ورميشل اضافه كرده و اجازه ميدهيم ورميشل پخته شود . ( در صورت تمايل ميتوانيد همراه با هويج و سيب زمينى ، شلغم هم اضافه كنيد )

  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    سوپ ونیزی

    مواد لازم:
     گوجه فرنگی: 3 عدد درشت
     فلفل سبز: یک عدد متوسط
     پیاز: یک عدد متوسط
     رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
     سربرگ ریحان: 50 گرم
     جوز هندی: 4 گرم
     دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

    روش تهیه:

    برای تهیه این سوپ در آغاز پوست گوجه فرنگی را جدا کرده به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب ریخته و بر روی شعله حرارت می‌دهیم، پس از گذشت 15 دقیقه حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از اندکی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را  در میکسر ریخته و خوب هم می‌زنیم، سپس میکس مواد را در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و سپس جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را نیز به موادمان اضافه کرده و پس از گذشت 10 دقیقه و پختن، ترکیب شدن و عطر آگین شدن سوپ آن را از روی شعله برداشته و در کاسه سوپ خوری کشیده  و میل کنید.

    نکته آشپزي:

    دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلظت پیدا کردن آن است.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ رژیمی کرفس و هویج

    سوپ یکی از بهترین گزینه ها برای یک شام سبک زمستانی است. مواد به کار رفته شده در این سوپ بسیار کم کالری بوده و به همین دلیل یک شام کم کالری و رژیمی است.

     

    مواد لازم برای سوپ کرفس و هویج :

    روغندو قاشق غذاخوریکدو حلوایینصف کدو به صورت مکعبی شدههویجیک عدد تکه تکه شده کرفسدو شاخه خرد شدهپیازیک عدد خرد شدهسیب زمینییک عدد خرد شدهسیر4 حبه کاملا ریز شدهآب سبزیجات4 پیمانهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمپیازچهدو قاشق غذاخوری خرد شده

    طرز تهیه سوپ کرفس و هویج :

    روغن را در قابلمه بریزید.

    کدوهای مکعبی شکل، هویج، کرفس، سیب زمینی و پیاز را در روغن حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود.

    سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

    آب سبزیجات را روی آن ها بریزید.

    قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.

    سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه آرام آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شود.

    نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.

    در صورت دلخواه با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن رادر ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده اید، بریزید.

    روی آن را با کرفس و پیازچه های خرد شده تزیین کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    سوپ تره فرنگی

    مواد لازم : تره فرنگی ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری 

    سیب زمینی متوسط ۱ عددرنده شده  

    هویج متوسط ۱ عدد رنده شده 

    قارچ ۴ عدد 

    نمک‌وفلفل به میزان دلخواه 

    خامه دوقاشق 

    جو پرک نصف لیوان 

    مرغ یک تکه

     ابتدا یک تکه مرغ را باپیاز وبرگ بو بپزید بعد جو پرک وبقیه مواد رااضافه کنید تا بپزد قارچ را ۱۰ دقیقه آخر اضافه کنید ،خامه هم در انتها اضافه می شود مرتب به هم بزنید تا نبرد بعد دوقاشق ارد یانشاسته ذرت به سوپ خود اضافه کنید تا لعاب دارشود ،

    این سوپ بسیارخوشمزه است امتحان کنید .

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    سوپ سبزیجات

    مواد لازم : 🍇 

    تره فرنگی تمیز شده :    2 عدد

    کرفس ریز خرد شده :    2 ساقه

    سیر قیمه قیمه شده :    2 عدد

    روغن زیتون :    1 قاشق سوپ خوری

    آب مرغ :    400 گرم

    گوجه فرنگی خرد شده :    2 عدد

    ریحان، نمک و پونه کوهی :    به مقدار لازم

    کلم خرد شده :    4 پیمانه

    کدوی متوسط خرد شده :    2 عدد

    اسفناج :    150 گرم

    جعفری ریز خرد شده :    نصف پیمانه

    سرکه :    2 قاشق سوپ خوری

    دستور تهیه : 🍲

    1-    در قابلمه ای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود 10 دقیقه را تا وقتی که تغییر رنگ نداده است تفت می دهیم

    2-    سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه می کنیم می گذاریم تا به جوش آید

    3-    شعله را کم کرده تا 5 دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه میکنید

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان