خانه
113K

انواع خورشت

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۵/۵/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خورش سیر قیمه  

      

    مرغ   4قطعه 

    لپه   1پیمانه 

    رب گوجه فرنگی   1قاشق مرباخوری 

    نمك   به میزان لازم 

    فلفل   به میزان لازم 

    روغن   به میزان لازم 

    برگ سیر (تازه و خرد شده)   300 گرم 

    زعفران (اختیاری)   به میزان لازم 

    پیاز   1عدد 

     

    قیمه سیر یا همان خورش قیمه با برگ سیر از غذاهای بسیار خوشمزه ایست كه در طعم بسیار جدید و خوشمزه ای دارد.این غذا به دلیل وجود برگ سیر عطر فوق العاده خوشایندی دارد.برگ سیر پخته نقش كاهش‌دهنده كلسترول خون را دارد، آن را رقیق كرده و از تشكیل لخته‌های خون جلوگیری خواهد کرد.

    طرز تهیه

    ابتدا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ میكنیم و سپس پیاز را نگین خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و خوب سرخ میكنیم .مرغ ها را به قطعات ریز خرد كرده و به پیاز اضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم.برگ سیر های تازه را شسته و خرد میكنیم و به مرغ اضافه كرده و ادویه را هم می افزاییم.رب و زعفران را به مواد اضافه كرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه كرده و هم میزنیم.حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را كم میكنیم تا حسابی جا بیفتد.

    نكات:

    1)بهتر است با این خورش برنج كته استفاده شود.

    2)حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را بجوشانید و آبش را خالی كنید.

    3)در صورت تمایل كمی هم ابغوره به خورش اضافه كنید.

    4)بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج است كه اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت.

    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان