خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاناكوتاي شكلاتي

    مواد لازم:

    شیر 2 پیمانه

    خامه صبحانه 1/4 پیمانه

    پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری

    شکر 6 قاشق سوپخوری

    پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات 20 گرم

    طرز تهیه:

    پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماري حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

    خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

    این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .

    بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدين، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه هاي دسر رو به با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه. 

    براي تزيين ميتونيد از شكلات تخته اي كه روي حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روي پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خارج نشه. نيم ساعت هم براي سفت شدن شكلات داخل يخچال بزارید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان