کسرول٨لایه
مواد لازم برای۸ نفر
نمک و فلفل از هر کدام ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
اسفناج ۲۲۵ گرم
پیاز خرد شده ۱/۳ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
خامه ترش (طرز تهیه موجود است) ۱ بسته
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق چای خوری
کنسرو گوجه فرنگی ۲ قوطی
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
نودل ۳ پیمانه
طرز تهیه
۱- کف ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. نودلها را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده را تفت دهید تا رنگش عوض شود. چربی آن را بگیرید.
۳- گوجهفرنگیها، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیمجوش شود.
۴- در یک کاسه متوسط، خامه ترش و پنیر خامهای را با همزن برقی مخلوط کنید. شیر و پیاز را اضافه کنید. یک لایه نودل کف ظرف پیرکس قرار دهید.
۵- نیمی از مایه گوشت را روی آنها بریزید، روی آن نیمی از مخلوط پنیر و همه اسفناجها را بریزید.
۶- همین مراحل را دوباره تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند. پنیر خامهای باقی مانده را در یخچال نگهدارید.
۷- روی ظرف را با فویل بپوشانید. در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کردهاید و گرم شده است، مواد را 45 دقیقه بپزید.
۸- فویل را بردارید، یک لایه پنیر خامهای بریزید. سپس یک لایه پنیر چدار بریزید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرها آب شوند.
سایر نکات
این کسرول با پنیر، اسفناج و گوشت چرخکرده تهیه میشود. زمان تهیه و پخت آن حدود دو ساعت زمان میبرد اما ارزشش را دارد.