خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسركازان ديبي

     اولیه: برای 4 نفر

    شیر 8 لیوان

    شکر 3 لیوان

    نشاسته 3 قاشق غذاخوری

    آرد 1 قاشق غذاخوری

    کره 1 قاشق غذاخوری

    دارچین (جهت تزیین) به میزان دلخواه

    طرز تهيه

    شیر و شکر را در ظرفی بجوشانید. نشاسته و آرد را در ظرفی با آبسرد حل کرده و به شیر و شکر اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا خودش را بگیرد ( کمی شل تر از خامه ). خاموش کنید در ته ظرفی پیرکس کره بمالید و پودر شکر پاشیده و مواد تان را روی آن بریزید . ظرف پیرکس را روی اجاق بگذارید و با حرارات اجاق شکر ته ظرف را ( تمام ظرف را ) کاراملایزه کنید. 

    ظرف را 3 ساعت بیرون و بعد 2 ساعت در یخچال نگه دارید

    بعد از خنک شدن به صورت طولی بریده و به صورت شکل از انتها لوله کرده و روی آنها دارچین پاشیده و سرو کنید.

    نکته : 

    برای کاراملایزه کردن شکر ، ظرف مواد را روی اجاق جابه جا کنید تا همه جای دسر کاراملایزه شود

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان