خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تافی_کاراملی_شکلاتی

    مواد لازم :

    1 لیوان شکر

    1 قوطی شیر عسلی

    1 قاشق کره

    1 لیوان شکلات 

    طرزتهیه:

    شکلات را به روش بن ماری اب کنید و اگر قالب گرد کوچک شکلات دارید داخل ان بریزید یا با قاشق چایخوری روی کاغذ روغنی بچکانید تا شکل گرد به خود بگیرد.داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    قالب شکلات گنبدی یا هر مدل دیگری که دارید را اماده کنید.

    شکر را داخل قابلمه ای که ضخامت کف ان زیاد باشد بریزید و روی حرارت کم قرار دهید.

    اجازه دهید شکر اب شده و به رنگ طلایی دراید.

    در طی کاراملیزه شدن شکر ان را به هم نزنید چون کریستالی میشود فقط کناره های ظرف را با دستمال مرطوب پاک کنید که ذرات کریستالی شده لبه ها وارد شکر نشود.

    شیر عسلی و کره را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند و به مدت 15 دقیقه دیگر حرارت دهید.در طی زمان حرارت دیدن مرتب هم بزنید.

    از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل قالب اماده شکلات بریزید و روی ان را صاف کنید.

    بعد از اینکه کارامل بسته شود ولی هنوز کمی نرم بود قطره های شکلاتی اماده را روی ان قرار دهید و بگذارید تا کاملا بسته شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان