خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     ژله فالوده

    ✍مواد اولیه :

    پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته

    ژله بلوبری 1 بسته

    فالوده شیرازی نیم کیلو

    بستنی وانیلی 1 لیوان

    آب داغ 3 لیوان

    🍜 طرزتهیه :

    دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار آب تا شفاف بشود. وقتی خنک شد دو لیوان فالوده شیرازی به آن اضافه میکنیم و بعد از هم زدن داخل قالب میریزیم میگذاریم در یخچال تا ببندد.ژله بلوبری را هم با یک لیوان آب داغ حل میکنیم و وقتی خنک شد بستنی را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا دو رنگ نشود. ژله آلوئه ورا که بست ژله بستنیمون رو آروم میریزیم روش و میگذاریم داخل یخچال 7 ساعت بماند تا خودش رو بگیره و کامل ببنده.

    البته از هر دو ژله مقداری اضافه میاد که بقیه اش رو در قالب مستطیل شکل میزیزیم. و بقیه ژله بستنی رو در ظرف مستطیل شکلی ریخته وقتی بست قالب میزنیم و ژله رو تزئین میکنیم.

    🚦 نکته:

    به فالوده آبلیمو نزنید چون باعث میشود ژله نبندد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان