خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سس مارگاریتا (بسیار مناسب برای تهیه دسر های میوه ای)

    ✍مواد اولیه :

    شربت آبلیمو 1/3 لیوان

    پنیر خامه ای (نرم شده) 225 گرم

    آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

    خامه (خامه پر چرب) 1/4 لیوان

    پوست لیمو ترش (رنده شده) 1 قاشق چای خوری

    🍜طرز تهیه:

    پنیر خامه ای ،شربت ابلیمو، آب پرتقال و رنده پوست لیمو را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. 

    خامه را درون یک کاسه کوچک ابتدا 15دقیقه با دور تند همزن هم بزنید و بعد با مخلوط پنیر خامه ای ترکیب کنید و روی آن را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. 

    🚦نکات:

    1)بهتر است به جای پنیر خامه ای از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.

    2)این سس را میتوانید بین دسر های میوه ای ریخته و حتی به تنهایی با میوه مخلوط کرده و به عنوان یک دسر خوشمزه مصرف کنید. 

    3)منظور از شربت آبلیمو شربت متعارفی با مخلوط آبلیمو،شکر و آب است

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان