خانه
119K

انواع سالاد

  • ۰۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سالاد اندونزی

    سالاد اندونزی & انواع سالاد


    مواد لازم

    کلم برگ سفید 250 گرم

    کلم برگ قرمز 150 گرم

    هویج 2 عدد

    سس مایونز 1 پیمانه

    سرکه 2 قاشق سوپخوری

    سویا سس 2 قاشق سوپخوری

    شکر 1 و 2/1 پیمانه

    کشمش 2/1 پیمانه

    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه:

    کلم برگ رو رشته ای باریک میکنیم. هویج رو هم رنده ریز میکنیم.
    کشمش رو 2 ساعت در آب سرد خیس میکنیم و بعد آبکش میکنیم.
    برای تهیه سس، مایونز رو در ظرفی میریزیم. حین هم زدن، سرکه، سویا سس و شکر و نمک وفلفل به اون اضافه میکنیم.

    تمامی مواد رو به سس اضافه میکنیم. و میذاریم چند ساعت توی یخچال بمونه تا سرکه توی سس، کلم ها رو نرم تر کنه.


    ***نکات

    *کلم برگ رو همین طور درسته خرد کنید، بعد بشویید تا شستنش راحت تر باشه.

    *اضافه کردن ترشی به سسها (مایونز، ماست، خامه) باید حین هم زدن باشه تا مانع بریدن سس بشه.

    *کشمش رو میتونیم به صورت میکس توی سالاد اضافه کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان