
مواد لازم:
سیب زمینی 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
خیارشور 5 عدد
سیب ترش 3 عدد
گوشت پخته 500 گرم
پنیر گودا 200 گرم
لبو 250 گرم
پیازچه خرد شده 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
سرکه 1 و 2/1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2/1 پیمانه
کاهو پیچ برای تزیین چند برگ
سس مایونز 100 گرم
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
سس مایونز، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل و شکر رو مخلوط میکنیم.
اول سیب زمینی رو اضافه میکنیم، بعد تخم مرغ، گوشت پخته، پنیر نگینی گودا، لبو، پیازچه، خیارشور، جعفری و سیب ترش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه..
در آخر برگ کاهور رو توی ظرف میذاریم و سالاد رو توش میریزیم.
***نکات:
*مواد رو به ترتیب سس خور بودن به سس اضافه میکنیم. مثلا اینجا سیب زمینی بیشتر از همه سس میخوره.
*گوشت باید فیله یا راسته جوان گوساله باشه
*برای پخت گوشت، فیله رو نگینی میکنیم و با پیاز ریز شده و کره با حرارت بالا تفت میدیم تا گوشت بپزه
*میتونیم به جای گوشت از مرغ یا ژامبون هم استفاده کنیم.
*لبو رو میتونیم فریز کنیم، پوست اون رو نباید بگیریم، درسته باید بپزیم و بذاریم توی فریزر
*برای پخت لبو حتما باید کمی شکر توی آبش بریزیم تا خوشرنگ بشه
*به جای سیب ترش می تونیم سیب معمولی هم بریزیم، ولی باید به کمی آبلیمو آغشته کنیم تا سیاه نشه