خانه
119K

انواع سالاد

  • ۰۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سالاد سیب زمینی

    سالاد سیب زمینی & انواع سالاد

    مواد لازم:

    سیب زمینی 500 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    خیارشور 5 عدد
    سیب ترش 3 عدد
    گوشت پخته 500 گرم
    پنیر گودا 200 گرم
    لبو 250 گرم
    پیازچه خرد شده 4 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
    سرکه 1 و 2/1 قاشق سوپخوری
    جعفری خرد شده 2/1 پیمانه
    کاهو پیچ برای تزیین چند برگ
    سس مایونز 100 گرم
    شکر 1 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


    طرز تهیه:

    سس مایونز، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل و شکر رو مخلوط میکنیم.
    اول سیب زمینی رو اضافه میکنیم، بعد تخم مرغ، گوشت پخته، پنیر نگینی گودا، لبو، پیازچه، خیارشور، جعفری و سیب ترش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه..
    در آخر برگ کاهور رو توی ظرف میذاریم و سالاد رو توش میریزیم.


    ***نکات:

    *مواد رو به ترتیب سس خور بودن به سس اضافه میکنیم. مثلا اینجا سیب زمینی بیشتر از همه سس میخوره.

    *گوشت باید فیله یا راسته جوان گوساله باشه

    *برای پخت گوشت، فیله رو نگینی میکنیم و با پیاز ریز شده و کره با حرارت بالا تفت میدیم تا گوشت بپزه

    *میتونیم به جای گوشت از مرغ یا ژامبون هم استفاده کنیم.

    *لبو رو میتونیم فریز کنیم، پوست اون رو نباید بگیریم، درسته باید بپزیم و بذاریم توی فریزر 

    *برای پخت لبو حتما باید کمی شکر توی آبش بریزیم تا خوشرنگ بشه

    *به جای سیب ترش می تونیم سیب معمولی هم بریزیم، ولی باید به کمی آبلیمو آغشته کنیم تا سیاه نشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان