خانه
119K

انواع سالاد

  • ۱۹:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر

    برای سرو سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر، سس را روی آن ریخته و هم بزنید

    سس سیر این سالاد سالم به آن طعم بی نظیری می دهد. فقط ۷۵ واحد کالری دارد و این سالاد سرشار از اسیدفولیک است.

    مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر :

    اسفناج خرد شده  ۱ فنجان

    سیب زمینی پخته خرد شده (در صورت دلخواه با پوست) ۲ فنجان

    نمک به مقدار لازم

    مواد لازم سس سیر:

    سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

     آبلیمو  ۱ قاشق چایخوری

    کشک کم چرب  ۲ قاشق غذاخوری

     پودر شیر ۱ قاشق چایخوری

    پودر خردل نصف قاشق چایخوری

    همه مواد تشکیل دهنده سس را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و تا زمانی که صاف و یکدست شود هم بزنید. بعد آن را بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.

    برای نیم ساعت اسفناج را در یک ظرف پر از آب سرد قرار بدهید. بعد از این زمان آبکشی کرده و داخل یک پارچه در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.

    سیب زمینی ها را هم داخل یخچال بگذارید.

    برای سرو سالاد، اسفناج و سیب زمینی را ترکیب کرده و کمی نمک روی آن بپاشید، سس را روی آن ریخته و خوب هم بزنید

    انواع سالاد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان