خانه
119K

انواع سالاد

  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سالاد الویه قیفی

    مواد لازم خمیر: 

    آرد 500 گرم

    شکر  30 گرم

    تخم مرغ  2 عدد

    شیر ولرم  100 میلی لیتر 

    خمیرمایع  1 و1 دوم قاشق چایخوری

    نمک  یک هشتم قاشق چایخوری 

    خمیر مایع را با یک قاشق مربا خوری

    روغن مایع یا کره 80 گرم

    قیف فلزی 

    شکر و شیر ولرم مخلوط میکنیم ومیگذاریم به عمل آید - کره شکر تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده وبا مفتول فلزی میزنیم سپس خمیر ترش را اضافه کرده آرد را اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم.

    سپس خمیر را کاملا باز کرده برش های نازک و دراز از آن میبریم و از انتهای قیف فلزی تا بالای ان خمیر را میپیچیم. 

    از زرده تخم مرغ و زعفران وکنجد روی قیف ها استفاده میکنیم

    دما 180 درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه.

    سپس قیف فلزی را جدا کرده و از سالادالویه برای پر کردن درون نان های قیفی استفاده میکنیم. 

    انواع سالاد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان