۱۰:۲۶ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
سس خردل
مواد لازم:
كره=50 گرم
آب گوشت=نصف ليوان
آرد=يك قاشق مرباخوري
خردل=يك تا 2 قاشق سوپخوري
نعناع و ترخان=به مقدار كافي(خشك يا تازه)
طرز تهيه:
كره را آب كرده آرد را در كره سرخ مي كنيم. حرارت را ملايم كرده و آب گوشت را كم كم در آرد سرخ شده ريخته و هم مي زنيم و مي گذاريم بجوشد و كمي غليظ شود بعد خردل و سبزيجات خرد شده را اضافه كرده خوب مخلوط مي كنيم تا سس كاملا نرم و لطيف شود. اين سس را روي گوشت آماده شده مي ريزيم.