خانه
79.8K

انواع مربا

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مارمالاد کدو حلوایی

     

    کدو حلوایی رنده شده 1 لیوان  .  پودر قند 1/2 لیوان  .  کره 3 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1/8 قاشق چایخوری  .  آب 1/3 لیوان  .  آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری

     

    طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود.

    پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب کدو بخار شود ( در این مرحله کدو شفاف میشود ).

      

     پس از شفاف شدن کدو پودر هل ، 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید ( در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بو داده داخل این مارمالاد استفاده کنید ) ؛ سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

     

    نکته ها :  برای خوشرنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان