بعد هم همونجوری داغ سریع بندازید داخل شربت بار
در مورد شربت بار هم باید بگم که شربت بار زولبیا بر خلاف شربت بامیه نباید سرد و خنک باشه بلکه باید ولرم باشه داغ هم نباید باشه چون زولبیا خمیر میشه شربت باید رقیق هم نباشه چون زولبیا رو خمیر میکنه غلیظ هم نباید باشه که شربت به خورد زولبیا نمیره همیشه اگه خواستید زولبیا و بامیه رو با هم درست کنید اول بامیه رو درست کنید بعد زولبیا رو
بعد از گذاشتن داخل شربت بار بگذازید داخل صافی تا شربت اضافیش خارج بشه


نکته
1- از نشاسته گل خوب و مرغوب استفاده کنید
2- بهتره از ماست خونگی استفاده بشه
3- اگه دیدید مایه زولبیا بعد از استراحت نرم و روان نبود به مقدار کم گلاب اضافه کنید و اگه شل و آبکی بود به میزان لازم آرد اضافه کنید
4- ابتدای کار مقداری از مایه رو داخل روغن بریزید و ببینید خوب پف میکنه یا نه اگه دیدید پف نکرد مقدار کمی جوش شیرین بریزید و خوب مخلوط کنید
5- شربت زولبیا باید ولرم باشه نباید داغ باشه والا زولبیا خمیر میشه و اگه رقیق باشه زولبیا خمیر و اگه غلیظ باشه شربت به خورد زولبیا نمیره