خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خرماپفکی:                           

    ارد ۸قاشق غذاخوری

    خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری

    ماست ۵-۶قاشق غذاخوری

    خرما (اگه دشتستانی باشه بهتره) بمیزان لازم

    گلاب ۲-۳قاشق غذاخوری

    وانیل ۱قاشق مرباخوری

    گردو بمیزان لازم

    طرزتهیه:

    ابتدا خمیر رو اماده میکنیم به اینصورت که تمام مواد بجز خرما رو باهم مخلوط میکنیم باید یه خمیر غلیظ باشه و ۴۵دقیقه تومحیط گرم استراحت میدیم تا خمیرمایه کاملا ور بیاد ,در ظرف دیگر هسته خرماهامونو جدا کرده وبجاش مغز گردو میذاریم بعد خرماهارو تو خمیرمون میغلتونیم تاسطح خرماها کاملا باخمیر پوشیده بشه بعد خرماهارو تو روغن داغ وغوطه ور سرخ میکنیم .

    خرماپفکی:                           

    ارد ۸قاشق غذاخوری

    خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری

    ماست ۵-۶قاشق غذاخوری

    خرما (اگه دشتستانی باشه بهتره) بمیزان لازم

    گلاب ۲-۳قاشق غذاخوری

    وانیل ۱قاشق مرباخوری

    گردو بمیزان لازم

    طرزتهیه:

    ابتدا خمیر رو اماده میکنیم به اینصورت که تمام مواد بجز خرما رو باهم مخلوط میکنیم باید یه خمیر غلیظ باشه و ۴۵دقیقه تومحیط گرم استراحت میدیم تا خمیرمایه کاملا ور بیاد ,در ظرف دیگر هسته خرماهامونو جدا کرده وبجاش مغز گردو میذاریم بعد خرماهارو تو خمیرمون میغلتونیم تاسطح خرماها کاملا باخمیر پوشیده بشه بعد خرماهارو تو روغن داغ وغوطه ور سرخ میکنیم .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان