خرماپفکی:
ارد ۸قاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری
ماست ۵-۶قاشق غذاخوری
خرما (اگه دشتستانی باشه بهتره) بمیزان لازم
گلاب ۲-۳قاشق غذاخوری
وانیل ۱قاشق مرباخوری
گردو بمیزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا خمیر رو اماده میکنیم به اینصورت که تمام مواد بجز خرما رو باهم مخلوط میکنیم باید یه خمیر غلیظ باشه و ۴۵دقیقه تومحیط گرم استراحت میدیم تا خمیرمایه کاملا ور بیاد ,در ظرف دیگر هسته خرماهامونو جدا کرده وبجاش مغز گردو میذاریم بعد خرماهارو تو خمیرمون میغلتونیم تاسطح خرماها کاملا باخمیر پوشیده بشه بعد خرماهارو تو روغن داغ وغوطه ور سرخ میکنیم .
خرماپفکی:
ارد ۸قاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری
ماست ۵-۶قاشق غذاخوری
خرما (اگه دشتستانی باشه بهتره) بمیزان لازم
گلاب ۲-۳قاشق غذاخوری
وانیل ۱قاشق مرباخوری
گردو بمیزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا خمیر رو اماده میکنیم به اینصورت که تمام مواد بجز خرما رو باهم مخلوط میکنیم باید یه خمیر غلیظ باشه و ۴۵دقیقه تومحیط گرم استراحت میدیم تا خمیرمایه کاملا ور بیاد ,در ظرف دیگر هسته خرماهامونو جدا کرده وبجاش مغز گردو میذاریم بعد خرماهارو تو خمیرمون میغلتونیم تاسطح خرماها کاملا باخمیر پوشیده بشه بعد خرماهارو تو روغن داغ وغوطه ور سرخ میکنیم .