خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوییت کره ایی

     

    کره ۱۵۰گرم 

    تخم مرغ یک عدد 

    پودر قند نصف پیمانه 

    وانیل ترجیحا مایع به میزان کم 

    رنده ی پوست لیمو ترش در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری 

    آرد به میزان لازم 

    طرزتهیه :

    ابتدا باید تمام مواد یخچالی مثل کره و تخم مرغ به دمای محیط برسه.

    بعد کره نرم شده را به همراه پودر قند کامل با همزن میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدد دو دقیقه هم میزنیم.در این مرحله اگر از پوست لیمو ترش استفاده کردید باید اضافه کنید.

    بعد کم کم آرد را اضافه میکنیم و به قدری باید اینکار را بکنیم که خمیری لطیف بدست آمده و کامل منسجم شود.

    برای برش خوردن بهتر,بهتر است مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهیم.

    میتوان این بیسکوییت را به شکل های دلخواه و با انواع کاترهای شیرینی قالب زد و مناسب برای تزیین با فوندانت و آیسینگ میباشد.

    در این مرحله خمیر را با وردنه روی سطحی پهن کرده و به ضخامت نیم میلی متر کاتر میزنیم و در سینی فر که بهتر است از کاغذ روغنی استفاده شود میچینیم.

    فر را یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم کرده و سینی را در طبقه ی وسط به مدت ده الی پانزده دقیقه میگذاریم تا زیر بیسکوییت ها کمی طلایی شود.

    نوشته شده‌ توسط :آرزو مقدم 

    نکته:اگر زمان پخت بیشتر شود بیسکوییت ها میسوزند.

    بعد از سرد شدن میتوان با کرم رویال آیسینگ یا فوندانت تزیین کرد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان