خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ_کیک_پرتقالی

    مواد لازم

    کره 125 گرم

    روغن مایع 125 گرم

    شکر 250 گرم

    تخم مرغ 4عدد

    پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری

    آب پرتقال یک سوم پیمانه

    آرد 250 گرم

    بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    همه ی مواد رو میذاریم تا به دمای محیط برسه

    توی قالبای کاپ کیک کپسول میندازیم

    آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم

    فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

    کره و روغن و شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه

    تخم مرغ ها رو تک تک اضافه میکنیم و بعد از هر کدوم سه دقیقه میزنیم و به همراه تخم مرغ ها رنده ی پوست پرتقال رو اضافه میکنیم

    نصفی از آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آب پرتقال رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم و در آخر مابقی آرد رو اضافه میکنیم

    مخلوط رو توی کپسول ها میریزیم تا وسط از مواد میریزیم، تقریبا 18 تا کاپ کیک خواهیم داشت

    قالب را داخل فر گذاشته به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان