چیز کیک فندقی
iمواد لازم:
400 گرم پنیر خامه ای
250 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات فندقی
100 گرم کره
١/٢ لیوان شکر
10 دانه فندق
8 عدد بیسکویت شکلاتی
٢ عدد تخم مرغ
قر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.
طرز تهیه:
بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید