خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_پای_سیب

    این دستور رو خودم بارها درست کردم و همیشه عالی در میاد . اگه دنبال دستور کیک پای سیب هستید این دستور رو امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه.

    مواد لازم:

    آرد 150 گرم

    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 2 عدد

    کره 125 گرم

    پودر شکر 125 گرم

    وانیل ¼ قاشق چای خوری

    سیب حلقه شده 2 عدد

    دارچین 1 قاشق غذاخوری

    کره را از یخچال خارج کنید تا نرم بشه بعد همراه با پودر شکر بزنید تا پوک بشه وانیل رو اضافه کنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و به کره اضافه کنید بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها لازم نیست زیاد هم بزنید.فقط در حدی که خوب با مواد مخلوط شود. آرد را الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کرده هم بزنید تا مواد یک دست شود. 

    داخل قالب پای سیب یا قالب کاپ کیک کاغذ بیاندازید. یک سوم حجم قالب مواد بریزید . به حلقه های سیب دارچین زده روی مواد بگذارید و روی آن مواد کیک بریزید. مواد این کیک سفت است و باید با کمک دو قاشق این کار را انجام دهید. 

    قالبها را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه قراردهید. برای تزئین میتوانید روی کیک ها پودر قند یا دارچین الک کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان