پلمبير
تخم مرغ 3 عدد
وانيل
خامه فرم گرفته 300 گرم
پسته كمپوت اناناس و موز .
.
زرده و سفيده را از هم جدا ميكنيم. زرده را با وانيل آنقدر ميزنيم تا غليظ و كشدار شود. سفيده را هم جداگانه آنقدر ميزنيم تا از ظرف نريزد. بعد خامه را به سفيده اضافه كرده و كمي ديگر هم ميزنيم. سپس زرده و سفيده را با هم مخلوط كرده و آناناس خورد شده و موز و خلال پسته را هم به آن اضافه ميكنيم. مخلوط را در قالب لوف يا هر قالب ديگه كه كمى چرب كرده و يا كيسه فريزر داخلش انداخته ايم ميريزيم و ميگذاريم تا خودش را بگيرد. يك شب تا صبح داخل فريزر .
نكته 2:در بعضي از دستورها به مواد لازم پودر ژلاتين هم اضافه مي كنند كه در اين صورت در يحچال هم مي شود آن را درست كرد. ولي با اين روش طعمش مثل بستنى ميشه
سفيده و زرده رو ميتونيد كمى روى حرارت بن مارى هم بزنيد