خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پلمبير ‎ ‎ 

    تخم مرغ 3 عدد

    ‎وانيل

    ‎خامه فرم گرفته 300 گرم

    ‎پسته كمپوت اناناس و موز ‎ .

    .

    زرده و سفيده را از هم جدا ميكنيم. زرده را با وانيل  آنقدر ميزنيم تا غليظ و كشدار شود. سفيده را هم جداگانه آنقدر ميزنيم تا از ظرف نريزد. بعد خامه را به سفيده اضافه كرده و كمي ديگر هم ميزنيم. سپس زرده و سفيده را با هم مخلوط كرده و آناناس خورد شده و موز و خلال پسته را هم به آن اضافه ميكنيم. مخلوط را در قالب لوف يا هر قالب ديگه كه كمى چرب كرده و يا كيسه فريزر داخلش انداخته ايم ميريزيم و ميگذاريم تا خودش را بگيرد. يك شب تا صبح ‎داخل فريزر .

    نكته 2:در بعضي از دستورها به مواد لازم پودر ژلاتين هم اضافه مي كنند كه در اين صورت در يحچال هم مي شود آن را درست كرد. ولي با  اين روش طعمش مثل بستنى ميشه

    سفيده و زرده رو ميتونيد كمى روى حرارت بن مارى هم بزنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان