خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر مشكوفي

    مواد لازم:

    نشاسته سفید 1 پیمانه

    شکر    1/2 و1 پیمانه

    آب سرد 7 پیمانه

    خلال  نصف  پیمانه

    هل درسته 1 ق.س

    زعفران  1/2  ق.چ

    کره  50 گرم

    گلاب  نصف  پیمانه

    خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین

    طرز تهیه:

    ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا کم کم غلیظ شود . اگه نشاسته با آب داغ مخلوط شود گلوله می شودپس حتما با آب سرد مخلوط کنید. وقتی مواد جوش و قوام آمد گلاب ،خلال بادام و هل را اضافه می کنیم. برای اینکه خلال بادام نرم باشد و راحت خلال و پوست گرفته شود آنرا نیم ساعت در آب گرم خیس کنیدو بعد خلال کنید .

    از هل پودر شده استفاده نمی کنیم چون مسقطی را سیاه می کند از هل درسته استفاده می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم وقتی کناره های ظرف شروع به حباب زدن کردو کمی غلیظ تر شد کره را اضافه می کنیم. و در آخر وقتی از روی حرارت برداشته زعفران را اضافه می کنم و مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم .

    تفاوت این مسقطی با بقیه مسقطی ها در این است که این مسقطی کمی شل تر از بقیه مسقطی ها می باشد. می توان این دسر را به صورت تک نفره نیز سرو کرد. نکته:به جای کره نباید از روغن مایع استفاده کرد . نکته: زعفران در این دسر دل به خواه است و می توان آن را حذف کردو به صورت سفید تهیه کنید ولی زعفرانیش قشنگتره

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان