دسر مشكوفي
مواد لازم:
نشاسته سفید 1 پیمانه
شکر 1/2 و1 پیمانه
آب سرد 7 پیمانه
خلال نصف پیمانه
هل درسته 1 ق.س
زعفران 1/2 ق.چ
کره 50 گرم
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا کم کم غلیظ شود . اگه نشاسته با آب داغ مخلوط شود گلوله می شودپس حتما با آب سرد مخلوط کنید. وقتی مواد جوش و قوام آمد گلاب ،خلال بادام و هل را اضافه می کنیم. برای اینکه خلال بادام نرم باشد و راحت خلال و پوست گرفته شود آنرا نیم ساعت در آب گرم خیس کنیدو بعد خلال کنید .
از هل پودر شده استفاده نمی کنیم چون مسقطی را سیاه می کند از هل درسته استفاده می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم وقتی کناره های ظرف شروع به حباب زدن کردو کمی غلیظ تر شد کره را اضافه می کنیم. و در آخر وقتی از روی حرارت برداشته زعفران را اضافه می کنم و مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم .
تفاوت این مسقطی با بقیه مسقطی ها در این است که این مسقطی کمی شل تر از بقیه مسقطی ها می باشد. می توان این دسر را به صورت تک نفره نیز سرو کرد. نکته:به جای کره نباید از روغن مایع استفاده کرد . نکته: زعفران در این دسر دل به خواه است و می توان آن را حذف کردو به صورت سفید تهیه کنید ولی زعفرانیش قشنگتره