طرز تهیه شیرینی نوروزی
با این دستور ساده میتونید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید فقط یه ربع وقت میبره و نیاز به قالب و استراحت نداره و خیلی خوشمزه ست و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب میمونه
بیسکویت وانیلی،گردویی،کاکائویی،شکلات چیپسی و لیمویی
بیسکویت وانیلی
مواد لازم :
کره نرم 125 گرم
شکر دانه ریز 110 گرم یا 1/2 پیمانه
وانیل مایع 1 ق چ
شیر 60 میلی لیتر یا 1/4 پیمانه
آرد سفید 150 گرم یا 1 پیمانه
آرد سلف ریزینگ 110 گرم یا 3/4 پیمانه
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
با همزن برقی کره که قبلا در دمای محیط بوده و نرم شده به همراه شکر بزنید به مدت 2-3 دقیقه تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کنه و بعد وانیل را اضافه کنید
بعد شیر را و هم بزنید تا مواد مخلوط بشه.
آرد ساده و آرد سلف ریزینگ را با هم الک کنید و به مخلوط کره اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید.
مواد که مخلوط میشه اولش شاید بنظر برسه نیاز به آرد اضافی داره ولی وقتی با لیسک یا قاشق مواد مخلوط شده را یکجا جمع کنید میبینید که یه خمیرخوبی درست شده.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط درست شده را بردارید و در دست گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم کف سینی فر بچینید. برای اینکه تمام بیسکویتها یک اندازه در بیاد میتونید از پیمانه های پلاستیکی مخصوص اندازه گیری کمک بگیرید و هر بار به اندازه یکسان از مخلوط را بردارید.
با انگشت روی خمیر گردشده فشار بدید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی بیسکویت بزنید.
بیسکویتها را به مدت 15 تا 18 دقیقه تا زمانیکه طلایی رنگ بشه بپزید. و بعد از پخت به مدت 3 دقیقه بذارید داخل سینی بمونه و بعد روی رک سیمی منتقل کنید تا خنک بشه