رزت دارچینی
آرد 150 گرم
دارچین نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده 100 گرم
پنیر خامه ای 50 گرم
شکر 90 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکلات چیپسی به مقدار لازم
کره و پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا به شکل کرم در آید. زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. آرد و دارچین را با هم مخلوط و به مواد فوق اضافه کنید.
مواد آماده شده را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله 2 سانت از هم روی سینی چرب شده ریخته و روی آنها را با شکلات چیپسی تزیین کرده و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد و زیر شیرینیها کمی طلایی شود.
رزت به معنای گل سرخ کوچک میباشد.